- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.121
Kremalı pasta hem de 1 dilim başla bence spot yapmaya ordekim görmedenMerhabalar herkese...
Dünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- Az krem peynir
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Bitki çayı
- 1 şişe maden suyu
2 lt su
- 2 lahmacun
- 1 bardak ayran
- Bitki çayı
- 1 dilim kremalı pasta
Artık iftardan sonra canım. Hatta bu hafta cezaları birikti. İftara 30 dk kala ip atlatayım diyorumKremalı pasta hem de 1 dilim başla bence spot yapmaya ordekim görmeden
TruffleBu çikolatalı top da neyin nesidir?
ama haksizlik ben orucluyum nasil spor yapim smdiiiiii
Anaamm ben de sağlıklı bişi sandıydim duy ordekim duyTrufflesut çikolata petibör karisimi diyelim
Aksam misafir gelir inşama haksizlik ben orucluyum nasil spor yapim smdiiiiii
Nese aksam acisini ckaririm artik yarin iftardan once tartilirim
Anamm bedduaya gellAnaamm ben de sağlıklı bişi sandıydim duy ordekim duyhemen ispitlerim
Aksam misafir gelir inş
hedef38beden bereketli olsun. Annemde kaynanam yani severim kendini o da dikti bugün biber bizim bahçeye Salyangozlar için acayip salyangoz var bizde. Bakalım ne olcak.
Cherry Mom talihsizlik için Üzgünm canım
Cikilatamın kaçmaz gözünden.Bu çikolatalı top da neyin nesidir?
Kızlar günaydın bugün perşembe olduğundan mütevellit yarın tartilacaklar perşembe menüsü görmek istiyorum bugün tartilacaklar da tartılmayi unutmasın minciriyorum hepinizi
Günaydınlar
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ahahah bilmem ki vallaGitgide birbirimize benzedik herhalde
Cezaları da kaynanana yaptır o zaman
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puanCikilatacanavari
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bakCikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor
60 puan ceza yazdım bi de
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)
günaydınlarrr
ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğim
Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor yaAnamm bedduaya gell
Nese senin simdi spordan sonra karnin acıkır enerjiye ihtiyacin olur gitde bi fıstıklı baklava ye canim enerji kaybetme
Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldumAma ama ama..
Ben bugün çarşamba zannediyorum.
Bitter çikolataların %80-90 kakaolu olanları nerde satılıyor bilen nolur söylesin bulamadım
%60a kadar görmüştüm daha dikkatli bakıcam bidaha saol kuzumMigros gibi büyük marketlerde Etinin var cikilatam.
Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor ya
Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldum
Günaydınlar
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ahahah bilmem ki vallaGitgide birbirimize benzedik herhalde
Cezaları da kaynanana yaptır o zaman
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puanCikilatacanavari
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bakCikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor
60 puan ceza yazdım bi de
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)
Resmen suç ortağı arıyon kendineDune kadr bende oleydim canim yaptigim spor bosa gtcek dye hic bi kacamak yapmadim bu hafta taki dune kadar azıcık ucundan yidim bence sende ye bsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?