- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.021
Dün tatlı yemedin dimi canım? Yediysen fena vicdan yaparım valla.cok yasicaginj sanmiyorum ama rahatlarsin en azindan yinede sen blirsin canim
yaniii senin menun kadr olmasada idare ediyoruz isde
fırsatcımi desekayy yok bana hic yakismadi hic ole seyler yaparmiyim
ama gercekten ole canim hem spor hem dyet biyerden sonra kilo duruyo ama incelmeye devm ediyosun spor yaptigin icin sen yinede motiveni bozma aynen devam
valla ev dolu tatlilarla ama kendimi tutuyorum aklima girme kızyatcam uyucam ben
Aynen canım doktora götürmekle iyi yapıyorsun.sağolun kızlar...
şimdilik iyi tatlım ama gece çatlıyor zaten cumaya randevu aldım çocuk gastrolojisine sevk etsinler çocuk hastalıklarından.
Zeytinyağı içersem kusabilirimO ot için biraz zararlıdır diye okumuştum burda ama sen bilirsin yine de. Onun yerine 1 yemek kaşığı zeytinyağını icmeyi denesen faydasi olur belki
Hırsa bak hırsaInanirmisiniz S Suzi1704Cikilatacanavari okadr hırslandırdınız ki beni sirf sizinle yarisim dye bu hafta misafir almiyorum spor yapabilmek icin misafr oldummu malum yapamiyorum ama yediklerime dikkat ediyodum smdi ne yalan solim gene sporla daha gzel kilo veriyorum bi kac gundur onu cok iyi anladim 5.takım guzelleri saolunnn seviliyosunuzzz
Not: icimden geldi
Denemeyi düşünüyorum cnmKıraz tuvalete çıkmana yardımcı olur. Bırde ben ne zaman yaprak sarması yesem cok faydasını gördüm. Taze yaprağı haşlayıp tek olarakda yıyebılırsın. Kalsıyum acısından cok zengın. Bı dene derım.
Not ettim bunu da cnmCanım dün takip ettiğim bir diyetisyen burda arkadaşlarda söylemiş detoks suyu diye. Sindirim sistemi düzeltici bişey o söyle yaptı. 1 litre sıcak suya 1 salatalık yarım limon suyu yarım limon dogra di bir parmak taze zencefil bunlar demlenecek 12 saat sonra icilecek asitik bişey oluyor sirke gibi dedi. Icerken taze nane önerdi .dene istersen bağırsak temizliği dedi. Birde 1 parmak taze zencefil rendekeyip limon sıkıp demleniyor sonra bir çay badagi kadar demliyorsun onu yarım bardak sute ekleyip sabah aç karna icmekte kabızlığa iyi gelir dedi. 3 4 gün dene istersen. Acaba balkabağı yapsan mı benim bağırsakları bozar. Birde armut kavun bunlarda mı etkisiz hepsini birden denesen. O ot sık kullanımda sinameki gibi zararlı denmisti.
Nöbete geldim cnm zaten sahurda uyuyakaldım ama mensim bi damla olarak bozuldu ben de bozdum bugün yarın oruç değilim yine ama felaket kabızimHoşgeldin ortimm.Durumlar nasıl sende?
Canım açlık otu bildiğin ishal yapıyor.. Bide işe gitmicen mi? WC den cikamazsin..Ya da nobetten çıktıysan uyuyacaksin ama uykunu bolebilir.. Ben de çok sıkıntılıyım canım 16 gündür 3 defa çıkabildim o da tam değil malesef.
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar.. Dün rahatsizdim ugrayamadim. Menümü paylasayim.
iftar;
3 tane içli köfte
1 kase yoğurt
1 t.kahvesi
2 L su
Çok gecmis olsun cnmgood morning all
morordek Cikilatacanavari
iftar:2 kepçe çorba sadece...
oğlum rahatsız gece acillerde geçti..
sahur:
2 adet hindi füme arası lor
zaten niyetli değilim iki gün daha..
kahvaltı :09:00
2 kaşık aktivia sade yoğurt üzerine az dut kurusu 2-3 fındık badem..
ortada anladığınız üzere yenilen bir yemek çekilen bir uyku yok 48 saatlik uykusuzluk üstüne mesaideyim..dün akşam 76,6 kg idim hedefe geleceğim sanırım bu düzensizlik bende ödem yapmazsa..
Kesinlikle katılıyorum sana canımEmziren annelere tavsiyem detoks suyu işlerine hiç girişmeyin ben bir gün Elmalı su ğçerek demedim o gün baya sıvı tükettiğim içim sütüm arttı gibi bile olmuştu ama ilerleyen günlerde azaldı maalesef su atılımına bağlı
Zaten ödemin gitmesi çok bişey ifade etmiyor önemli olan yağları yakmak, yediklerimize dikkat edersek çok kolay verebiliriz emzirmek de çok kalori harcatıyor zaten, sadece kaçamaklardan kaçınalım bol su içelim ve spor yapalım geri gelecek zatan
yok canim hic yermiyim sporum bosa gider diye kendimi tutuyorum hep kac gundurDün tatlı yemedin dimi canım? Yediysen fena vicdan yaparım valla.
cok hırslıyımdirZeytinyağı içersem kusabilirim
Hırsa bak hırsa
Denemeyi düşünüyorum cnm
Not ettim bunu da cnm
Nöbete geldim cnm zaten sahurda uyuyakaldım ama mensim bi damla olarak bozuldu ben de bozdum bugün yarın oruç değilim yine ama felaket kabızim
Geçmiş olsun cnm
Çok gecmis olsun cnm
Hoşbuldummmm, valla bende özledim kiiii bebeğimBebegiiimmmhoşgeldin özledim seni gel gel her yer rakibe oldu
Ohh az daha yeseydin ya ama ya
Evet inşallah canımmm.Hadi hosgeldin canim. Tam gaz devam o zaman
Biraz geç oldu ama :) 72.8 im 1hazirana bişey kalmadı hedef vermek olur mu bilmem ama 72 olmaya çalışacağım :)Eki Görüntüle 2151197
Şu da hedef listemiz olsun o halde.
Hedef belirtmeyenler yazsınlar bana ekleyeyim
Sende hoşgeldim canim
Ne sen sor ne ben diyim ortimHoşgeldin ortimm.Durumlar nasıl sende?
Geçmiş olsun, nesi var kuzunun?good morning all
sahur:
ortada anladığınız üzere yenilen bir yemek çekilen bir uyku yok 48 saatlik uykusuzluk üstüne mesaideyim..dün akşam 76,6 kg idim hedefe geleceğim sanırım bu düzensizlik bende ödem yapmazsa..
Sen o kadar varmısın canım ya. Sankı daha zayıf duruyordun fotoda. Şaşırdım şimdi.Biraz geç oldu ama :) 72.8 im 1hazirana bişey kalmadı hedef vermek olur mu bilmem ama 72 olmaya çalışacağım :)
Göstermiyorum galiba herkes öyle diyor ne ara bu kadar kilo aldım bende anlamadım çalışmayı da bıraktım ya o çok kötü olduSen o kadar varmısın canım ya. Sankı daha zayıf duruyordun fotoda. Şaşırdım şimdi.
Ben ilaç kullanmak istemiyorum cnm yaKızlar kabızlık için magnezyum tabletlerimi kullansaniz aklıma geldi doktor doğum sonrası magnezyum alımına devam et kabız olma demişti . Aklıma geldi şimdi bir deneyin
Ay tam bir felaket, zaten böyle şeyler hep temizlik üzerine olur.Bende cezama raziyimm bende doğru düzgün yazamadim
Ben evide tam temizledim heryer tertemiz taksit yatirmaya çıktım bir geldimki bütün evi su basmis kışın ortasi disarda yagmur yağıyor düşün o anki halimi
çok zorda kalınca kullanıyorum ben cikilatam ama işte sıkıntı bence. Hem ağrı, hem acil durumda hemen gitmek falan..Eyyy ahali danisiyorum size
Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?
good morning all
sahur:
Ne sen sor ne ben diyim ortimvalla tartılmadım ve kaldırdım tartıları bir iki hafta toparlanma sonrasında bakarım artık.
Eki Görüntüle 2151197
Şu da hedef listemiz olsun o halde.
Hedef belirtmeyenler yazsınlar bana ekleyeyim
Canım bu çokta ilaç sayılmaz bence vitamin desteği gibi bişey. Bu kadar çok kabız olmanı neye bagliyorsun acaba magnezyum eksik olabilir mi hareketlisin zaten. Az Yemen mi etkiliyor. Sebebi Ne sence. Belki ara ogunsuz beslenme denesen. KaratayI sen mi yapıyordun. Yemek aralarını 6 8 saate çıkarıp hiç bişey cigneme sen sadece sıvı alsan. Birde akşam çiğ bişeyler tuketmesen domates salatalık gibi. Salatalık limon zencefil çayı tarifini yapıp 12 saat bekletip tuketsen nasıl olur. Bence magnezyum açlık otuna göre iyi bir alternatif .Ben ilaç kullanmak istemiyorum cnm ya
geçmiş olsun tatlım güzel haberlerle gel inşallahsağolun kızlar...
şimdilik iyi tatlım ama gece çatlıyor zaten cumaya randevu aldım çocuk gastrolojisine sevk etsinler çocuk hastalıklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?