Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese:)

Dünkü menümü paylaşıyorum. morordek ,

Sahur: 2 yumurta, kredi kartı büyük. peynir, 10 zeytin, domates, salatalık ve 1 kapya biber + az pide

İftar : yarım kase mercmek çorba, patates püreli rosto et, 2 kaşık pilav ve ayran

Su : 1 lt

Spor : 600 ip =120 puan ediyor. Cikilatacanavari canım cezam tamamlandı.

günaydınlar
morordek Cikilatacanavari

iftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık düdüklüde kendi yağında kavrulmuş et...
1-2 kaşık cacık
şekersiz kayısı komposto (suyu sadece)

sahurniyetli değilim daha ama kalkıyorum gün içinde yemek yemiyorum)
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim süzme peynir
3 adet zeytin
1 bardak açık çay

gün içinde suyumu kahvemi içiyorum ama yemek yemiyorum canım çok isterse aktivia sade yoğurt bir iki kaşık o kadar..
dün 76,3 kg idim umarım yarın tam 76 olurumda 1 kg gitmiş olur
spor ramazan boyu olmayacak bende ramazandan ötürü değil kayın baba da var evde sere serpe spor yapamıyorum tek kullanışlı ortak alan salon var.eliptik bisikleti de görümcem gaspetti diyetisyeni iki kilo vermeden gelme karşıma demiş

ben biraz geriden geliyorum da bu yıl kibrit kutusunun yerini kredi kartı mı aldı peynirlerde

Günaydınlar

Öyle gibi duruyor ördeğim.
Bakalım cumaya önemli bir kısmı halledebilirsem, sonrasında yoluma devam :)
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ay ben fensiii yaaa. Herkes şeymamla karıştırır oldu bizi. Yoksa kardeş miyiz morordek ördekim.
Ahahah bilmem ki valla Gitgide birbirimize benzedik herhalde
Ayy, kusura bakma Fancycim ya.
İkinizin de pek tatlı profil fotoğrafları var, kendiniz de öylesiniz. Karışmış.

Cezaları da kaynanana yaptır o zaman
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puan Cikilatacanavari
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz
morordek 3 lt de su içtim bu bile az geliyor benim 1,5 yaşındaki sıpa 15dakikada bir emiyor o emdikçe dilim damağım kuruyor
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bak Cikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor
60 puan ceza yazdım bi de
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Günaydın :)
Bana öğlen gibi geliyor minnak sıpam 6.30da uyandı onun yüzünden kahvaltıyı erken yapıyorum öyle olunca da gün bitmiyor ye babam ye :))
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)

günaydınlarrr

ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğim

yarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğim beni oruç say gireyim artık listeye da

Dünkü menüm morordek
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık sütlü kahve
Öğle:etli nohut yemeği yoğurt
Ara:4parça bitter çikolata 10fındık 3hurma
Akşam: mercimek çorbası ciğer şiş salata 2hurma şalgam minik bir dilim şerbetli tatlı
(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı)
Su 2lt, 250ip Cikilatacanavari

evet ama bgun hemen toparlicim kendimi insallahh

yarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğim beni oruç say gireyim artık listeye da
Tamam o zaman akşama bekliyorum bildirimini
4 parça bitter çok olmuş canım arada, akşama da şerbetli tatlı
40 puan ceza Cikilatacanavari

cezayı burdan mı düşeyim yenisini mi yazayım morordek

Sporu ben mi görmedim pes mi ettin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…