- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.061
Ay ben fensiii yaaa. Herkes şeymamla karıştırır oldu bizi. Yoksa kardeş miyizYok ördeğim yok
Sadece şeker o an hiç çekici gelmedi.
Bir şeyi çok yersin de arkasından adı bile midemi bulandırır ya öyle
Bence güzel bir şey üzülme hiç.Yok ördeğim yok
Sadece şeker o an hiç çekici gelmedi.
Bir şeyi çok yersin de arkasından adı bile midemi bulandırır ya öyle
Bence güzel bir şey üzülme hiç.
Hiç istemesin, çekmesin canın inşallah.
Ataydın, birkaç kalori gider çevrendekilerde belki huni ikram ederlerdiAyy, kusura bakma Fancycim ya.
İkinizin de pek tatlı profil fotoğrafları var, kendiniz de öylesiniz. Karışmış.
Hiç üzülmedim. Kahvaltıyı bırakıp, göbek atasım geldi.
Carsamba menümorordek
Sahur son 5 dk da
1 ithal muz
3 hurma
Su 3 bardak
Iftar
Kinoalı salatalık domates biber salatası
1 bardak ayran
4 sarma yaprak Bulgurlu
1 servis tabağı büyüklüğünde el açma ince yufka içinde kiymalı gözleme Nami değer etli ekmek kaynana tuzağı Kastamonu etli ekmeği. Zaten annem yüzünden aldık kiloları geleli sabahta uyuyorum. Çay faslı çok olur onunla hedefe nasıl varacagim bakalım. .
Elma
Su 2lt olmuştur sahur dan beri bu su hesabı ramazanda nasıl hesaplaSam bilemedim.
Spor 200 ip 40 puan cezaCikilatacanavari
Bugün hava iyiydi ya 3 park gezdik bebelerle öğle ayrı akşam ayrı
Ataydın, birkaç kalori gider çevrendekilerde belki huni ikram ederlerdi
Bu arada aşkolsun ne kusuru bebeyim. Senin tatlılığından ötürü o
morordek
Dün aç kaldım bugün fazla mı kaçırdım acaba
Kahvaltı
Bir kiraz domates
Bir yumurta
Yarım dilim peynir
İki zeytin
Bir minik patates kızartması
Bir bardak süt
Ara
Yarı .Şeftali
İki kayısı
Öğlen
Yarım s bardağı yoğurt 3 kaşık makarna
Ara
1 bardak süt
Akşam
Elim kadar pide
4 kaşık makarna üstüne iki kaşık kıyma sos
4 5 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin
Makarna tamamen tesadüfi oldu. Öğlen oğlana yaptım. Kalanı yedim. Akşam eşim iftara istedi.
Şimdilik 2 lt su
Ya onun kadar büyük değil onun bir tanesi bizim 3 e denk gelir herhalde dışarda yemiştim.halk nasıl yapıyor bilmiyorum foto ekliycektim ama canınız cekmesin zaten geçen spagetti dedim sanki herkes yaptı etkileniyoruz ister istemez mesala hindi füme ne olaki diyip aldım burda duyup.Konya'nın etli ekmeği gibiyse çok da sıkıntı değil gibi sanki.
Bizımlasın o zaman hem dans hem huni konusundaAyy, var ya ben dans ve türevleri özürlüyüm.
Oldum olası ne severim ne de becerebilirim.
Hunim zaten hep hazır
Ooo, hiç takma o zaman.Ya onun kadar büyük değil onun bir tanesi bizim 3 e denk gelir herhalde dışarda yemiştim.halk nasıl yapıyor bilmiyorum foto ekliycektim ama canınız cekmesin zaten geçen spagetti dedim sanki herkes yaptı etkileniyoruz ister istemez mesala hindi füme ne olaki diyip aldım burda duyup.
Bizımlasın o zaman hem dans hem huni konusunda
Sibelcim hindi füme biz diyetseverlerin en tercih ettiği gıdadır bebeyim. Salam sosis gibi karışım olmadığından sağlıklıdır. Tek parça etten yapılıyor bildiğim kadarıyla. Hindi olması en büyük avantajı zaten. Tavuk yemiyoruz malum. Tadı da güzel, protein dolu, daha ne olsunYa onun kadar büyük değil onun bir tanesi bizim 3 e denk gelir herhalde dışarda yemiştim.halk nasıl yapıyor bilmiyorum foto ekliycektim ama canınız cekmesin zaten geçen spagetti dedim sanki herkes yaptı etkileniyoruz ister istemez mesala hindi füme ne olaki diyip aldım burda duyup.
Iyi aksamlar cumleten. Bugun cok mutluyum. Hamilelik oncesi giydigim pantolonlarimdan birinin icine girebildim. 1 -1.5 ay once denedigimde iki ucu arasinda 10 cm kadar mesafe vardi. Simdi kapaniyosanirim her gun olmasa da yaptigim bolgesel egzersizlerin faydasi oldu. Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik domates
1 pankek
Ara
6 7 erik
Ogle
2 kepce corba
Ara
1 seftali
Az yogurt
Aksam
Tavuklu bezelye yemegi
Salata
Yogurt
3 lt su
25 dk bolgesel
1 dk plank
Kızlar bu sağlıklı tarifler nerde forumda yaaa, bulamayan bir benim galiba. Sevabına biri link atıversim bana
Cikilatacanavari bebişim senin tariflere bakıcimmm
İyi geceler kızlar bugünkü menüm
morordek
1haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu kadar Peynir
Domates salatalık
7zeytin
2dilim ekmek
Tahıllı gevrek 1 kase
Tarhana çorbası bir kase
1dilim ekmek
5erik 6çilek
Tavuklu türlü yemeği
Cacık
Salata
Kondisyon bisikleti aldım geldi ama malesef bozuk çıktı okadar uğraştık kurduk ettik sinir oldum((
100 mekik
50 sn plank
25squat
20 Leg raises
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?