- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.661
benim kilom 72 boyum 1.65. üç doğum yaptım. iki oğlum bir kızım var. kızım tam 1 yaşında hala emziriyorum. kötü bir hamilelik geçirdim. kg fazla almadım ama ödemlerim çok oldu. gebelikte tansiyonum yükseldi. mesleğim hemşirelik ama aktif bir biçimde çalışmıyorum. bir kamu firmasında işyeri hemşiresi olarak çalışıyorum. yani anlayacağınız masa başındayım.fazla hareket olmadığı için kg almak daha kolay. benim en büyük sorunum akşam 5 ten sonra evde oluyorum.ee doğal olarak kızım yakama yapışıyor ve emmek istiyor. bu seferde akşamları beni bir tatlı krizi tutuyor. bu kışıda çıkartırsak emzirmeyi bırakacağım. her ne kadar iş yerinde tempom yok desemde evde hayat hızlı akıyor çocuklar sayesinde.ben çok kilo vermek istemiyorum. hedefim 65 olmak. bu bana yakışıyor. ama maalesef bu yedi kg vermek de bile zorlanıyorum. ama başaracağım. istemek başarının yarısıdır.
aynen cnm.çok yeni sayılır daha.6 ay oldu ama nasıl geçti hiç anlamDIM valla
tebrikler sena artık seninde bir kilo çizelgen var :)
canım sen 6 ayı anlamamışsın ben 6 yılın nasıl geçtiğini hiç anlamadım :))
ne kadar güzel senanazcım 3 çocuk annesisin Allah bağışlasın . ve bence kilonda çok fazla değil ama yinede sağlıklı olmak için uygun olan kilo 65 se yapaabilirsin . emzirirken zor olur ama diyet yapmak o yüzden az az ve sık sık yemeye çalış istersen nasıl bir diyet yapıyorsun bilmyorum ama bol yeşillik hem sütünde azalma yapmaz hemde kilo vermede yardımcı olur tatlı krizlerinide daha önce okumuştum takımdaki bir kaç arkadaş yazmıştı sanırım yatmadan bir bardak sütün için biraz tarçın yada yoğurdun içine tarçın yada tatlı isteklerini kuru meyvelerlede geçiştirebilirsin . ben hiç dikkat edemiyorum bu aralar iş yoğunluğu grip vs derken iyice saldım kendimi toparlanmam lazım diye diye bayramdan beri kilo aldım . sizlerin motivasyonuyla bende eski diyetime döneceğim inşallah .
doğrudur valla :)
benim adım seda bir kamu kuruluşunda iş yeri hemşiresiyim. 2 oğlum 1 kızım var. kızım 1 yaşında . bu arada istanbul da felaket bir yağmur var. büyük oğlum 11 yaşında beşinci sınıfa gidiyor.gerçi bu sene evde ders alıyor 6 aydır kemoterapi gördü boynunda bir kitle vardı.tedavi görüyor. önümüzdeki hafta on gün ışın tedavisi alacak. tedavimiz çok şükür başarılı devam ediyor. ortanca oğlum 5 yaşında o da kreşe gidiyor. kızıma da teyzesi bakıyor. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))
:roflol::roflol:sedacım memnun olduk canım maşallah 3 çocuk ben bitaneyle başedemiyorum çok cadı yaaa oğlun için de çok geçmiş olsun hayatım Rabbim acil şifalar versin inşallah
çok teşekkür ederim. gerçekten de 3 tane ile uğraşmak zor oluyor ama çok tatlılar. sevgileri insanı rahatlatıyor huzur veriyor.
arkadaşlar ben 15 dakika sonra aranızdan ayrılacağım. mesai bitiyor yani. ama bu sefer evde başlıyor akşam görüşemezsek sabah inşallah görüşürüzopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyy süper olmuş sağol adigenisse...:1hug:
arkadaşlar bende çıkıcam birazdan kendinize iyi bakın sabah görüşürüz inşallah
sabaha görüşrüz o zaman takyon.bende 1 saat sonra çıkıcam,sabaha tekrar birlikteyiz ozaman.bay bay koç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?