• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boğaz’a hakım oldunmu kılo da almıyorsun gerçekten. Her zaman gecerlıde hamılelıkte daha dıkkat etmek lazım. Bende ılkınde 12 ıkıncısı 10 su galıba 3. De 5 kılo aldım. (Şeker çıkınca dıyet yaptım hemde suresı azdı )
Ilk doğumların ardından kılo cok kolay verılıyor. Sonrasında zorlandım bende.
kesinliklenole ilk dogumdan 1 hafta sonra sezeryan olmama ragmen 13 kilo almistim onda hepsi gtmisti nerdeyse 2 kilosu kalmisti oda 40 m cikmadan gtti :KK48: ama sonrasi faciyaaa 15 20 kilo geri aldim emzirirken kzim 1.5 yasndayken tekrar verdim snra yine ikinciye hamile kaldim oda kurtaj oldu dustu tekrar onunla aldgim kiloyi verdim smdi 3 ye 11 kilo aldim ama o hic gtmedi smdi dyetle veriyorum 2 kilo snra hamile kaldgim kiloya inmis olcam ama hedefim 55 insallah:dua:

Maşallah ya, ben bayılıyorum hamileliği böyle geçirenlere. Doğumdan 3 ay sonra sanki hiç çocuk doğurmamış gibi :)
hicde ole olmadi canik gercekten bende ole bekliyodum asiri almadm azrada ki gbi hemn gder bende yedklerime dikkat eder fazla kilolarimida hemn veririm dedm ama ole olmadi sadece 5 kilo gtti gerisini kendi cabalarimla vermeye calisiyorum isde 70 le hamile kldim 81 le dgum yaptim 40 cktiginda 75 kiloydum snra 2.5 kilo geri aldim 7 aylikkende diyete basladim isde 78.5 dan 72.2 ye dustum 2.5 3 ayda zor kilo veriyorum artik eskisi gibi hizli gitmiyo :olamaz:

Menüm;
Sahur;
1 kase mercimek çorbası

iftar;
Canım haftalardır dürüm döner istiyordu yiyelim dedik ama baş agrım tuttu mide bulantısı da başlayınca sadece çeyregini yiyebildim.
Ve 300 ml ayran

Az önce de 1 kase dondurma yedim.

2 L şu
1 t.kahvesi
2 maden suyu

Spor;
Çarşıda bir kaç yerde işimiz vardı her bir yer çok farklı yerlerde bu yüzden bol bol yürüdük.
Telefon 120 dk olarak gösteriyor biz bunu 1 veya 1,5 saat olarak sayalim ördeğim morordek morordek

Aa doğru
Ama olsun listede olanlardan en iyi sensin ben gene de sana bi kupa uzatayım :sampiyon:

Ahaha di mi ben de bazen diyorum :KK53:
Bacaklar bazen sığmıyor bi yere

fancynancy fancynancy tatlım kaydeder misin kaçmasın gözünden diye etiketledim

Çok gecikme lütfen canım
Iftara misafirim var çok giremeyebilirim. Liste paylaşımın son saati 8, cok sıkışmak istemiyorum
ekledim canım

Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte o_O
Acil şifalar canım. Çok geçmiş olsun. Umarım hersey en kısa zamanda düzelir iyi haberler alırsın. .

Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte o_O
Çok geçmiş olsun kaptanım aksilikler üst üste gelmiş cidden
En kısa sürede güzel haberler alın inşallah
Bir ortak özellik daha çıktı :) Ege’nin neresindensin ördeğim? Balıkesirliyim ben Ege sayılırım :)
Aydın canım :)
Kanım boşuna ısınmamıs sana :KK48:
Maşallah ya, ben bayılıyorum hamileliği böyle geçirenlere. Doğumdan 3 ay sonra sanki hiç çocuk doğurmamış gibi :)
Ahah işte benim o yüzden eski kiloma dönmem 1 seneyi buldu neredeyse hedefcim :KK53:
Emzirirken çok acıkılıyor gerçekten, ömrümden yiyip yiyip doymadığım 1 sene geçti. Şimdilerde biraz daha normale döndüm :KK48:
10dk da bölgesel egzersiz yaptım :) morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari puanımı isterim :KK70:
Ahah tamam ekledim merak etme :KK48:
Menüm;
Sahur;
1 kase mercimek çorbası

iftar;
Canım haftalardır dürüm döner istiyordu yiyelim dedik ama baş agrım tuttu mide bulantısı da başlayınca sadece çeyregini yiyebildim.
Ve 300 ml ayran

Az önce de 1 kase dondurma yedim.

2 L şu
1 t.kahvesi
2 maden suyu

Spor;
Çarşıda bir kaç yerde işimiz vardı her bir yer çok farklı yerlerde bu yüzden bol bol yürüdük.
Telefon 120 dk olarak gösteriyor biz bunu 1 veya 1,5 saat olarak sayalim ördeğim morordek morordek
Dondurmanı yürüyüşünden kestim o zaman Ozlemcim :)
Ooo kimler gelmiiis :KK48:

Ahah işte benim o yüzden eski kiloma dönmem 1 seneyi buldu neredeyse hedefcim :KK53:
Emzirirken çok acıkılıyor gerçekten, ömrümden yiyip yiyip doymadığım 1 sene geçti. Şimdilerde biraz daha normale döndüm :KK48:

:KK23::KK23::KK23: geldim vallaha da gitmiycim. yaramıyor bak. izinler askıya alınsın, kilo veremeyenler ağır para cezasına çarptırılsın.:olamaz::olamaz:

Ufak bir tarif ve belgesel önerisi ile geldim.

Eşimle, bol bol farklı yerleri ve kültürleri incelemeyi seviyoruz. Biraz üşengeç olduğumuzdan harekete geçmek bizim için uzun sürse de izlemek çok keyif veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Hasan Söylemez'in kanalına takıldık.
Adam, sıfır para ile Türkiye'yi gezdikten sonra Afrika'yı bisikletle gezmeye başlamış.
Bu esnada Afrika'daki insanlara "Hayalin ne?" sorusunu soruyor.
Gelen cevaplar, yaşantılar bizim için çok çok etkileyici oldu. Fırsat bulanların mutlaka izlemesini öneririm.
Şöyle de link bırakayım.

Ardından tarife geleyim. Afrika'da pek çok yerde nane çayı ikram ediyorlar. Fikir oradan çıktı ama tam olarak araştırıp onların yaptığı gibi köpüren o çayı denemedim. Gördüğüm tariflerde de şeker önemliydi. O nedenle denemeyi hem daha çok araştırmak hem de şeker tüketebileceğim bir döneme denk getirmek için ileriye bıraktım.

Benim tarifim, bol taze nane (kendi yetiştirdiğimiz :)) üzerine 1 yemek kaşığı bergamotlu çay ekleyip, kaynar suda demlemeye bırakmak ve ılıkken de az bal eklemek şeklinde.
Oda sıcaklığına gelince de sonra dolaba bıraktım ve soğuyunca içtik. Son derece ferah, lezzetli bir içecek olmuş.
Yazın elinin altında soğuk içecek arayanlara önerilir. :kahve::kahve:

vaaayyy denerim. videoaya da bilahere bakcam canım, çok ilginçmiş.

Bgunku menum

Kahvalti
1 bardak nescafe
1 haslanmia yumrta
Cecil peynir cok az
3 yesil zeytin
2 kucuk oval dilim kepek ekemegiyle yapilmis ince dilim kasarli ve ince dilim macar salamli tost

Arada turk kahvesi

Iftarda
firinda 2 tavuk baget
3 elma dilim patates
Cacik salata
5 hurma

Su 2 lt
Spor gunduz 40 dakika yuruyus
Iftardan sonra 45 dakika pilates

Eve gelince
4 hurma
20 tane kiraz
3 bardak odem attirici cay icicem brazdan sogumasini bekliyorum bu kadr :KK76:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari cezam kalmadi dimi canim

3 haftadan sonra ilk defa çikolata yedim 3 yada 4 kareydi. Şimdi kahve yaptık yeni yedim o yüzden menüde yoktu. Bunu da yuruyusten saymazsın sanırım. :KK30:

Back
X