Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar herkese...
Dünkü menüm morordek
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Az krem peynir
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 2 lahmacun
  • 1 bardak ayran
  • Bitki çayı
  • 1 dilim kremalı pasta
2 lt su

Kremalı pasta hem de 1 dilim başla bence spot yapmaya ordekim görmeden

Salyangozları mı kovuyormuş bitkiler? İlk kez duydumç öğrenmiş oldum.

İnşallah bakalım ördeğim. Bugün sabit çıktım ama yarına kısmet.

Aslında ben de baya üşengeç bir insanım ama arada hevesleniyorum işte :)

günaydınlarrr

ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğim

Ayy kıyamam kaptanım. Bahçede pek sıkıntı çok tabi. Direkt fide olarak mı ektiniz siz? Alan da büyük, kışlıkları da bahçeden yaparsınız siz.

Anamm bedduaya gell
Nese senin simdi spordan sonra karnin acıkır enerjiye ihtiyacin olur gitde bi fıstıklı baklava ye canim enerji kaybetme
Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor ya

Ama ama ama..
Ben bugün çarşamba zannediyorum.
Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldum

Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor ya

Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldum

Dune kadr bende oleydim canim yaptigim spor bosa gtcek dye hic bi kacamak yapmadim bu hafta taki dune kadar azıcık ucundan yidim bence sende ye bsey olmaz

Hem de nasil mutlu oldum. Gaza geldim resmen.

Dune kadr bende oleydim canim yaptigim spor bosa gtcek dye hic bi kacamak yapmadim bu hafta taki dune kadar azıcık ucundan yidim bence sende ye bsey olmaz
Resmen suç ortağı arıyon kendine
Salı günü annem elmalı kurabiye yapmış o kadar severim ki anlatamam ama anne dedim bu hafta olmaz yiyemem ama kalmışsa yarın yiyecem yarısını kalmamışsa ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…