Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende öyle düşünüyorum Suzicim. Yapabildiğim yere kadar. Bayramda da elimizden geldiğince direniriz canım. 5.takım kızları VS Bayram çikolataları

Kahvaltı morordek
Yarım yağlı sütle
3 yk yulaf ezmesi
2 dilim armut

Öğle
1 kase ezogelin
2 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve sütlü
1 dilim karpuz

Akşam
2 büyük kase ayran aşı çorbası

Gece
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
2 hurma

Su: 1,5 lt bitti
Spor: yok (Bayram alışverişine çıktık, halim kalmadı)

Bugünkü menüm

Sabah : kahvalti yapmadım

Öğlen: 2 yumurta ve 1 tane islim kebap

Aksam : Izgara kofte 5 adet , yarim kapya biber ve 1 salatalık

Ara : 1 dilim karpuz

Su : 1 lt

Spor henüz yok. Yapabilirsem ayrica yazarim.
Anam bu ne bişey yememişsin kahvaltıları atlama bence canım

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende ilk aylar çok kilo almıştım ama şimdi dizginledim kendimi her şeye saldirmiyorum
Şuan 68.5 kiloyum. Doğumdan hemen sonra burdayım
Evet epeydir görünmüyordn hayırlısuyla allah kavuştursun yavrucuguna. Bekleriz belki ben mezun olurum ozamana. Burası beni bırakmazsa bende bırakmam seviyorum kk yı takımı iyiki var

Voov iyi gitmiş neymiş ikj öğün beslenme iyi geliyormus. Çünkü yedikce yiyesimiz geliyor .bugün bende fena açtım hiç doymadim. Sabah tartım da kötü 3 günde bişeyler yapmalıyım

Evet epeydir görünmüyordn hayırlısuyla allah kavuştursun yavrucuguna. Bekleriz belki ben mezun olurum ozamana. Burası beni bırakmazsa bende bırakmam seviyorum kk yı takımı iyiki var
Bende çok seviyorum ya kk yi
Bir saatlik sporumu yaptım
Oooo harikasin ozaman ben oruç tutunca yapamiyorun ama bir dakkada durmadin mutfagi temizledim aksama kadar

Çok uzun zamandır kütüphaneden kitap almıyordum. Bugün kütüphaneye gittik, hoşuma gitti. Tatlı isteğimi kitapla giderdim. :)
Işe yariyorsa Yarın bende gidiyorum

Karabiber tebrik ederim canim. 80 li sınırlarda takılıyordun. Kırmışsın 80 direncini. Daim olur insallah
Evet canim kırdım oruç ve bayram bitsin 7li rakamlardan kurtulacagim inşallah

Deniz ve Kum Cherry Mom
Kızlar tebrik ediyorum ikinizi de.
Teşekkürler canim
Kilo bildirimi 81.3 yani -300
Oooi süper

Sende 80 lere veda ediyorsun :)
İnşallah onunda az kaldı kurtulacak ve 7li rakamlardan birlikte kurtulacagiz onunla

Bende öyle düşünüyorum Suzicim. Yapabildiğim yere kadar. Bayramda da elimizden geldiğince direniriz canım. 5.takım kızları VS Bayram çikolataları
İnşallah yenilmem ellemem tatli ve sekerleri bende

Ayy inşallah cnm ben şimdiden 7lere veda etmek istiyorum
İnşallah

ay insallah canik smdi pilatese geldim baslicaz 50 dakika bakalim 1 haftadir spor yapmiyorum her yerim yanacak
helal valla bu saatte bende ip atlasam diye düşündüm ses olur diye bahane buldum Leslie yapsam dedim baktım ütü dağ gibi ona girişcem .gündüz 2 saat park akşam parkta iftar geldim bebeleri giydirdim bulasik topladım oturdum 5 dk menü yazam dedim buraya daldım yarım saat. Bir fırsat bulamadım. Helal sana gece gece enerjisi tukenmeyenlere

Saçlarımı boyuyorum yine yeniden gelsin mor saçlar tekrar ozledim çok
Kendi kendine yapabiliyor musun. Ay ne becerikli insanlar var benim gür uzun kuaför zorlanıyor emzirme sonrası bende bakcam kendime acayip beyaz saçlarım irsi bizde dökülmez beyazlar. Fotoda mi istesek ne dersiniz kızlar .

Kendi kendine yapabiliyor musun. Ay ne becerikli insanlar var benim gür uzun kuaför zorlanıyor emzirme sonrası bende bakcam kendime acayip beyaz saçlarım irsi bizde dökülmez beyazlar.
Kardeşimle annem boyuyor evde ben de onlarinkini boyuyorum gür ama kısa saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…