Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kıyamam kaptanım. Bahçede pek sıkıntı çok tabi. Direkt fide olarak mı ektiniz siz? Alan da büyük, kışlıkları da bahçeden yaparsınız siz.
evet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdı

Bugun iftardan önce canım cünkü yarın geç kalınmış oluyor
Dün 65.8 i gördüm bakalım bugun nasılım. Yarın regl günüm belkı fazla çıkarım.
Bırde canım suan nasıl cıkolatalı tatlı ıstıyor anlatamam. Burda da profıterol cıkolatlar konuşulmuş ıyıce canım ıstedı :)))

evet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdı
Ayy kıyamam çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsun
Tmm tmm sustuk

Yaa, o kadar uğraşmışssınız kaptanım. İnsan çok üzülüyor ama dediğin çok doğru. İnsanlar geçimini bu işlerle sağlıyor. Zaten çiftçinin kazandığı 3-5 kuruş. Bir de dolu falan yağınca çok zor gerçekten.

Gönül, evdeysen hemen incir uyutması yap. Kurtarıcı olur ama bugün aman aman tatlıdan uzak dur.

Iftardan sonra denıyeyım.

Bu hafta menülerin çok kaçamaklıydı canım haberin olsun
Bildirimin kaç gelecek bakalım
Bu arada 60 puan ceza Cikilatacanavari
Trufflesut çikolata petibör karisimi diyelim

Ben de az kalorili deyince sağlıklı tariflerden sanmıstım.
Sporun çok iyiydi, ordan 30 puanı düstüm, ceza yazmadım
morordek ben bugün oruç değilim ama çok bişi yemiyorum hem bugün hem yarın tartinayim hangisi daha iyi çıkarsa artık çünkü bu akşam sahur yaparım yarın eritemeyebilirim
Tamam ciklatım öyle yapalım
Öyle cok sağlıksız da diil ama içinde süt var kakao var kızım istedi yapayım dedim e emziriyorum da iki taneden bişey olmaz bence
2 değildiiiii
Neyse ben hesabımı yaptım zaten artık afiyet olsun diyelim
Bazen cezam olmadan da spor yapabiliyorum ördeğim

Yok aslında "bu kıza o kadar çok ceza yazıyorum ki düş düş bitmemiştir" demiştim
Akşam menüne yaz sporunu canım, birazı benimmiş onların
Cezam bitmiş olamaz canım çoktur daha bence
Kamuoyu şaşkın Sibelcim, az ceza yazmışım sana demek
Yarın ıftar oncesı tartılamıyormuyuz bugunden mı tartılmamız gerekıyor.
Canım sen şu anda listede değilsin henüz, 2 hafta sonra gireceksin. Dilersen yarın akşam da tartılabilirsin iftar öncesi. Listedekilerin bildirimi geç kalıyor yarına bırakınca o yüzden bugün bildirim istiyorum

morordek aynen nasıl bitirebilmisim Şaştim hergün 30 40 60 puan ceza almıştim.
Toptan yazcam. Şimdi Leslie 1 mil yaptım inşallah iyi eksi alırım çok karbonhidratlı geçti bu hafta. Neyse bol bol kuruyemiş aldım onlarla dizginliycem kendimi. Bu hafta herkes kaçamakliydi ama sporlar iyiydi sanki inşallah sonuclar iyi olur.

Canım geçmiş olsun. Bizimde halimiz harap meyve sebze fiyatlari uçar. Hiç kolay işler değil bağ bahçe işleri . Alırken ucuza alalım diye bakiyoruz o zaman emeği unutuyoruz.

Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
Vav canım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..

Veee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
valla helal ne diyelim bu sonuca hasetlenmek yerine şapka cıkarılır nese yarin iftardan once tartilicimmm sen gorursunnnnn (hic kıskanmadım kiii)

morordek
Bebişim geçen hafta 77.0 an itibari ile 76.0 -1kg ile giremmi listeye

2 gundur glremefim kizlar. Kusura bakmayin. Kilo bildirimimi yspsyim
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yuzde 0.72( dogru hedaplamisimdir umarim.)
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesef morordek

Ben de şimdi tartıldım. 1 haftadir kabız olmama rağmen kilom 78.8.
Sahur vaktide güzel yemistim.
inşallah böyle devam eder.
Tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz belki de bu hafta 1. Oluruz
Vav canım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493
Ben de seni tebrik ederim cnm

Harikasın canım tebrikler
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…