- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.501
Aynen en azından şekersiz 21 gün yapıyoruz diye cozutmayızBende öyle düşünüyorum Suzicim. Yapabildiğim yere kadar. Bayramda da elimizden geldiğince direniriz canım. 5.takım kızları VS Bayram çikolataları
Ooo Harika canım. Ben en çok kızıl yaptım. Mor falan Benim için cesaret isterSaçlarımı boyuyorum yine yeniden gelsin mor saçlar tekrar ozledim çok
bana rMzan iyi geldi zaten canım ama bu hafta hiç spor yapamadım sdi tekrar bsladım ara vermedn ypıcam inşallh hemen bseyler yapmaya baslamalısın bencede kendini spor ver en iyisi ozman kaçamakta yapamıyo insnVoov iyi gitmiş neymiş ikj öğün beslenme iyi geliyormus. Çünkü yedikce yiyesimiz geliyor .bugün bende fena açtım hiç doymadim. Sabah tartım da kötü 3 günde bişeyler yapmalıyım
bende gunduz iki saat parktaydım ama işde bseyler yapmak lzım oturmayla gitmiyo kilolar hadi ip atla snde canımhelal valla bu saatte bende ip atlasam diye düşündüm ses olur diye bahane buldum Leslie yapsam dedim baktım ütü dağ gibi ona girişcem .gündüz 2 saat park akşam parkta iftar geldim bebeleri giydirdim bulasik topladım oturdum 5 dk menü yazam dedim buraya daldım yarım saat. Bir fırsat bulamadım. Helal sana gece gece enerjisi tukenmeyenlere
vayy seni cok merk ettim bak smdi tamamen mi mor rengine boyuyosun canımSaçlarımı boyuyorum yine yeniden gelsin mor saçlar tekrar ozledim çok
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2156393 buyrun efendim
Çok sağol birtanemmEki Görüntüle 2156393 buyrun efendim
O da olacak inşallah sonra ne güzel fit bir anne olursun :) hamilelikten korkma ben aman aman dikkat etmeden 7 8 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu zaten :) ama dogumdan önceki güne kadar bile spor yaptım aslında sadece diyet zamanları değil her daim yapmak lazımda biz onu kabullenemiyoruz:))Ayy inşallah cnm ben şimdiden 7lere veda etmek istiyorum
Atarım yarın falan foto cnmbana rMzan iyi geldi zaten canım ama bu hafta hiç spor yapamadım sdi tekrar bsladım ara vermedn ypıcam inşallh hemen bseyler yapmaya baslamalısın bencede kendini spor ver en iyisi ozman kaçamakta yapamıyo insn
bende gunduz iki saat parktaydım ama işde bseyler yapmak lzım oturmayla gitmiyo kilolar hadi ip atla snde canım
vayy seni cok merk ettim bak smdi tamamen mi mor rengine boyuyosun canım
Baya icsellestirdim aslında yaptığım şeyleri ama bazen nefsimize karşı koyamiyoruzO da olacak inşallah sonra ne güzel fit bir anne olursun :) hamilelikten korkma ben aman aman dikkat etmeden 7 8 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu zaten :) ama dogumdan önceki güne kadar bile spor yaptım aslında sadece diyet zamanları değil her daim yapmak lazımda biz onu kabullenemiyoruz:))
Valla eskiden olsa öyleydi de Ferahim simdi bir yandan bebe bir yandan doktora nasıl olacak bilmiyorum :) bazen canıma mı susadım diyorumHavada karada yaparsın sen ördekim.
1 saat bisiklet yakmıştır onları hedefcim :)Selam kızlar, umarım herkes için güzel bir gündür.
Ben dün çok fena kaçırdım.
Yazıp kötü örnek olmak istemiyorum.
Cezama da razıyım ama 1 saat bisiklete binmeyi ihmal etmedim :)
Dünkü kaçamaklar sonrasında da tartıdaki rakam 75,6.
Giderken gitmiyor ama gelmeyi iyi biliyor kilolar.
27. haftaya gelmişsin bile masallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende ilk aylar çok kilo almıştım ama şimdi dizginledim kendimi her şeye saldirmiyorum
Şuan 68.5 kiloyum. Doğumdan hemen sonra burdayım
Üst üste cıslarMerhaba kızlar, dünkü menümü paylaşayımmorordek
Sahur
1 yumurta
Domates
2 dilim ekmek
2 kk peynir
İftar
1 kase çorba
6 kaşık şehzade kebabı
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim cıs
Şu 2 litre
Spor yok.
70 puanını da ben kestim ceza olarakKahvaltı: tost kiraz sütlü kahve
Öğle: 2 gözleme 2 tk reçel
Ara: zencefil çayı
Akşam: az yağlı mücver yoğurt minicik parça dondurma domates
Su 2 lt, 7bin adım yürüyüş, 400ipCikilatacanavari morordek cezalarım bitti mi acaba
Fazla kh ağırlıklı olmuş ceza yazalımSelüloz da karbonhidrat sonuçta
Sana da bi 40 puan ceza ciklatimMenü
Sahur
Yok
İftar
1kepce etli corba
1 pors dana tandır
El ayası kadar pide
Ara
1 dilim pasta (kardeşimin doğum günü sebebiyle)
1 sade maden suyu
su 1lt oldu şimdilik
Spor yok bayramlık gezmelerimi saymazsak
Saçımı 1 kere boyadım bı daha boyamam dedım. Hıc de boyamaya niyetim YÖK.Kardeşimle annem boyuyor evde ben de onlarinkini boyuyorum gür ama kısa saçlarım
merakla bekliyorum canımAtarım yarın falan foto cnm
Baya icsellestirdim aslında yaptığım şeyleri ama bazen nefsimize karşı koyamiyoruz
Valla eskiden olsa öyleydi de Ferahim simdi bir yandan bebe bir yandan doktora nasıl olacak bilmiyorum :) bazen canıma mı susadım diyorum
1 saat bisiklet yakmıştır onları hedefcim :)
27. haftaya gelmişsin bile masallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Üst üste cıslar
50 puan cezaCikilatacanavari
70 puanını da ben kestim ceza olarak
Fazla kh ağırlıklı olmuş ceza yazalım
Sana da bi 40 puan ceza ciklatim
Mat mi reformer mı pilates cnmBgunku menum
İftar
1kepce kıymalı sehriye corbası
Mantarlı tavuklu sote 3 kasık
Salata
Avuc içi kadar pide
3 tane naget
2 tane hazır acılı piliç kebap
Arada nescafe
Smdi 1 tabk karpuz
Su 2 lt
Spor
50 dakika pilates
Eve gelincede spor yaptım
30 saniye plank
200 ip atlama
50 butt king
15x2 mekik
Cezalarımı kes canım bide ne kdr cezam kaldı hiç bilmiyorumCikilatacanavari morordek
Mat canım aletsiz yapıyoruz ama kucuk buyuk top cember ve bant kullanıyoruz ona mat deniyo heraldeMat mi reformer mı pilates cnm
75puan benim için yeterli cnmBgunku menum
İftar
1kepce kıymalı sehriye corbası
Mantarlı tavuklu sote 3 kasık
Salata
Avuc içi kadar pide
3 tane naget
2 tane hazır acılı piliç kebap
Arada nescafe
Smdi 1 tabk karpuz
Su 2 lt
Spor
50 dakika pilates
Eve gelincede spor yaptım
30 saniye plank
200 ip atlama
50 butt king
15x2 mekik
Cezalarımı kes canım bide ne kdr cezam kaldı hiç bilmiyorumCikilatacanavari morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?