Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canım ben gitti gidiyordan almıştım spor magazasından değil ama akıllandım artık gidip magazadan alcam :)

İnternetten alınsa da servisi arıyorsun, gelip kuruyorlar diye biliyorum. 2-3 sene önce biz de internetten almıştık. Kargo ile ürün geldi. Servisi aradık, geldi kurup gitti.

İnternetten alınsa da servisi arıyorsun, gelip kuruyorlar diye biliyorum. 2-3 sene önce biz de internetten almıştık. Kargo ile ürün geldi. Servisi aradık, geldi kurup gitti.
Aaaaaa cidden miii şimdi baya baya boşa uğramış olduk desene :))) ozman bunu öğrenip öyle alayım aklıma hiç gelmemişti doğrusu teşekkür ederim

Aaaaaa cidden miii şimdi baya baya boşa uğramış olduk desene :))) ozman bunu öğrenip öyle alayım aklıma hiç gelmemişti doğrusu teşekkür ederim

Hatta, garantisinin geçerli olması için de servisin kurması şarttı bizim aldığımızda.
Rica ederim ne demek :)

Hani spor örtmenim :)

Sadece makarna hem öğle hem akşam olmasa iyiydi bence ama kötü değil menü.
Teşekkür ederim :)
Sabah ve öğlen ekmek falan yemedim artık ona saydım. Ben de çok memnun kalmadım ama bubara öyle garip geliyor menüler. Belki de önceden de böyleydi de yazmadığım için fark etmiyordum. :)

Ben kokusuna dayanamıyorum ama onun yaaa

Fena değil evet benim bebelerde yediler. Marka varmı önerecegin. Fiyatta çok değil gerçi az var içinde. Aynen Tavuklar tavuk değil tadı bile yok .

Yazmak etkili oluyor. Aslında gün içinde kağıda Yazmalı bazen unutuluyor. Ama bir türlü uygulamaya geçemedim.okuyup okuyup frenleriz kendimizi dolap üstüne kagit yapistirdim ama yok sabah yazdım öğle unuttum öğle yazdım akşam unuttum.beceremedim .

Ben yazıyorum daha net görebiliyorum beslenme şeklimi ona göre yavaş yavaş düzelmeye de basliyor

Bgunku menum

Iftar
1 kepce tavuk corbasi
Yarim tabak tavuk sote az yagli yaptim
Cacik

Arada annemlere caya gittik
3 bardak limonlu sekersiz cay
1 tane seker pare 1 tane lokma tatlisi yedim kac gundur kacamak yapmiyodum biyere gidince nedense heo bole oluyo nese cezama raziyim yarin acisini ckarticam söz morordek

Sahur
1 haslanmis yumurta
Salatalik ve yogurt ikilisi

Su suana kadr 6 bardak sahura kadr 2 lt olur
Odem attirici cayimi hazrladik sahur akadr icicem 4 bardak kadr

Spor malesef bgun yok

morordek

Bugünkü menüm morordek Cikilatacanavari

2dilim tahilli ekmek
1yumurta
8 zeytin
1/2 kk peynir
Domates salatalık
1 TK bal ve kaymak
4 küçük kayisi

1 bardak sut,2 çikolatalı top kendim yaptım az kalorili

1 tavuk but
2 kaşık makarna
2 adet yeşil biber
1 kase yoğurt

5-6 kaşık kirmizi et
1/2 kase yoğurt
Bol salata

2 çikolatalı top

3.5 lt su,5 bardak çay,1 yesilcayli soda,1 t.kahvesi

Spor:3000 adım
15 dk yürüyüş
10 dk koşu
20 dk pilates
5 dk karın egzersizi

Bu çikolatalı top da neyin nesidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…