- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.718
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.101
Günaydınnnn kızlar..
Günaydın :)Günaydın kızlar.
Yine bir özlem klasiği erkenden kalkmış
Hepinize iyi mutlu günler. ..
ben biraz geriden geliyorum da bu yıl kibrit kutusunun yerini kredi kartı mı aldı peynirlerdeGünaydın herkese:)
Dünkü menümü paylaşıyorum.morordek ,
Sahur: 2 yumurta, kredi kartı büyük. peynir, 10 zeytin, domates, salatalık ve 1 kapya biber + az pide
İftar : yarım kase mercmek çorba, patates püreli rosto et, 2 kaşık pilav ve ayran
Su : 1 lt
Spor : 600 ip =120 puan ediyor.Cikilatacanavari canım cezam tamamlandı.
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)Öyle gibi duruyor ördeğim.
Bakalım cumaya önemli bir kısmı halledebilirsem, sonrasında yoluma devam :)
Ahahah bilmem ki valla
Ayy, kusura bakma Fancycim ya.
İkinizin de pek tatlı profil fotoğrafları var, kendiniz de öylesiniz. Karışmış.
Cezaları da kaynanana yaptır o zamanCarsamba menümorordek
Sahur son 5 dk da
1 ithal muz
3 hurma
Su 3 bardak
Iftar
Kinoalı salatalık domates biber salatası
1 bardak ayran
4 sarma yaprak Bulgurlu
1 servis tabağı büyüklüğünde el açma ince yufka içinde kiymalı gözleme Nami değer etli ekmek kaynana tuzağı Kastamonu etli ekmeği. Zaten annem yüzünden aldık kiloları geleli sabahta uyuyorum. Çay faslı çok olur onunla hedefe nasıl varacagim bakalım. .
Elma
Su 2lt olmuştur sahur dan beri bu su hesabı ramazanda nasıl hesaplaSam bilemedim.
Spor 200 ip 40 puan cezaCikilatacanavari
Bugün hava iyiydi ya 3 park gezdik bebelerle öğle ayrı akşam ayrı
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)morordek
Dün aç kaldım bugün fazla mı kaçırdım acaba
Kahvaltı
Bir kiraz domates
Bir yumurta
Yarım dilim peynir
İki zeytin
Bir minik patates kızartması
Bir bardak süt
Ara
Yarı .Şeftali
İki kayısı
Öğlen
Yarım s bardağı yoğurt 3 kaşık makarna
Ara
1 bardak süt
Akşam
Elim kadar pide
4 kaşık makarna üstüne iki kaşık kıyma sos
4 5 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin
Makarna tamamen tesadüfi oldu. Öğlen oğlana yaptım. Kalanı yedim. Akşam eşim iftara istedi.
Şimdilik 2 lt su
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil miIyi aksamlar cumleten. Bugun cok mutluyum. Hamilelik oncesi giydigim pantolonlarimdan birinin icine girebildim. 1 -1.5 ay once denedigimde iki ucu arasinda 10 cm kadar mesafe vardi. Simdi kapaniyosanirim her gun olmasa da yaptigim bolgesel egzersizlerin faydasi oldu. Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik domates
1 pankek
Ara
6 7 erik
Ogle
2 kepce corba
Ara
1 seftali
Az yogurt
Aksam
Tavuklu bezelye yemegi
Salata
Yogurt
3 lt su
25 dk bolgesel
1 dk plank
Ne kadar güzelmiş hedefcimBugün balkona bir sürü bitki ektik.
Maydanoz, salatalık, domates, soğan, biberiye, biber, bonzai limon gibi gibi :)
Heyecanla boy göstermelerini bekliyorum.
Tohumlar da solomon adalarından.
Hem çok keyif aldım, hem de bilmediğim bir kaç bitki için ne olacak diye meraklandım.
Aslında ne kadar çok küçük küçük şey var keyif alıp mutlu olacağımız.
Bugün bildiğiniz polyana modundayım ama yorgun bir polyana
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.morordek 3 lt de su içtim bu bile az geliyor benim 1,5 yaşındaki sıpa 15dakikada bir emiyor o emdikçe dilim damağım kuruyor
Olur canım sen yarın tartılabilirsinHayrli geceler kizlarr bgun misafirlikteydim pek giremedim girsemde yazamadim kusura bakmayin
morordek ben smdi listede degilim ya oyuzden cuma iftardan once tartilim diyorum persembe bana erken geliyo nedense bide yarnki tartidan birazcik korkuyorum bgun cok az cıssss kacırdim da
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bakBgunku menum
Iftar
1 kepce tavuk corbasi
Yarim tabak tavuk sote az yagli yaptim
Cacik
Arada annemlere caya gittik
3 bardak limonlu sekersiz cay
1 tane seker pare 1 tane lokma tatlisi yedim kac gundur kacamak yapmiyodum biyere gidince nedense heo bole oluyo nese cezama raziyim yarin acisini ckarticam sözmorordek
Sahur
1 haslanmis yumurta
Salatalik ve yogurt ikilisi
Su suana kadr 6 bardak sahura kadr 2 lt olur
Odem attirici cayimi hazrladik sahur akadr icicem 4 bardak kadr
Spor malesef bgun yok
morordek
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyleBugünkü menümmorordek Cikilatacanavari
2dilim tahilli ekmek
1yumurta
8 zeytin
1/2 kk peynir
Domates salatalık
1 TK bal ve kaymak
4 küçük kayisi
1 bardak sut,2 çikolatalı top kendim yaptım az kalorili
1 tavuk but
2 kaşık makarna
2 adet yeşil biber
1 kase yoğurt
5-6 kaşık kirmizi et
1/2 kase yoğurt
Bol salata
2 çikolatalı top
3.5 lt su,5 bardak çay,1 yesilcayli soda,1 t.kahvesi
Spor:3000 adım
15 dk yürüyüş
10 dk koşu
20 dk pilates
5 dk karın egzersizi
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)Günaydın :)
Bana öğlen gibi geliyor minnak sıpam 6.30da uyandıonun yüzünden kahvaltıyı erken yapıyorum öyle olunca da gün bitmiyor ye babam ye :))
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)günaydınlar
morordek Cikilatacanavari
iftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık düdüklüde kendi yağında kavrulmuş et...
1-2 kaşık cacık
şekersiz kayısı komposto (suyu sadece)
sahurniyetli değilim daha ama kalkıyorum gün içinde yemek yemiyorum)
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim süzme peynir
3 adet zeytin
1 bardak açık çay
gün içinde suyumu kahvemi içiyorum ama yemek yemiyorum canım çok isterse aktivia sade yoğurt bir iki kaşık o kadar..
dün 76,3 kg idim umarım yarın tam 76 olurumda 1 kg gitmiş olur
spor ramazan boyu olmayacak bende ramazandan ötürü değil kayın baba da var evde sere serpe spor yapamıyorum tek kullanışlı ortak alan salon var.eliptik bisikleti de görümcem gaspetti diyetisyeni iki kilo vermeden gelme karşıma demiş
ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğimBugün balkona bir sürü bitki ektik.
Maydanoz, salatalık, domates, soğan, biberiye, biber, bonzai limon gibi gibi :)
Heyecanla boy göstermelerini bekliyorum.
Tohumlar da solomon adalarından.
Hem çok keyif aldım, hem de bilmediğim bir kaç bitki için ne olacak diye meraklandım.
Aslında ne kadar çok küçük küçük şey var keyif alıp mutlu olacağımız.
Bugün bildiğiniz polyana modundayım ama yorgun bir polyana
ben biraz geriden geliyorum da bu yıl kibrit kutusunun yerini kredi kartı mı aldı peynirlerde
yarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğimGünaydınlar
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ahahah bilmem ki vallaGitgide birbirimize benzedik herhalde
Cezaları da kaynanana yaptır o zaman
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puanCikilatacanavari
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bakCikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor
60 puan ceza yazdım bi de
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)
kredi kartı diyince süzme peynir rokforda mı dönüşüyor dedimdi:)) kibrit kutusu biraz küçük kalıyor. benim doktorum kredi kartı büyüklüğünde tarif etti. o yüzden yani:)
evet ama bgun hemen toparlicim kendimi insallahhGünaydınlar
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ahahah bilmem ki vallaGitgide birbirimize benzedik herhalde
Cezaları da kaynanana yaptır o zaman
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puanCikilatacanavari
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bakCikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor
60 puan ceza yazdım bi de
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)
Tamam o zaman akşama bekliyorum bildiriminiyarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğimbeni oruç say gireyim artık listeye da
4 parça bitter çok olmuş canım arada, akşama da şerbetli tatlıDünkü menümmorordek
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık sütlü kahve
Öğle:etli nohut yemeği yoğurt
Ara:4parça bitter çikolata 10fındık 3hurma
Akşam: mercimek çorbası ciğer şiş salata 2hurma şalgam minik bir dilim şerbetli tatlı
(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı)
Su 2lt, 250ipCikilatacanavari
cezayı burdan mı düşeyim yenisini mi yazayımDünkü menümmorordek
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık sütlü kahve
Öğle:etli nohut yemeği yoğurt
Ara:4parça bitter çikolata 10fındık 3hurma
Akşam: mercimek çorbası ciğer şiş salata 2hurma şalgam minik bir dilim şerbetli tatlı
(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı)
Su 2lt, 250ipCikilatacanavari
Sporu ben mi görmedim pes mi ettin sen?Bende unutmadan dünkü menümü yazayım.morordek
Uyanınca 2 bardak ödem suyu
08.00 kahvaltı
Yarım şeftali, yarım Elmalı chia pudingi
1 haşlanmış yumurta
Kuruyemiş
15:00
Ton balıklı salata
1 muz
1 elma
Kuruyemiş
2.5 litre su
1 litre ödem suyu
1 maden suyu
Aa cezası yok muydu? Ben vardır diye sporu puanlandırmamıştımcezayı burdan mı düşeyim yenisini mi yazayımmorordek
50 ip senin olsun o zamanAa cezası yok muydu? Ben vardır diye sporu puanlandırmamıştım
Yoksa ordan düs madem, kalan varsa bana bildirir misin ekleyeyim menüsüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?