Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar herkese,kaptanim morordek dunku menüm
Kahvaltı: 1 dilim tahilli ekmek,1 yumurta,1çk bal ve krem peynir,1/2kk beyaz peynir,1/2salatalik,1/2domates,4 zeytin

Ara:1avuc elma kurusu

Ogle:1/2 kase mercimek salatası,1bardak sut

Ara:2ceviz,3gun kurisi

Aksam:1/2kase yoğurt,1/2kase tarhana,2minnak patlican dolma,1porsiyon taze fasulye

Ara:1dilim ananas,1minnak kurabiye

3.5 lt su,8 bardak çay,1 t.kahvesi

Spor pek yapamadım anca 1 gün onceki cezami karşılar 3000 adım,5 dk cardio

Genelde cuma gunleri hepsi paylasiliyor

parkbyull geçmiş olsun nasıl oldu bebeğin.
burdan cevap vereyim hepinize teşekkür ederim aşırı gazdan çatlamak üzereydi bir ara baygınlık bile geçirdi ciyak ciyak bağırırken..lavman yapıldı gönderdiler cumaya randevu aldım halledecem inşaallah bu arada öksürük kusma da var üşüttü de.

Menü ve spor listesini morordek tutuyor ceza listesini de ben cuma günleri paylaşıyoruz

Pazartesi 76,1 olan kilometre bugün 75,2.
Bakalım cumaya Ne kadarını gönderebileceğim?
Süper gitmiş hedefcim
Çabuk gelen çabuk gidiyor galiba
Cumaya güzel bir eksi göreceksin bence
Cevap vermişler canım cuma günleri paylaşıyoruz. Özellikle menü puanlamaları çekişmeli geçtiği için heyecanlı oluyor :) her hafta 1.yi de ilk sayfaya ekliyorum motivasyon için

Çok geçmiş olsun canım Allah acil sifalar versin insallah

parkbyull sen kendin rezene kimyon çayları tüketiyor musun. Allah yardımcın olsun gaz işi çok sıkıntılı oluyor yavruyada zor. Kiremit ısıtıyorlardi. Hatta bir arkadaş kayısı mı kiraz mı çekirdeklerini ısıtip ayak altına karnına koyuyodu. Bugün iyice kocakariya bağladım kendimi arkadaş ayak burkmus zeytin koy karalahana isit koy dedim

Menum
Sahur;
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 üçgen peynir
Salatalık,domates ve cay

İftar;
Rahatsızim iftarda sadece 2 dilim domates yiyebildim.

Şimdi 2 dilim kadar ekmek, 1 parça peynir, 1 yk pekmez ve 1 domates yedim.

2,5 L su
2 t.kahvesi
2 yeşil çay
Birazdan da kaysili form çayı içerim belki kabizligima iyi gelir.

Spor yok !!!

morordek cezalarım aklımda yarın kendimi iyi hissedersem yapıcam..

Tekrar çok geçmiş olsun canım

Oyy, çok geçmiş olsun. Gaz çok zor, hele minicik çocuklarda.. Umarım kısa sürede toparlar.

Öyle gibi duruyor ördeğim.
Bakalım cumaya önemli bir kısmı halledebilirsem, sonrasında yoluma devam :)

Menümü yazayım

Sabah:
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
Peynir

Ara:
1 kase kiraz ve erik

Akşam:
2 köfte
1 dilim ekmek
Bol yeşil salata ve semiz otlu salata
İncir uyutması ( Bu arada tarifi @Cikilatacanavari vermişti ve benim gibi tatlı delisi bir insanın bile tüm tatlı isteğini aldı, götürdü. Ayrıca ilginç bir durum oldu sabah. Normalde ben tatlı deyince, ağzımı açmış olurum. Sabah kahvaltıda eski bayramlardan konu açıldı. Her zamanki gibi yemeğe, tatlılara gitti ve bir anda tatlı deyince midem bulandı. Bunun nedenini bilemiyorum ama benim için şaşırtıcı.)

1 saat yürüyüş

Süper olmuş. Incir uyutmasi vücudun tatli ihtiyacını fazlasi ile karşılamış demekki. Hemde cok sağlıklı. Su tatlı karamanlarımız olmasa cok daha guzel gidecek hersey ama

Yolsa...... yoksa..... .......

Süper olmuş. Incir uyutmasi vücudun tatli ihtiyacını fazlasi ile karşılamış demekki. Hemde cok sağlıklı. Su tatlı karamanlarımız olmasa cok daha guzel gidecek hersey ama

Kesinlikle öyle.
Benim kahramanım şu an incir uyutması. İlerleyen günlerde de hurma ezmesini denemeyi düşünüyorum. Kabızlığa da iyi geliyormuş.

Tatlı benim de en zayıf noktam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…