- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.041
morordek Cikilatacanavari
Cezalar ıcın puan verıyorsunuz spor ıcınde puan verıyorsunuz kım kaç puanda yada güncel kılosu hedefını tutturup tutturamadığımız vs bu tarz bılgılern güncel halı 1. Sayfada YÖK. Bu bılgıler sızdemı saklı yoksa başka sayfadamı.?
burdan cevap vereyim hepinize teşekkür ederim aşırı gazdan çatlamak üzereydi bir ara baygınlık bile geçirdi ciyak ciyak bağırırken..lavman yapıldı gönderdiler cumaya randevu aldım halledecem inşaallah bu arada öksürük kusma da var üşüttü de.parkbyull geçmiş olsun nasıl oldu bebeğin.
Menü ve spor listesini morordek tutuyor ceza listesini de ben cuma günleri paylaşıyoruzmorordek Cikilatacanavari
Cezalar ıcın puan verıyorsunuz spor ıcınde puan verıyorsunuz kım kaç puanda yada güncel kılosu hedefını tutturup tutturamadığımız vs bu tarz bılgılern güncel halı 1. Sayfada YÖK. Bu bılgıler sızdemı saklı yoksa başka sayfadamı.?
Süper gitmiş hedefcimPazartesi 76,1 olan kilometre bugün 75,2.
Bakalım cumaya Ne kadarını gönderebileceğim?
Cevap vermişler canım cuma günleri paylaşıyoruz. Özellikle menü puanlamaları çekişmeli geçtiği için heyecanlı oluyor :) her hafta 1.yi de ilk sayfaya ekliyorum motivasyon içinmorordek Cikilatacanavari
Çok geçmiş olsun canım Allah acil sifalar versin insallahburdan cevap vereyim hepinize teşekkür ederim aşırı gazdan çatlamak üzereydi bir ara baygınlık bile geçirdi ciyak ciyak bağırırken..lavman yapıldı gönderdiler cumaya randevu aldım halledecem inşaallah bu arada öksürük kusma da var üşüttü de.
Tekrar çok geçmiş olsun canımburdan cevap vereyim hepinize teşekkür ederim aşırı gazdan çatlamak üzereydi bir ara baygınlık bile geçirdi ciyak ciyak bağırırken..lavman yapıldı gönderdiler cumaya randevu aldım halledecem inşaallah bu arada öksürük kusma da var üşüttü de.
burdan cevap vereyim hepinize teşekkür ederim aşırı gazdan çatlamak üzereydi bir ara baygınlık bile geçirdi ciyak ciyak bağırırken..lavman yapıldı gönderdiler cumaya randevu aldım halledecem inşaallah bu arada öksürük kusma da var üşüttü de.
Süper gitmiş hedefcim
Çabuk gelen çabuk gidiyor galiba
Cumaya güzel bir eksi göreceksin bence
Cevap vermişler canım cuma günleri paylaşıyoruz. Özellikle menü puanlamaları çekişmeli geçtiği için heyecanlı oluyor :) her hafta 1.yi de ilk sayfaya ekliyorum motivasyon için
Menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
Peynir
Ara:
1 kase kiraz ve erik
Akşam:
2 köfte
1 dilim ekmek
Bol yeşil salata ve semiz otlu salata
İncir uyutması ( Bu arada tarifi @Cikilatacanavari vermişti ve benim gibi tatlı delisi bir insanın bile tüm tatlı isteğini aldı, götürdü. Ayrıca ilginç bir durum oldu sabah. Normalde ben tatlı deyince, ağzımı açmış olurum. Sabah kahvaltıda eski bayramlardan konu açıldı. Her zamanki gibi yemeğe, tatlılara gitti ve bir anda tatlı deyince midem bulandı. Bunun nedenini bilemiyorum ama benim için şaşırtıcı.)
1 saat yürüyüş
Yolsa...... yoksa.....Menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
Peynir
Ara:
1 kase kiraz ve erik
Akşam:
2 köfte
1 dilim ekmek
Bol yeşil salata ve semiz otlu salata
İncir uyutması ( Bu arada tarifi @Cikilatacanavari vermişti ve benim gibi tatlı delisi bir insanın bile tüm tatlı isteğini aldı, götürdü. Ayrıca ilginç bir durum oldu sabah. Normalde ben tatlı deyince, ağzımı açmış olurum. Sabah kahvaltıda eski bayramlardan konu açıldı. Her zamanki gibi yemeğe, tatlılara gitti ve bir anda tatlı deyince midem bulandı. Bunun nedenini bilemiyorum ama benim için şaşırtıcı.)
1 saat yürüyüş
Süper olmuş. Incir uyutmasi vücudun tatli ihtiyacını fazlasi ile karşılamış demekki. Hemde cok sağlıklı. Su tatlı karamanlarımız olmasa cok daha guzel gidecek hersey ama
Yolsa...... yoksa............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?