Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendime bi kilo çizelgesi oluşturdum ferihann.nihayet artık benimde var :) (zor oldu ama bi arkadaşımın sayesinde başardım)

15 dk sonra öğlen yemeğimi yemeğe gidicem.gelince ayrıntıları yazarım

afiyet olsun canım benimde yemek saati geldi bi listeye bakım ne yiyecem bugün yahu nevar sanki diyet listesi menüsü hazırlasalar da bizde kara kara düşünmesek olmazmı sanki :)

işyerinde yemek faslını düşünmüyorum. ama evde bakalım neler yapacağız.

benim kilom 72 boyum 1.65. üç doğum yaptım. iki oğlum bir kızım var. kızım tam 1 yaşında hala emziriyorum. kötü bir hamilelik geçirdim. kg fazla almadım ama ödemlerim çok oldu. gebelikte tansiyonum yükseldi. mesleğim hemşirelik ama aktif bir biçimde çalışmıyorum. bir kamu firmasında işyeri hemşiresi olarak çalışıyorum. yani anlayacağınız masa başındayım.fazla hareket olmadığı için kg almak daha kolay. benim en büyük sorunum akşam 5 ten sonra evde oluyorum.ee doğal olarak kızım yakama yapışıyor ve emmek istiyor. bu seferde akşamları beni bir tatlı krizi tutuyor. bu kışıda çıkartırsak emzirmeyi bırakacağım. her ne kadar iş yerinde tempom yok desemde evde hayat hızlı akıyor çocuklar sayesinde.ben çok kilo vermek istemiyorum. hedefim 65 olmak. bu bana yakışıyor. ama maalesef bu yedi kg vermek de bile zorlanıyorum. ama başaracağım. istemek başarının yarısıdır.

kendime bi kilo çizelgesi oluşturdum ferihann.nihayet artık benimde var :) (zor oldu ama bi arkadaşımın sayesinde başardım)

15 dk sonra öğlen yemeğimi yemeğe gidicem.gelince ayrıntıları yazarım

bu çizelgeyi nasıl hazırladın bana yardımcı olurmusun.

arkadaşlar çizelge hazırlamak isteyenler

ilk önce
1.tickerfactor y. com adresine giriyorsunuz

2.Weight Loss/Fitness bölümünden Weight Loss a tıklıyorsunuz

3.gelen sayfada çizelgelerden herhangi birini seçip (sayfa numaralarından diğer çizelge örneklerine bakın)
bu arada sakın next 'e basmayın yanlış olur. o sadece diğer kademeye geçmek için

4.istediğinizi seçtikten sonra next butonuna tıklayın böylece çizelge üzerinde ilerleme şeklinizi seçin

5.tekrar next butonuna tıklayın bir sonraki kademeye geçin

6. işte dikkat edilecek kademe burada ki bölümler
a)Choose a Password/Pin: bu kutunun içine ileride kilo değişiminizi eklemek için kullanacağınız ve kendi isteğinize göre belirlediğiniz bir parola seçin
b)Privacy: burada Private Data şıkkını seç
c) Track: burada Weight şıkkını seç

Weight Measurements: bölümünde kilo ölçülerini
d) Weight Units: burada kilograms şıkkını seç
e) Your target weight: olmak istediğin kilonu
f) Your starting weight: diyete başlangıç kilonu
g) Your current weight: şimdiki kilonu
h) Weight Date: şimdiki kilo tarihini

Waist Measurements : bölümünde bel ölçülerin olacak
ı) Waist Units: Metric/S.I. şıkkını seç
İ) Your target waist: olmak istediğin bel ölçünü
j) Your starting waist: diyette başladığındaki bel ölçünü
k) Your current waist: şimdiki bel ölçünü yaz

Body Mass Index (BMI) -bu bölümde boy ölçü bilgilerini veriyorsun
l) Height Units: Metric şıkkını seç
m) Your Height: boy ölçünü yaz

7.next 'e tıkla açılan sayfa da bbCode: yazan yerde ki 2. sırada http ile başlayan yazıyı kısmına kadar seç ( [img] yi seçme)
8. kullanıcı paneline gir oradan profilini düzenle yi seç en altta çizelge yazan yerdeki boş kutuya yapıştır.

işte bu kadaaar umarım faydası olmuştur :bbo: başım döndü yaaaaa kafamçokkarıştı işlerim bu gün yoğunda

bu arada kızlar öğlende bir kepçe kadar taze fasulye
bol salata 1,5 dilim light ekmek yedim.

şuan yine iş yerindeyim

aralarımı yine yazarım

bu arada o kadar su içtim ki wc den çıkamadım.odadan çıktıkça bizim ambulans şoforü şaşkın şaşkın bakıyor.

sence ben bunu becerebilirmiyimCADIARZU

o kadar zor değil yaaa

sadece kolay olsun diye kademe kademe açıkladım sadece işlerim çok yoğun o yüzden kafam karıştı
malum 29 ekim de tatiliz ya herkes işleri aceleye getiriyor..

o kadar zor değil yaaa

sadece kolay olsun diye kademe kademe açıkladım sadece işlerim çok yoğun o yüzden kafam karıştı
malum 29 ekim de tatiliz ya herkes işleri aceleye getiriyor..

evet yarında yarım gün çalışacağız. haa bu arada bizler ne zaman süre sonra tartılıp bildireceğiz

afiyet olsun hoşgeldin. bak ne güzel çizelge hazırlamışsın ben yapamadım. bir de evdekinden denerim

arkadaşım olmazsa sen bilgileri buraya yaz ben netten yaparım yeterki ekip kilo verebilsin kötükedihüso biraz hırslı bir yaklaşım oldu ama

evet yarında yarım gün çalışacağız. haa bu arada bizler ne zaman süre sonra tartılıp bildireceğiz

evde iinternetin varsa perşembe günü 12:00 a kadar bildir. yoksa tatile girmeden önce bildirebilirsin

bu arada kızlar hafta sonu evde temizlik var komple hemde eyvahedigeldismile
:sinifsinif: ne yapacağım ben akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…