- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.601
seviyosan bi dene bakalım gerçekten etkili olucakmı
iyide kızlar dereotu çok kötü kokuyo yaaaa nasıl yiyceksiniz hadi yediniz nasıl dolaşacaksınız :)))
ferihancım paylaşım alanına yazdım canım adigenisse ile beraber bu işin altından kalkacaz inşallah
burada kaptanımız kim arkadaşlar.
Selam ben geldim,aranıza aldığınız için teşekkürler.Hep beraber azimle vericez kiloları inşşş.
herkese günaydın ben geldimmmm
hoş geldin vereliniortak
vereliniortak hoş geldin
iyi dilekleriniz için teşekkürler. inşallah herkes motive olur. bu yolda azimle yürürüz.bu arada ekip çok sıcakkanlı bunu da belirtmek isterim.
senanazcım takım kaptanı benim adigenisse de yardımcı kaptan canımburada kaptanımız kim arkadaşlar.
selam fıstıklar yeni arkadaşlar gelmişler hayırlı olsun.. ne güzel paylaşım olmuş inşallah devam eder böyle..
takyoncum aldım canım maili ilk fırsatta yollarım..
bu cuma listeleri ben yapabilirim bir aksilik olmazsa sonra ki haftada sen alıştırma yaparsın hem takım içi hem de tüm yarışma için olur mu alışırsın zaten hemen..
arkadaşlar sormuşlar takım lideri takyon oldu bu günden itibaren arkadaşlar ..yardımcısıda adiginesse.....
şimdi öğlen yemek saati geldi arkadaşlar. arkadaşlar yemekhaneye gitmemizi söylüyorlar. ama sakın korkmayın bir çorba ve salatamı yiyip geleceğim. yemekten sonra da işyerimin bahçesin de yürüyüş yapacağım. hava soğuk ama işyerimin bahçesi cennet gibi. ağaçlar çok güzel ve hala burası yemyeşil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?