Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün tatlı yemedin dimi canım? Yediysen fena vicdan yaparım valla.

O ot için biraz zararlıdır diye okumuştum burda ama sen bilirsin yine de. Onun yerine 1 yemek kaşığı zeytinyağını icmeyi denesen faydasi olur belki
Zeytinyağı içersem kusabilirim
Hırsa bak hırsa

Denemeyi düşünüyorum cnm
Not ettim bunu da cnm

Nöbete geldim cnm zaten sahurda uyuyakaldım ama mensim bi damla olarak bozuldu ben de bozdum bugün yarın oruç değilim yine ama felaket kabızim

Günaydın kızlar.. Dün rahatsizdim ugrayamadim. Menümü paylasayim.

iftar;
3 tane içli köfte
1 kase yoğurt

1 t.kahvesi
2 L su
Geçmiş olsun cnm

Çok gecmis olsun cnm

Kesinlikle katılıyorum sana canım

Dün tatlı yemedin dimi canım? Yediysen fena vicdan yaparım valla.
yok canim hic yermiyim sporum bosa gider diye kendimi tutuyorum hep kac gundur

cok hırslıyımdir

Geçmiş olsun, nesi var kuzunun?

Ay tam bir felaket, zaten böyle şeyler hep temizlik üzerine olur.

Eyyy ahali danisiyorum size
Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?
çok zorda kalınca kullanıyorum ben cikilatam ama işte sıkıntı bence. Hem ağrı, hem acil durumda hemen gitmek falan..

Çok geçmiş olsun, neyi var oğlunun?

Ne sen sor ne ben diyim ortim valla tartılmadım ve kaldırdım tartıları bir iki hafta toparlanma sonrasında bakarım artık.

Ben de aynı durumdaydım, pazartesi boynumun ölçüsünü aldım tatlım aman dikkat et.

Ben ilaç kullanmak istemiyorum cnm ya
Canım bu çokta ilaç sayılmaz bence vitamin desteği gibi bişey. Bu kadar çok kabız olmanı neye bagliyorsun acaba magnezyum eksik olabilir mi hareketlisin zaten. Az Yemen mi etkiliyor. Sebebi Ne sence. Belki ara ogunsuz beslenme denesen. KaratayI sen mi yapıyordun. Yemek aralarını 6 8 saate çıkarıp hiç bişey cigneme sen sadece sıvı alsan. Birde akşam çiğ bişeyler tuketmesen domates salatalık gibi. Salatalık limon zencefil çayı tarifini yapıp 12 saat bekletip tuketsen nasıl olur. Bence magnezyum açlık otuna göre iyi bir alternatif .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…