- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.621
senanaz ve begüm kahvaltı menünüz çok güzel ben yeni gelen arkadaşların kilolarını bilemiyorum kaçırdımmı acaba kendinizi kilonuzu ve kilo geçmişinizi yazabilirmisiniz bize . maydanozun ödem attırdığını duymuştum hatta kilo verdirdiğini duymuştum ama dereotunuda öğrendiğim iyi oldu salatalarda kesinlikle kullanırım ve çok severim .
senanazcım takım kaptanı benim adigenisse de yardımcı kaptan canım
takım kaptanı önde tayfalar takipte:)) hadi bakalımm
tamam ablacım sağolasın :1hug:a.s.
afiyet olsun canım benimde yemek saati geldi bi listeye bakım ne yiyecem bugün yahu nevar sanki diyet listesi menüsü hazırlasalar da bizde kara kara düşünmesek olmazmı sanki :)
senanaz ve begüm kahvaltı menünüz çok güzel ben yeni gelen arkadaşların kilolarını bilemiyorum kaçırdımmı acaba kendinizi kilonuzu ve kilo geçmişinizi yazabilirmisiniz bize . maydanozun ödem attırdığını duymuştum hatta kilo verdirdiğini duymuştum ama dereotunuda öğrendiğim iyi oldu salatalarda kesinlikle kullanırım ve çok severim .
kendime bi kilo çizelgesi oluşturdum ferihann.nihayet artık benimde var :) (zor oldu ama bi arkadaşımın sayesinde başardım)
15 dk sonra öğlen yemeğimi yemeğe gidicem.gelince ayrıntıları yazarım
arkadaşlar çizelge hazırlamak isteyenler
ilk önce
1.tickerfactor y. com adresine giriyorsunuz
2.Weight Loss/Fitness bölümünden Weight Loss a tıklıyorsunuz
3.gelen sayfada çizelgelerden herhangi birini seçip (sayfa numaralarından diğer çizelge örneklerine bakın)
bu arada sakın next 'e basmayın yanlış olur. o sadece diğer kademeye geçmek için
4.istediğinizi seçtikten sonra next butonuna tıklayın böylece çizelge üzerinde ilerleme şeklinizi seçin
5.tekrar next butonuna tıklayın bir sonraki kademeye geçin
6. işte dikkat edilecek kademe burada ki bölümler
a)Choose a Password/Pin: bu kutunun içine ileride kilo değişiminizi eklemek için kullanacağınız ve kendi isteğinize göre belirlediğiniz bir parola seçin
b)Privacy: burada Private Data şıkkını seç
c) Track: burada Weight şıkkını seç
Weight Measurements: bölümünde kilo ölçülerini
d) Weight Units: burada kilograms şıkkını seç
e) Your target weight: olmak istediğin kilonu
f) Your starting weight: diyete başlangıç kilonu
g) Your current weight: şimdiki kilonu
h) Weight Date: şimdiki kilo tarihini
Waist Measurements : bölümünde bel ölçülerin olacak
ı) Waist Units: Metric/S.I. şıkkını seç
İ) Your target waist: olmak istediğin bel ölçünü
j) Your starting waist: diyette başladığındaki bel ölçünü
k) Your current waist: şimdiki bel ölçünü yaz
Body Mass Index (BMI) -bu bölümde boy ölçü bilgilerini veriyorsun
l) Height Units: Metric şıkkını seç
m) Your Height: boy ölçünü yaz
7.next 'e tıkla açılan sayfa da bbCode: yazan yerde ki 2. sırada http ile başlayan yazıyı kısmına kadar seç ( [img] yi seçme)
8. kullanıcı paneline gir oradan profilini düzenle yi seç en altta çizelge yazan yerdeki boş kutuya yapıştır.
işte bu kadaaar umarım faydası olmuştur :bbo: başım döndü yaaaaa kafamçokkarıştı işlerim bu gün yoğunda[/QUOTE]
sence ben bunu becerebilirmiyimCADIARZU
yemeğimi yedim ve geldim
afiyet olsun hoşgeldin. bak ne güzel çizelge hazırlamışsın ben yapamadım. bir de evdekinden denerim
istersen sana yardımcı olmaya çalışayım senanaz
sence ben bunu becerebilirmiyimCADIARZU
o kadar zor değil yaaa
sadece kolay olsun diye kademe kademe açıkladım sadece işlerim çok yoğun o yüzden kafam karıştı
malum 29 ekim de tatiliz ya herkes işleri aceleye getiriyor..
afiyet olsun hoşgeldin. bak ne güzel çizelge hazırlamışsın ben yapamadım. bir de evdekinden denerim
evet yarında yarım gün çalışacağız. haa bu arada bizler ne zaman süre sonra tartılıp bildireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?