- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.181
Bu önemli ama asıl önemli olan ordekimin paylaşacağı puan listesi asıl onu heyecanla bekliyorumvalla helal ne diyelim bu sonuca hasetlenmek yerine şapka cıkarılırnese yarin iftardan once tartilicimmm sen gorursunnnnn (hic kıskanmadım kiii )
Ben de şimdi tartıldım. 1 haftadir kabız olmama rağmen kilom 78.8.
Sahur vaktide güzel yemistim.
inşallah böyle devam eder.
Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
2 gundur glremefim kizlar. Kusura bakmayin. Kilo bildirimimi yspsyim
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yuzde 0.72( dogru hedaplamisimdir umarim.)
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesefmorordek
Vavcanım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493
sen garanti sporda brincisin bence bu hafta cunku kacamak flnda yapmadin hergun sporda yaptin super bi puan bekliyorum senin icinBu önemli ama asıl önemli olan ordekimin paylaşacağı puan listesi asıl onu heyecanla bekliyorum
Bu arada yarın senin de mükemmel sonuçla geleceğine inanıyorum
Ama önemli olan yüzde cnm benim kilom çok çünküsen garanti sporda brincisin bence bu hafta cunku kacamak flnda yapmadin hergun sporda yaptin super bi puan bekliyorum senin icin
Bakalim yarini iple cekiyorum bende iftardan sonra bi zumba yapimde yarina daha az cıkayım bari 2 kilo nedr yanindan gecemem de bakalim 1 kilo gitse bana yetr
Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
Belki sana rakip çıkarımmm :))tebrik ederimVeee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
83.7/81.7/-2/%2.38
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesefmorordek
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493
83.7/81.7/-2/%2.38
Herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar.
Ben malesef bu hafta 100 gr arti ile geldim. Iftardan once tartildigimda 69.9 cikiyorum. Üzgünüm gecen haftaya göre 100 gr artida ciktim.
yuksek olunca yuzde az mi oluyo cokmu ben anlamiyorum bu yuzdelerden matematik sfirAma önemli olan yüzde cnm benim kilom çok çünkü
Çok önemli bir nokta bence 70 altı ve üstü. Sınırdan kaçmak gerekli bir an önce
Canım pes etmedim de okulda çok yoğun bir haftadayız. O yüzden spora 2 gündür dikkat edemedim. Yanlış haftada iddiaya girmişim. İşlerim bitiyor sen beni haftaya görVeee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar harikasınızVavcanım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
83.7/81.7/-2/%2.38
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yaaa siz harika mısınız nesiniz hanımlarVavcanım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Canım yarın akşamüstü tartılıp tekrar yazar mısın rica etsem? 100 gr artı çok değil sabit bile gelebilirsin yarınHerkese iyi aksamlar hayirli iftarlar.
Ben malesef bu hafta 100 gr arti ile geldim. Iftardan once tartildigimda 69.9 cikiyorum. Üzgünüm gecen haftaya göre 100 gr artida ciktim.
Oruç tutanlar için bugün iftardan önce bildirim alıyorum canım çünkü yarına kalirsa liste paylaşmada geç kalabiliyoruz. Sen henüz listeye girmediğin için yarın bildirim yapabilirsinKızlar kiloyu bugün mü söylüyoruz yarın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?