- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.641
adigenisse nasıl yapılacağını söyledi ama yapamadım. nextden sonra sayfa ilerlemedi.akşam eve gidince yapmaya çalışayım bir de.olmaz mı.
boy 1.65 kg 72 başka ne bilgisi lazım
buyur arkadaşım ben yaptım parola da senanaz
çizelgeni de yaptım profilinde ki çizelge kısmına ekleyeceğin yazı da şu
http :// tickers. TickerFactory.com/ezt/t/wc5HlaH/ weight.png
aralarda boşluk yok ben daha yeni olduğum için link veremiyorum da ondan
inşallah bir sakıncası yoktur bunun ya :uhm:
kilo değişimi olduğunda da bu internet sayfanının adresinden PIN kısmına parolayı yazarak değiştir.
ama böyle oturarak kilo verilmezki canııımm
şaka şaka ne zaman istersen yardımcı olurum opuyorumnanaktan
begümcüm gayet sağlıklı ve hafif ben bu kadar dikkatli olamıyorum malesefBen sabah 7,30 gibi kahvaltımı yaptıktan sonra 10,30 gibi ara öğünümü yiyorum
bi kase yoğurt ,1 tatlı kağışı tarçın eşliğinde (ben bu gün activya yedim)
2,3 adet grisini (mavi yeşiilin çubuklarından)
bende evde düşünmüyorum senacım ne varsa 2 kaşık yiyorum bolbol su içiyorum evde seçme şansın oluyorda işyerinde olmuyor dışardan söylüyoruz mecburen azıcık kaçabiliyor bazenişyerinde yemek faslını düşünmüyorum. ama evde bakalım neler yapacağız.
bana dürüm söylemişlerdi bende içini açtım içindekileri yedim ekmeğini yemedim bir bardakta ayran içtimbu arada kızlar öğlende bir kepçe kadar taze fasulye
bol salata 1,5 dilim light ekmek yedim.
şuan yine iş yerindeyim
aralarımı yine yazarım
:roflol::roflol::roflol:bu arada o kadar su içtim ki wc den çıkamadım.odadan çıktıkça bizim ambulans şoforü şaşkın şaşkın bakıyor.
canım bu hafta deneme sürecindesiniz haftaya perşembe günü size bildirim yapılacak durumunuz hakkında kii inşallah kalıcı üyemiz olursunuz o zaman başlangıç kilonuz yani şu andaki kilonuzla başlıycaz daha sonraki hafta yeni kilonuzu bildiririzevet yarında yarım gün çalışacağız. haa bu arada bizler ne zaman süre sonra tartılıp bildireceğiz
adigenissecim çok şükür ben bitirdim o işleri cumartesi akşam 19 da başladım pazar günü akşam 20 ye kadar cam kapı halı perde ne carsa komple bitti şükür darısı başına inşallahevde iinternetin varsa perşembe günü 12:00 a kadar bildir. yoksa tatile girmeden önce bildirebilirsin
bu arada kızlar hafta sonu evde temizlik var komple hemde eyvahedigeldismile
:sinifsinif: ne yapacağım ben akannehir
çok mutlu oldum arkadaşım sabırsızlıkla çizelgemi görmek istiyorum.sen beni mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin arkadaşım.a.s.
bu arada adigenisse ve amonra bu hafta bildirim yaparken başlangıç kilonuzu yazacaksınız daha sonraki hafta yeni kilonuzu yazarız
adigenissecim çok şükür ben bitirdim o işleri cumartesi akşam 19 da başladım pazar günü akşam 20 ye kadar cam kapı halı perde ne carsa komple bitti şükür darısı başına inşallah
ama nedeeen ?:uhm:
ben kayınvalidemle oturuyorum 2 tane görümcem de var hep birlikte yapacağız
halıları yıkamaya verelim dedim gerek yok dedi bu havada nasıl yıkayacaksak :1no2:
bir de ben kocamla gezmek istiyordum ama yaaa mafoldumben
slm kardeş takım nasılsınız opuyorumnanaktan
takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş takıma can kan getirmişş sevindim bol bol kilo vermeniz dileğiyleekaydirigubbakcemile5
kızlar yeni gelen arkadaşlarım kendilerini biraz tanıtabilirlermi acaba ?
ben kendimden başlayayım adım ümmügülsüm mersinde yaşıyorum 5 yaşında bi kızım var bir danışmanlık firmasında asistan olarak çalışıyorum sıradaki......
memnun olduk begümcüm çiçeği burnunda evli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?