Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bnce sen bgun annene gitmeslisin canim tarti oncesi anneni görki motive ol hem kurabisler kalmistir kesin

hedef38beden Çikolata lafı geçince hiç kacirmiyo masallah
Adımızdan olsa gerek
Öyle cok sağlıksız da diil ama içinde süt var kakao var kızım istedi yapayım dedim e emziriyorum da iki taneden bişey olmaz bence
2degil 4 ama tekrar baktım menün sporun da güzelmiş ben görmedim hadi o çikolataları ama ordekim ne der orasını bilemem

Bnce sen bgun annene gitmeslisin canim tarti oncesi anneni görki motive ol hem kurabisler kalmistir kesin
Sana kötü bi haberim var Az önce tartildim bomba gibi geliyorum biraz daha beklicem ama

Yaa ben cok merakliyimdır kac kilo cıktı haydi sole söle söleeee

morordek ben bugün oruç değilim ama çok bişi yemiyorum hem bugün hem yarın tartinayim hangisi daha iyi çıkarsa artık çünkü bu akşam sahur yaparım yarın eritemeyebilirim
sabah tartilsaydin canim sen oruc tutmuyosun ya sabah ac karnina en saglikli sonucu alirdin yarinda iftardan önce tartilcan artik ama sen listede oldgun icin bgunku kilonu solicen mecbur

Yaa ben cok merakliyimdır kac kilo cıktı haydi sole söle söleeee
Söylemem akşam üstü soyleyecem

sabah tartilsaydin canim sen oruc tutmuyosun ya sabah ac karnina en saglikli sonucu alirdin yarinda iftardan önce tartilcan artik ama sen listede oldgun icin bgunku kilonu solicen mecbur
Ya kuzum oruç değilim ama oruç gibi takılıyorum sabah nobet cikisiydım ya ondan fazla çıkıyorum odemden

Yaa, bizim burada bir pastane var.
Bizim burası dediğim de yarım saat falan yürüyüp gidiliyor. Bisikletle 5 dakika.
Bu videodaki oralet, benim için o elmalı turta işte ama uzak durmaya çalışıyorum. Önünden geçerken başımı çeviriyorum.

hedef38beden Çikolata lafı geçince hiç kacirmiyo masallah

Asla kaçırmam.

Yok be canım beslenme amaçlı zarar veriyor aksine boşuna diktik demek istedim. Birine sarmış bile. ..Çok güldüm ama

Aaaa!
Cahilliğimi ortaya koydum resmen.
Şaka maka hiç anlamam bahçe işlerinden ama çok seviyorum. Çok tatlı, negatif enerji atmalık geliyor.

Dün menümü yazamadım
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
Zeytın domates bıber peynır
1 bardak süt
7 kiraz

İftar
Soguk ayran aşı çorbası
1 küçük bıber dolması
Börülce salatası
Cıger kavurması

1 saat parkta çocuk pesınde koşturdum spor olarak bu var. Başka da spor yapmaya halım kalmadı.

morordek Cikilatacanavari

30puan bana yeter cnm 10 puan kaptanımız in olsun

Hepimizin var böyle dayanamadigi yiyecekler mesela benim ödülüm de 80nin altına indiğimde 1kg profiterol yicem ama burdaki pastaneden sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…