- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.161
evet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdıAyy kıyamam kaptanım. Bahçede pek sıkıntı çok tabi. Direkt fide olarak mı ektiniz siz? Alan da büyük, kışlıkları da bahçeden yaparsınız siz.
Dün 65.8 i gördüm bakalım bugun nasılım. Yarın regl günüm belkı fazla çıkarım.Bugun iftardan önce canım cünkü yarın geç kalınmış oluyor
Ayy kıyamam çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsunevet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdı
Tmm tmm sustukDün 65.8 i gördüm bakalım bugun nasılım. Yarın regl günüm belkı fazla çıkarım.
Bırde canım suan nasıl cıkolatalı tatlı ıstıyor anlatamam. Burda da profıterol cıkolatlar konuşulmuş ıyıce canım ıstedı :)))
sorma çiklat ım yaa çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yok biz hobi için yapıyorduk bu işi ekmek parası için yapanlar var maalesef onların durumu çok daha kötüAyy kıyamam çok kötü olmuş kaptanım geçmiş olsun
Tmm tmm sustuk
Ekilen biçilen emek verilen şeylerin bu sekilde zarara uğraması çok üzüyor insanısorma çiklat ım yaa çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yok biz hobi için yapıyorduk bu işi ekmek parası için yapanlar var maalesef onların durumu çok daha kötü
evet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdı
Dün 65.8 i gördüm bakalım bugun nasılım. Yarın regl günüm belkı fazla çıkarım.
Bırde canım suan nasıl cıkolatalı tatlı ıstıyor anlatamam. Burda da profıterol cıkolatlar konuşulmuş ıyıce canım ıstedı :)))
Iftardan sonra denıyeyım.Yaa, o kadar uğraşmışssınız kaptanım. İnsan çok üzülüyor ama dediğin çok doğru. İnsanlar geçimini bu işlerle sağlıyor. Zaten çiftçinin kazandığı 3-5 kuruş. Bir de dolu falan yağınca çok zor gerçekten.
Gönül, evdeysen hemen incir uyutması yap. Kurtarıcı olur ama bugün aman aman tatlıdan uzak dur.
Bu hafta menülerin çok kaçamaklıydı canım haberin olsunMerhabalar herkese...
Dünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- Az krem peynir
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Bitki çayı
- 1 şişe maden suyu
2 lt su
- 2 lahmacun
- 1 bardak ayran
- Bitki çayı
- 1 dilim kremalı pasta
Trufflesut çikolata petibör karisimi diyelim
Tamam ciklatım öyle yapalımmorordek ben bugün oruç değilim ama çok bişi yemiyorum hem bugün hem yarın tartinayim hangisi daha iyi çıkarsa artık çünkü bu akşam sahur yaparım yarın eritemeyebilirim
2 değildiiiiiÖyle cok sağlıksız da diil ama içinde süt var kakao varkızım istedi yapayım dedim e emziriyorum da iki taneden bişey olmaz bence
Bazen cezam olmadan da spor yapabiliyorum ördeğim
Akşam menüne yaz sporunu canım, birazı benimmiş onlarınhedef38beden olabilir canım fesleğene sinek gelmez diye bir bilgi varya sende öyle anlamış olabilirsin.
Bu arada 200 ip atladimCikilatacanavari 40 puan daha tartilmadim ama inşallah hedef tutar .takım için güzel sonuçlar alırız bu hafta..
Kamuoyu şaşkın Sibelcim, az ceza yazmışım sana demekCezam bitmiş olamaz canım çoktur daha bence
Canım sen şu anda listede değilsin henüz, 2 hafta sonra gireceksin. Dilersen yarın akşam da tartılabilirsin iftar öncesi. Listedekilerin bildirimi geç kalıyor yarına bırakınca o yüzden bugün bildirim istiyorumYarın ıftar oncesı tartılamıyormuyuz bugunden mı tartılmamız gerekıyor.
Canım geçmiş olsun. Bizimde halimiz harap meyve sebze fiyatlari uçar. Hiç kolay işler değil bağ bahçe işleri . Alırken ucuza alalım diye bakiyoruz o zaman emeği unutuyoruz.evet tohumdan yetiştirmiştim şubat ayında başlamıştım yetiştirmeye tam oldu bahçeye diktik fideleri dolu yağdı
Olsun 500 gramda Iyi az olsun öz olsun.geri gelmesin2 gundur glremefim kizlar. Kusura bakmayin. Kilo bildirimimi yspsyim
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yuzde 0.72( dogru hedaplamisimdir umarim.)
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesefmorordek
Harikasın canım tebriklerVeee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
valla helal ne diyelim bu sonuca hasetlenmek yerine şapka cıkarılırVeee ben şok arkadaşlar kilo bildirimimi yapıyorum sıkı durun bu arada kıskanan 2kisi olabilir sakince catlasinlar
83.7/81.7/-2/%2.38
2 gundur glremefim kizlar. Kusura bakmayin. Kilo bildirimimi yspsyim
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark 0.5
Yuzde 0.72( dogru hedaplamisimdir umarim.)
Bu arada dun daha guzel blr eksi gormustum. Bugun de boyle oldu maalesefmorordek
Tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz belki de bu hafta 1. OluruzBen de şimdi tartıldım. 1 haftadir kabız olmama rağmen kilom 78.8.
Sahur vaktide güzel yemistim.
inşallah böyle devam eder.
Ben de seni tebrik ederim cnmVavcanım bu hafta birinciliği hak edersin. Süper sonuç
Bende 64.9 800 gr. Biraz hileli sahura kalkmadim birde spor yaptım bugün. ..Eki Görüntüle 2152493
Teşekkür ederimHarikasın canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?