- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #286.701
Merhaba kızlar..
Cuma 78.8 olan kilom bu sabah 79.3 cıktı. iftar öncesi tartılma imkanım olsaydı kesinlikle eksi bir rakam görürdüm. inşallah Cuma günü güzel sonuçlar alıcaz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinliklenole ilk dogumdan 1 hafta sonra sezeryan olmama ragmen 13 kilo almistim onda hepsi gtmisti nerdeyse 2 kilosu kalmisti oda 40 m cikmadan gttiBoğaz’a hakım oldunmu kılo da almıyorsun gerçekten. Her zaman gecerlıde hamılelıkte daha dıkkat etmek lazım. Bende ılkınde 12 ıkıncısı 10 su galıba 3. De 5 kılo aldım. (Şeker çıkınca dıyet yaptım hemde suresı azdı )
Ilk doğumların ardından kılo cok kolay verılıyor. Sonrasında zorlandım bende.

hicde ole olmadi canik gercekten bende ole bekliyodum asiri almadm azrada ki gbi hemn gder bende yedklerime dikkat eder fazla kilolarimida hemn veririm dedm ama ole olmadi sadece 5 kilo gtti gerisini kendi cabalarimla vermeye calisiyorum isde 70 le hamile kldim 81 le dgum yaptim 40 cktiginda 75 kiloydum snra 2.5 kilo geri aldim 7 aylikkende diyete basladim isde 78.5 dan 72.2 ye dustum 2.5 3 ayda zor kilo veriyorum artik eskisi gibi hizli gitmiyoMaşallah ya, ben bayılıyorum hamileliği böyle geçirenlere. Doğumdan 3 ay sonra sanki hiç çocuk doğurmamış gibi :)

Geçmiş olsun Kaptan'ım..Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte![]()

Balıkesırın neresınden.Bir ortak özellik daha çıktı :) Ege’nin neresindensin ördeğim? Balıkesirliyim ben Ege sayılırım :)
çoookkk teşekkür ederim hedefcim
ekledim canımAa doğru
Ama olsun listede olanlardan en iyi sensin ben gene de sana bi kupa uzatayım
Ahaha di mi ben de bazen diyorum
Bacaklar bazen sığmıyor bi yere
fancynancy tatlım kaydeder misin kaçmasın gözünden diye etiketledim
Çok gecikme lütfen canım
Iftara misafirim var çok giremeyebilirim. Liste paylaşımın son saati 8, cok sıkışmak istemiyorum
Merkez sen de mi balıkeisrlisinBalıkesırın neresınden.
Acil şifalar canım. Çok geçmiş olsun. Umarım hersey en kısa zamanda düzelir iyi haberler alırsın. .Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım aksilikler üst üste gelmiş ciddenHedef cim Dr hastaneye yatırdı
Aydın canım :)Bir ortak özellik daha çıktı :) Ege’nin neresindensin ördeğim? Balıkesirliyim ben Ege sayılırım :)
Ahah işte benim o yüzden eski kiloma dönmem 1 seneyi buldu neredeyse hedefcimMaşallah ya, ben bayılıyorum hamileliği böyle geçirenlere. Doğumdan 3 ay sonra sanki hiç çocuk doğurmamış gibi :)
Ahah tamam ekledim merak etme
Dondurmanı yürüyüşünden kestim o zaman Ozlemcim :)Menüm;
Sahur;
1 kase mercimek çorbası
iftar;
Canım haftalardır dürüm döner istiyordu yiyelim dedik ama baş agrım tuttu mide bulantısı da başlayınca sadece çeyregini yiyebildim.
Ve 300 ml ayran
Az önce de 1 kase dondurma yedim.
2 L şu
1 t.kahvesi
2 maden suyu
Spor;
Çarşıda bir kaç yerde işimiz vardı her bir yer çok farklı yerlerde bu yüzden bol bol yürüdük.
Telefon 120 dk olarak gösteriyor biz bunu 1 veya 1,5 saat olarak sayalim ördeğimmorordek
Ooo kimler gelmiiisekledim canım
Bende Körfez’den :)Merkez sen de mi balıkeisrlisin
eklendi1 haziren vucut olculerim
Kilom 72.2
Gogus 96
Bel 97
Gobek 95
Kalca 107
Basen 103
Sag baldir 62
Sol baldir 62
Kol 29
Alt bacak 38
fancynancy
Çok geçmiş olsun kaptanım aksilikler üst üste gelmiş cidden
En kısa sürede güzel haberler alın inşallah
Aydın canım :)
Kanım boşuna ısınmamıs sana
Ahah işte benim o yüzden eski kiloma dönmem 1 seneyi buldu neredeyse hedefcim
Emzirirken çok acıkılıyor gerçekten, ömrümden yiyip yiyip doymadığım 1 sene geçti. Şimdilerde biraz daha normale döndüm
Dondurmanı yürüyüşünden kestim o zaman Ozlemcim :)
Ooo kimler gelmiiis![]()

Ufak bir tarif ve belgesel önerisi ile geldim.
Eşimle, bol bol farklı yerleri ve kültürleri incelemeyi seviyoruz. Biraz üşengeç olduğumuzdan harekete geçmek bizim için uzun sürse de izlemek çok keyif veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Hasan Söylemez'in kanalına takıldık.
Adam, sıfır para ile Türkiye'yi gezdikten sonra Afrika'yı bisikletle gezmeye başlamış.
Bu esnada Afrika'daki insanlara "Hayalin ne?" sorusunu soruyor.
Gelen cevaplar, yaşantılar bizim için çok çok etkileyici oldu. Fırsat bulanların mutlaka izlemesini öneririm.
Şöyle de link bırakayım.
Ardından tarife geleyim. Afrika'da pek çok yerde nane çayı ikram ediyorlar. Fikir oradan çıktı ama tam olarak araştırıp onların yaptığı gibi köpüren o çayı denemedim. Gördüğüm tariflerde de şeker önemliydi. O nedenle denemeyi hem daha çok araştırmak hem de şeker tüketebileceğim bir döneme denk getirmek için ileriye bıraktım.
Benim tarifim, bol taze nane (kendi yetiştirdiğimiz :)) üzerine 1 yemek kaşığı bergamotlu çay ekleyip, kaynar suda demlemeye bırakmak ve ılıkken de az bal eklemek şeklinde.
Oda sıcaklığına gelince de sonra dolaba bıraktım ve soğuyunca içtik. Son derece ferah, lezzetli bir içecek olmuş.
Yazın elinin altında soğuk içecek arayanlara önerilir.![]()
3 haftadan sonra ilk defa çikolata yedim 3 yada 4 kareydi. Şimdi kahve yaptık yeni yedim o yüzden menüde yoktu. Bunu da yuruyusten saymazsın sanırım.Çok geçmiş olsun kaptanım aksilikler üst üste gelmiş cidden
En kısa sürede güzel haberler alın inşallah
Aydın canım :)
Kanım boşuna ısınmamıs sana
Ahah işte benim o yüzden eski kiloma dönmem 1 seneyi buldu neredeyse hedefcim
Emzirirken çok acıkılıyor gerçekten, ömrümden yiyip yiyip doymadığım 1 sene geçti. Şimdilerde biraz daha normale döndüm
Dondurmanı yürüyüşünden kestim o zaman Ozlemcim :)
Ooo kimler gelmiiis![]()