- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.717
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.081
Sagol canım ben gitti gidiyordan almıştım spor magazasından değil ama akıllandım artık gidip magazadan alcam :)Hayırlı olsun bisikletin. Genellikle servis geliyor kurmaya ama kendiniz mi yapmaya çalıştınız?
Sagol canım ben gitti gidiyordan almıştım spor magazasından değil ama akıllandım artık gidip magazadan alcam :)
Aaaaaa cidden miiiİnternetten alınsa da servisi arıyorsun, gelip kuruyorlar diye biliyorum. 2-3 sene önce biz de internetten almıştık. Kargo ile ürün geldi. Servisi aradık, geldi kurup gitti.
Aaaaaa cidden miiişimdi baya baya boşa uğramış olduk desene :))) ozman bunu öğrenip öyle alayım aklıma hiç gelmemişti doğrusu teşekkür ederim
Hani spor örtmenim :)morordek
Dün aç kaldım bugün fazla mı kaçırdım acaba
Kahvaltı
Bir kiraz domates
Bir yumurta
Yarım dilim peynir
İki zeytin
Bir minik patates kızartması
Bir bardak süt
Ara
Yarı .Şeftali
İki kayısı
Öğlen
Yarım s bardağı yoğurt 3 kaşık makarna
Ara
1 bardak süt
Akşam
Elim kadar pide
4 kaşık makarna üstüne iki kaşık kıyma sos
4 5 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin
Makarna tamamen tesadüfi oldu. Öğlen oğlana yaptım. Kalanı yedim. Akşam eşim iftara istedi.
Şimdilik 2 lt su
Teşekkür ederim :)Sadece makarna hem öğle hem akşam olmasa iyiydi bence ama kötü değil menü.
Ben kokusuna dayanamıyorum ama onun yaaaSibelcim hindi füme biz diyetseverlerin en tercih ettiği gıdadır bebeyim. Salam sosis gibi karışım olmadığından sağlıklıdır. Tek parça etten yapılıyor bildiğim kadarıyla. Hindi olması en büyük avantajı zaten. Tavuk yemiyoruz malum. Tadı da güzel, protein dolu, daha ne olsun
Ooo hiç kaçmamış gözünden. Ben de fark ettim biraz önce. Hatun hassas işlemlerin insanı kaçar mı gözünden :))Hani spor örtmenim :)
Eskidendi oOoo hiç kaçmamış gözünden. Ben de fark ettim biraz önce. Hatun hassas işlemlerin insanı kaçar mı gözünden :))
Fena değil evet benim bebelerde yediler. Marka varmı önerecegin. Fiyatta çok değil gerçi az var içinde. Aynen Tavuklar tavuk değil tadı bile yok .Sibelcim hindi füme biz diyetseverlerin en tercih ettiği gıdadır bebeyim. Salam sosis gibi karışım olmadığından sağlıklıdır. Tek parça etten yapılıyor bildiğim kadarıyla. Hindi olması en büyük avantajı zaten. Tavuk yemiyoruz malum. Tadı da güzel, protein dolu, daha ne olsun
Yazmak etkili oluyor. Aslında gün içinde kağıda Yazmalı bazen unutuluyor. Ama bir türlü uygulamaya geçemedim.okuyup okuyup frenleriz kendimizi dolap üstüne kagit yapistirdim ama yok sabah yazdım öğle unuttum öğle yazdım akşam unuttum.beceremedim .Teşekkür ederim :)
Sabah ve öğlen ekmek falan yemedim artık ona saydım. Ben de çok memnun kalmadım ama bubara öyle garip geliyor menüler. Belki de önceden de böyleydi de yazmadığım için fark etmiyordum. :)
Ben yazıyorum daha net görebiliyorum beslenme şeklimi ona göre yavaş yavaş düzelmeye de basliyorYazmak etkili oluyor. Aslında gün içinde kağıda Yazmalı bazen unutuluyor. Ama bir türlü uygulamaya geçemedim.okuyup okuyup frenleriz kendimizi dolap üstüne kagit yapistirdim ama yok sabah yazdım öğle unuttum öğle yazdım akşam unuttum.beceremedim .
Bu çikolatalı top da neyin nesidir?Bugünkü menümmorordek Cikilatacanavari
2dilim tahilli ekmek
1yumurta
8 zeytin
1/2 kk peynir
Domates salatalık
1 TK bal ve kaymak
4 küçük kayisi
1 bardak sut,2 çikolatalı top kendim yaptım az kalorili
1 tavuk but
2 kaşık makarna
2 adet yeşil biber
1 kase yoğurt
5-6 kaşık kirmizi et
1/2 kase yoğurt
Bol salata
2 çikolatalı top
3.5 lt su,5 bardak çay,1 yesilcayli soda,1 t.kahvesi
Spor:3000 adım
15 dk yürüyüş
10 dk koşu
20 dk pilates
5 dk karın egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?