Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boy 1.65 kg 72 başka ne bilgisi lazım

buyur arkadaşım ben yaptım parola da senanaz

çizelgeni de yaptım profilinde ki çizelge kısmına ekleyeceğin yazı da şu

http :// tickers. TickerFactory.com/ezt/t/wc5HlaH/ weight.png

aralarda boşluk yok ben daha yeni olduğum için link veremiyorum da ondan
inşallah bir sakıncası yoktur bunun ya :uhm:

kilo değişimi olduğunda da bu internet sayfanının adresinden PIN kısmına parolayı yazarak değiştir.
ama böyle oturarak kilo verilmezki canııımm
şaka şaka ne zaman istersen yardımcı olurum opuyorumnanaktan

çok mutlu oldum arkadaşım sabırsızlıkla çizelgemi görmek istiyorum.sen beni mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin arkadaşım.a.s.

begümcüm gayet sağlıklı ve hafif ben bu kadar dikkatli olamıyorum malesef
işyerinde yemek faslını düşünmüyorum. ama evde bakalım neler yapacağız.
bende evde düşünmüyorum senacım ne varsa 2 kaşık yiyorum bolbol su içiyorum evde seçme şansın oluyorda işyerinde olmuyor dışardan söylüyoruz mecburen azıcık kaçabiliyor bazen
bu arada kızlar öğlende bir kepçe kadar taze fasulye
bol salata 1,5 dilim light ekmek yedim.

şuan yine iş yerindeyim

aralarımı yine yazarım
bana dürüm söylemişlerdi bende içini açtım içindekileri yedim ekmeğini yemedim bir bardakta ayran içtim
bu arada o kadar su içtim ki wc den çıkamadım.odadan çıktıkça bizim ambulans şoforü şaşkın şaşkın bakıyor.
:roflol::roflol::roflol:
evet yarında yarım gün çalışacağız. haa bu arada bizler ne zaman süre sonra tartılıp bildireceğiz
canım bu hafta deneme sürecindesiniz haftaya perşembe günü size bildirim yapılacak durumunuz hakkında kii inşallah kalıcı üyemiz olursunuz o zaman başlangıç kilonuz yani şu andaki kilonuzla başlıycaz daha sonraki hafta yeni kilonuzu bildiririz
evde iinternetin varsa perşembe günü 12:00 a kadar bildir. yoksa tatile girmeden önce bildirebilirsin

bu arada kızlar hafta sonu evde temizlik var komple hemde eyvahedigeldismile
:sinifsinif: ne yapacağım ben akannehir
adigenissecim çok şükür ben bitirdim o işleri cumartesi akşam 19 da başladım pazar günü akşam 20 ye kadar cam kapı halı perde ne carsa komple bitti şükür darısı başına inşallah

bu arada adigenisse ve amonra bu hafta bildirim yaparken başlangıç kilonuzu yazacaksınız daha sonraki hafta yeni kilonuzu yazarız

çok mutlu oldum arkadaşım sabırsızlıkla çizelgemi görmek istiyorum.sen beni mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin arkadaşım.a.s.

ayyyy sağol bitanem yaaa inşallah hepimizi mutlu etsin opuyorumnanaktan zemuszemus boshayallersmile

adigenissecim çok şükür ben bitirdim o işleri cumartesi akşam 19 da başladım pazar günü akşam 20 ye kadar cam kapı halı perde ne carsa komple bitti şükür darısı başına inşallah

ben kayınvalidemle oturuyorum 2 tane görümcem de var hep birlikte yapacağız

halıları yıkamaya verelim dedim gerek yok dedi bu havada nasıl yıkayacaksak :1no2:
bir de ben kocamla gezmek istiyordum ama yaaa mafoldumben

slm kardeş takım nasılsınız opuyorumnanaktan
takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş takıma can kan getirmişş sevindim bol bol kilo vermeniz dileğiyleekaydirigubbakcemile5

ama nedeeen ?:uhm:

deneme sürecini yok sayıyoruz arkadaşım ilk başladığında kaç kiloysan listeye girdiğin ilk hafta o kiloyu yazıyoruz bak böyle daha iyi ilk hafta başlangıç kilonu yazınca diğer haftaya bi hayli kilo vermiş görünürsün :)))):1hug:

oyy kıyamam sana bidahaki haftaya gezersin kız işten kaçmak yok :roflol::roflol: yardımcıda varmış ne güzel sen ağır ağır yap onlar bitirir :))

slm kardeş takım nasılsınız opuyorumnanaktan
takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş takıma can kan getirmişş sevindim bol bol kilo vermeniz dileğiyleekaydirigubbakcemile5

sağol elacım inşallah hep beraber kardeş kardeş vericez kiloları :roflol::roflol:

kızlarrrr saat 15,30 itibariyle
1 tane meyve (ben yarım armut,1 tane mandalina yedim)
ve 1 fincan yeşil çay

kızlar yeni gelen arkadaşlarım kendilerini biraz tanıtabilirlermi acaba ?
ben kendimden başlayayım adım ümmügülsüm mersinde yaşıyorum 5 yaşında bi kızım var bir danışmanlık firmasında asistan olarak çalışıyorum sıradaki......

selam ümmügülsüm.benim adımda begüm.bursada yaşıyorum.altı aylık evliyim.muhasebeciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…