- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.141
Öyle cok sağlıksız da diil ama içinde süt var kakao varAnaamm ben de sağlıklı bişi sandıydim duy ordekim duyhemen ispitlerim
Aksam misafir gelir inş
Yok be canım beslenme amaçlıSalyangozları mı kovuyormuş bitkiler? İlk kez duydumç öğrenmiş oldum.
Bnce sen bgun annene gitmeslisin canim tarti oncesi anneni görki motive ol hem kurabisler kalmistir kesinResmen suç ortağı arıyon kendine
Salı günü annem elmalı kurabiye yapmış o kadar severim ki anlatamam ama anne dedim bu hafta olmaz yiyemem ama kalmışsa yarın yiyecem yarısını kalmamışsa ne mutlu bana
Adımızdan olsa gerek
2degil 4 ama tekrar baktım menün sporun da güzelmiş ben görmedim hadi o çikolataları ama ordekim ne der orasını bilememÖyle cok sağlıksız da diil ama içinde süt var kakao varkızım istedi yapayım dedim e emziriyorum da iki taneden bişey olmaz bence
Sana kötü bi haberim var Az önce tartildim bomba gibi geliyorum biraz daha beklicem amaBnce sen bgun annene gitmeslisin canim tarti oncesi anneni görki motive ol hem kurabisler kalmistir kesin
Yaa ben cok merakliyimdır kac kilo cıktı haydi sole söle söleeeeAdımızdan olsa gerek
2degil 4 ama tekrar baktım menün sporun da güzelmiş ben görmedim hadi o çikolataları ama ordekim ne der orasını bilemem
Sana kötü bi haberim var Az önce tartildim bomba gibi geliyorum biraz daha beklicem ama
sabah tartilsaydin canim sen oruc tutmuyosun ya sabah ac karnina en saglikli sonucu alirdin yarinda iftardan önce tartilcan artik ama sen listede oldgun icin bgunku kilonu solicen mecburmorordek ben bugün oruç değilim ama çok bişi yemiyorum hem bugün hem yarın tartinayim hangisi daha iyi çıkarsa artık çünkü bu akşam sahur yaparım yarın eritemeyebilirim
Bazen cezam olmadan da spor yapabiliyorum ördeğimAa cezası yok muydu? Ben vardır diye sporu puanlandırmamıştım
Yoksa ordan düs madem, kalan varsa bana bildirir misin ekleyeyim menüsüne
Söylemem akşam üstü soyleyecemYaa ben cok merakliyimdır kac kilo cıktı haydi sole söle söleeee
Ya kuzum oruç değilim ama oruç gibi takılıyorum sabah nobet cikisiydım ya ondan fazla çıkıyorum odemdensabah tartilsaydin canim sen oruc tutmuyosun ya sabah ac karnina en saglikli sonucu alirdin yarinda iftardan önce tartilcan artik ama sen listede oldgun icin bgunku kilonu solicen mecbur
Resmen suç ortağı arıyon kendine
Salı günü annem elmalı kurabiye yapmış o kadar severim ki anlatamam ama anne dedim bu hafta olmaz yiyemem ama kalmışsa yarın yiyecem yarısını kalmamışsa ne mutlu bana
Yok be canım beslenme amaçlızarar veriyor aksine boşuna diktik demek istedim. Birine sarmış bile. .. Çok güldüm ama
30puan bana yeter cnm 10 puan kaptanımız in olsunhedef38beden olabilir canım fesleğene sinek gelmez diye bir bilgi varya sende öyle anlamış olabilirsin.
Bu arada 200 ip atladimCikilatacanavari 40 puan daha tartilmadim ama inşallah hedef tutar .takım için güzel sonuçlar alırız bu hafta..
Hepimizin var böyle dayanamadigi yiyecekler mesela benim ödülüm de 80nin altına indiğimde 1kg profiterol yicem ama burdaki pastaneden sadeceYaa, bizim burada bir pastane var.
Bizim burası dediğim de yarım saat falan yürüyüp gidiliyor. Bisikletle 5 dakika.
Bu videodaki oralet, benim için o elmalı turta işte ama uzak durmaya çalışıyorum. Önünden geçerken başımı çeviriyorum.
Asla kaçırmam.
Aaaa!
Cahilliğimi ortaya koydum resmen.
Şaka maka hiç anlamam bahçe işlerinden ama çok seviyorum. Çok tatlı, negatif enerji atmalık geliyor.
Cezam bitmiş olamaz canım çoktur daha bence30puan bana yeter cnm 10 puan kaptanımız in olsun
Yapmışsın tatlim hepsini tek tekCezam bitmiş olamaz canım çoktur daha bence
Hepimizin var böyle dayanamadigi yiyecekler mesela benim ödülüm de 80nin altına indiğimde 1kg profiterol yicem ama burdaki pastaneden sadece
Muhtemelen yiyemem cnm ama yersem de gece acile falan gidermisim gibi geliyor1 kilo mu??
Tam tatlı canavarı diyorsun.
Yarın ıftar oncesı tartılamıyormuyuz bugunden mı tartılmamız gerekıyor.Kızlar günaydın bugün perşembe olduğundan mütevellit yarın tartilacaklar perşembe menüsü görmek istiyorum bugün tartilacaklar da tartılmayi unutmasın minciriyorum hepinizi
Bugun iftardan önce canım cünkü yarın geç kalınmış oluyorYarın ıftar oncesı tartılamıyormuyuz bugunden mı tartılmamız gerekıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?