Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla helal ne diyelim bu sonuca hasetlenmek yerine şapka cıkarılır nese yarin iftardan once tartilicimmm sen gorursunnnnn (hic kıskanmadım kiii)
Bu önemli ama asıl önemli olan ordekimin paylaşacağı puan listesi asıl onu heyecanla bekliyorum
Bu arada yarın senin de mükemmel sonuçla geleceğine inanıyorum

Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38

morordek
Bebişim geçen hafta 77.0 an itibari ile 76.0 -1kg ile giremmi listeye

2 gundur glremefim kizlar. Kusura bakmayin. Kilo bildirimimi yspsyim
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yuzde 0.72( dogru hedaplamisimdir umarim.)
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesef morordek

Ben de şimdi tartıldım. 1 haftadir kabız olmama rağmen kilom 78.8.
Sahur vaktide güzel yemistim.
inşallah böyle devam eder.

Vav canım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493

Harika sonuçlar için tebrikler..

Bu önemli ama asıl önemli olan ordekimin paylaşacağı puan listesi asıl onu heyecanla bekliyorum
Bu arada yarın senin de mükemmel sonuçla geleceğine inanıyorum
sen garanti sporda brincisin bence bu hafta cunku kacamak flnda yapmadin hergun sporda yaptin super bi puan bekliyorum senin icin
Bakalim yarini iple cekiyorum bende iftardan sonra bi zumba yapimde yarina daha az cıkayım bari 2 kilo nedr yanindan gecemem de bakalim 1 kilo gitse bana yetr

Ama önemli olan yüzde cnm benim kilom çok çünkü

Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38

morordek

Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesef morordek

Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Cok güzel sonuçlar almissiniz. Allah devamını da nasip etsin insallah

83.7/81.7/-2/%2.38

morordek

Alintiladigim alintilayamadigim kilo veren herkesi cok tebrik ederim. Daim olur insallah.
Cikilata seni ayrica tebrik ederim. Masallah diyelim

Herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar.

Ben malesef bu hafta 100 gr arti ile geldim. Iftardan once tartildigimda 69.9 cikiyorum. Üzgünüm gecen haftaya göre 100 gr artida ciktim.

Çok önemli bir nokta bence 70 altı ve üstü. Sınırdan kaçmak gerekli bir an önce

Çok önemli bir nokta bence 70 altı ve üstü. Sınırdan kaçmak gerekli bir an önce

Evet sanırım dediğiniz çok doğru. Su sınırı atlatmam lazim. Su ana kadar haftalık ortalama 1 kilo veriyordum ama direnç seviyesine takıldım sanirim. Daha onceki diyetkerimde de 60 sınırına takılmıştım. Bu hafta ekstra gayret etmem lazim

cezayı burdan mı düşeyim yenisini mi yazayım morordek

Sporu ben mi görmedim pes mi ettin sen?

Rakibelerimmmm son gün haber vereyim bu arada ben spordayim
azaydidem S Suzi1704

83.7/81.7/-2/%2.38
Canım pes etmedim de okulda çok yoğun bir haftadayız. O yüzden spora 2 gündür dikkat edemedim. Yanlış haftada iddiaya girmişim. İşlerim bitiyor sen beni haftaya gör
Tebrik ederim canım harikasın

morordek

Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5

Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar harikasınız

83.7/81.7/-2/%2.38

morordek

Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5

Yaaa siz harika mısınız nesiniz hanımlar

Onlar ne güzel bildirimler öyle
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum
Herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar.

Ben malesef bu hafta 100 gr arti ile geldim. Iftardan once tartildigimda 69.9 cikiyorum. Üzgünüm gecen haftaya göre 100 gr artida ciktim.
Canım yarın akşamüstü tartılıp tekrar yazar mısın rica etsem? 100 gr artı çok değil sabit bile gelebilirsin yarın
Kızlar kiloyu bugün mü söylüyoruz yarın mı
Oruç tutanlar için bugün iftardan önce bildirim alıyorum canım çünkü yarına kalirsa liste paylaşmada geç kalabiliyoruz. Sen henüz listeye girmediğin için yarın bildirim yapabilirsin

Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 su bardağı süt

Iftarda
Etlı engınar yemegı
Ayran
Domates çorbası
Bırde esım cıkolata ya aserdıgım ıcın cıkolatalı pasta almış. Bırde evlılık yıl dönümümüz olduğu ıcın ıncecık bır dılım pasta yedım.
Şekersiz çay ve kahvem var hergun ıctıgım bazen yazmayı unutuyorum.
Bugunden soyleyeyım kılomu
65.8
morordek Cikilatacanavari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…