- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.521
Süpersin tebrikler canımTamda profil ismimin altinda yazdığı kiloya ulaşmak çok güzel benim için aslinda gecen sene olduğum kiloydu benim sonra 85 kiloya çıkınca gruba katilmaya karar verdim ve 1 sene sonra ayni kilodayim şükürler olsun
SüperrrBenim pazartesi tartım da 82,9 çıktı. Cuma 83,8 idi. - 900
Günaydin kızlar dün misafirim var hiç giremedim.
Dünkü Menüm;
Gece 12'de 1 yer fıstığı ezmesi
T.kahvesi
Iftar;
Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu mantı
1 parça ızgara tavuk
Salata
1 parça ekmek
2 bardak kola
2,5 L su
2 t.kahvesi
1 bardak çay
3 çeşit pasta yaptım ve yemedim.
Spor; 45 dk yürüyüş
morordek
GünaydınnGünaydın Kızlar
morordek Cikilatacanavari fancynancy
İftar:
Roka,yeşil soğan,maydanoz,salatalık ve naneden tonbalıklı,fırın sebzeli salata
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
(yarısı yenebildi almadı içim)
2 bardak su
1 hurma
Sahur:
Kakaolu yulaf lapası
3 litre su
bu aradamorordek bu haftaki hedefim 74,5 olsun fazlası gelirse bizimdir
Normalde eve almıyoruz misafirler getirmis iciverdim öyle içmesem daha iyidi ama kendimce zaten herzaman içmiyoruz bahanesine sığındım galiba.Günaydın
Kolaah canım ne güzel yürüyüşünde var ama o kola niye
Bende 3 yılı geçti içmem ama hamileyken cips ve kola aş erdim o ayrı :)) 1bardak 10küp şeker bunu hatırla içmezsin zaten :)Normalde eve almıyoruz misafirler getirmis iciverdim öyle içmesem daha iyidi ama kendimce zaten herzaman içmiyoruz bahanesine sığındım galiba.
valla uzun zamandır o kadar çok yemek yemişim ki midem bir süredir rahatsız kendime verdiğim zararı farkettim diyelimGünaydınn
Nasıl bu kadar az yiyorsunuz ya :)maşallah
İnşallah canım oluyor oluyor süper kilo vermişsin bende kendime ayrı yemek yapamıyorum yapabilsem keşke çok daha iyi olacak ne varsa ondan yiyorum :)valla uzun zamandır o kadar çok yemek yemişim ki midem bir süredir rahatsız kendime verdiğim zararı farkettim diyelim
Aslında az da yediğim söylenmez tabaklarımın resmini atsam dolu dolu bu kadar çok şey yiyip nasıl kilo veriyorsun diyorlar,önemli olan uygun besinleri yiyebilmek .Ben senelerce kendime zarar verdim birden düzelmeyeceğini bildiğim bir yola girdim umarım zamanı geldiğinde her şey gönlüme göre olur
Keşke pastalardan yeseymıssınde o kolayı ıcmeseydın.Günaydin kızlar dün misafirim var hiç giremedim.
Dünkü Menüm;
Gece 12'de 1 yer fıstığı ezmesi
T.kahvesi
Iftar;
Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu mantı
1 parça ızgara tavuk
Salata
1 parça ekmek
2 bardak kola
2,5 L su
2 t.kahvesi
1 bardak çay
3 çeşit pasta yaptım ve yemedim.
Spor; 45 dk yürüyüş
morordek
Bızde öyle uzun zamandır asıtlı ıcecek ıcmıyoruz. Meyvelı maden suyu bıle.Bende 3 yılı geçti içmem ama hamileyken cips ve kola aş erdim o ayrı :)) 1bardak 10küp şeker bunu hatırla içmezsin zaten :)
Saçlarımı boyuyorum yine yeniden gelsin mor saçlar tekrar ozledim çok
Yenilmeyiz yenilmeyiz kuzum.İnşallah yenilmem ellemem tatli ve sekerleri bende
Ahahah aynenAynen en azından şekersiz 21 gün yapıyoruz diye cozutmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?