Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar güzel senanazcım 3 çocuk annesisin Allah bağışlasın . ve bence kilonda çok fazla değil ama yinede sağlıklı olmak için uygun olan kilo 65 se yapaabilirsin . emzirirken zor olur ama diyet yapmak o yüzden az az ve sık sık yemeye çalış istersen nasıl bir diyet yapıyorsun bilmyorum ama bol yeşillik hem sütünde azalma yapmaz hemde kilo vermede yardımcı olur tatlı krizlerinide daha önce okumuştum takımdaki bir kaç arkadaş yazmıştı sanırım yatmadan bir bardak sütün için biraz tarçın yada yoğurdun içine tarçın yada tatlı isteklerini kuru meyvelerlede geçiştirebilirsin . ben hiç dikkat edemiyorum bu aralar iş yoğunluğu grip vs derken iyice saldım kendimi toparlanmam lazım diye diye bayramdan beri kilo aldım . sizlerin motivasyonuyla bende eski diyetime döneceğim inşallah .

benim adım seda bir kamu kuruluşunda iş yeri hemşiresiyim. 2 oğlum 1 kızım var. kızım 1 yaşında . bu arada istanbul da felaket bir yağmur var. büyük oğlum 11 yaşında beşinci sınıfa gidiyor.gerçi bu sene evde ders alıyor 6 aydır kemoterapi gördü boynunda bir kitle vardı.tedavi görüyor. önümüzdeki hafta on gün ışın tedavisi alacak. tedavimiz çok şükür başarılı devam ediyor. ortanca oğlum 5 yaşında o da kreşe gidiyor. kızıma da teyzesi bakıyor. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))

önerin için teşekkür ederim mutlaka bu akşam deneyeceğim.

:roflol::roflol:sedacım memnun olduk canım maşallah 3 çocuk ben bitaneyle başedemiyorum çok cadı yaaa oğlun için de çok geçmiş olsun hayatım Rabbim acil şifalar versin inşallah

:roflol::roflol:sedacım memnun olduk canım maşallah 3 çocuk ben bitaneyle başedemiyorum çok cadı yaaa oğlun için de çok geçmiş olsun hayatım Rabbim acil şifalar versin inşallah

çok teşekkür ederim. gerçekten de 3 tane ile uğraşmak zor oluyor ama çok tatlılar. sevgileri insanı rahatlatıyor huzur veriyor.

yaaaaa adigenisse şeker kasesi önümde duruyor at beni çayınam at diyor aklımı çeliyor yaaa ama yoookkk sözüm söz atmıycam gerekirse çay içmiycem

çok teşekkür ederim. gerçekten de 3 tane ile uğraşmak zor oluyor ama çok tatlılar. sevgileri insanı rahatlatıyor huzur veriyor.

muhakkak canım zaten çok şükür Rabbim Rahim sıfatını öyle bir bahşetmişki annelere (ki her anne taşımıyor malesef) onlar ne yapsa hoş geliyor

arkadaşlar ben 15 dakika sonra aranızdan ayrılacağım. mesai bitiyor yani. ama bu sefer evde başlıyor akşam görüşemezsek sabah inşallah görüşürüzopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende çıkıcam birazdan kendinize iyi bakın sabah görüşürüz inşallah

ben de çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere hoşçakalıııınn:teytey:

merhaba arkadaşlar ben yeni geldim herkezler çıkmış gerçi az kalabileceğim . ama geçmişi okudum öyle mutlu oldum ki uzun zamandır sayfalar dolusu sohbet görmemiştim takımda çok sevindim .yeni arkadaşların gelmesine ve takımın şenlenmesine iyiki varsınız takyoncum yeni bir nefes getireceğini biliyordum takıma başarılarının daim olmasını diliyorum canım . kilo vermedeki azmini kaptanlıktada göstericeksin muhakkak öpüyorum canım .

senanazcım oğlun için çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .

takyoncum şekerden uzak dur canım bir küp şekerde inanamayacağın kadar çok kalori var ben çocukluğumdan beri çayı kahveyi şekersiz içerim tatlı pasta severim ama çay ve kahvede şekerli içemiyorum sende dene şekersiz içmeyi çayı alışınca şekerli asla içemeyeceksin ve çayın tadına varacaksın .

begümcüm yeni evliymişsin hayırlı uğurlu olsun mutluluğun daim olsun canım .

arescim buralardasın sanırım geçmişimi okuyorsun çok yol kat etti takımımız inşallah böyle daha iyi olacak canım okul nasıl gidiyor . yurttaki yeme düzenin nasıl .

adigenissecim temizlik içinkolay gelsin kalabalıksınız herbirlikte biter inşallah . halı yıkanmaz bu havada hasta olursunuz .yıkansada kurumaz zaten . yinede kolay gelsin canım .temizlenince çiçek gibi oluyor ama insanın hoşuna gidiyor .

takyoncum adiigenisse ve amonranın başlangıç kilolarını takıma girdiklerinde bildirdikleri kilo olarak yazalım canım . bu cuma tekrar kilo bildirsinler ilk hafta olarak listeye girsinler hem motivasyon artar hem listemiz çoğalır artık hareketlenir inşallah takımımız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…