- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.481
Bende öyle düşünüyorum Suzicim. Yapabildiğim yere kadar. Bayramda da elimizden geldiğince direniriz canım. 5.takım kızları VS Bayram çikolatalarıGüzel olmuş beraber ilerleriz. Katılmak isteyenler olursa da onlar da bizden 1 gün sonra bitirir. Ben yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Bayrama kadar değil yani. Böylelikle belki bayramda da tatlı yemem, bozmamak için. Bakalım başarabilirim umarım.
ay insallah canik smdi pilatese geldim baslicaz 50 dakika bakalim 1 haftadir spor yapmiyorum her yerim yanacakŞahane canım olacak gibi devam et böyle :)
Harikasın canım benim.Yedim gitti dermişim fancycimSelüloz da karbonhidrat sonuçta
Şaka bir yana, tatlının yerine sevdiğim şeylerile koyup bilinç anlatımı ikna etmeye çalışıyorum.
Anam bu ne bişey yememişsin kahvaltıları atlama bence canımBugünkü menüm
Sabah : kahvalti yapmadım
Öğlen: 2 yumurta ve 1 tane islim kebap
Aksam : Izgara kofte 5 adet , yarim kapya biber ve 1 salatalık
Ara : 1 dilim karpuz
Su : 1 lt
Spor henüz yok. Yapabilirsem ayrica yazarim.
Ayy inşallah cnm ben şimdiden 7lere veda etmek istiyorumSende 80 lere veda ediyorsun :)
Anam bu ne bişey yememişsin kahvaltıları atlama bence canım
Evet epeydir görünmüyordn hayırlısuyla allah kavuştursun yavrucuguna. Bekleriz belki ben mezun olurum ozamana.Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende ilk aylar çok kilo almıştım ama şimdi dizginledim kendimi her şeye saldirmiyorum
Şuan 68.5 kiloyum. Doğumdan hemen sonra burdayım
Voov iyi gitmiş neymiş ikj öğün beslenme iyi geliyormus. Çünkü yedikce yiyesimiz geliyor .bugün bende fena açtım hiç doymadim. Sabah tartım da kötü 3 günde bişeyler yapmalıyımSlm kizlarr dunden beri giremedim bi turlu ancak smdi vakit buldum kilo bildirimikide yapim 1 saat once tartilmistim en son
Cuma gunku kilom 73
Bgunku kilom 72.3
Fark 700 gr
Aslinda hafta sonu 73.8 bile gordum ama sabahlari tartiliyodum dunden beri oruc tutuyorum 2 gunde aldigim kiloyu verdim 100 gr kaldi gecen hafta 72.2 kiloydum bu hafta kotu gecti persembeye kadr insallah kilo vermeye devam
Bu haftaki hedefim persembe iftardan once tartilirim yine 71.5 insallah ulasirim eger bu kiloya ulasirsam cok mutlu olucam gercekten super olur benim icin
Bende çok seviyorum ya kk yiEvet epeydir görünmüyordn hayırlısuyla allah kavuştursun yavrucuguna. Bekleriz belki ben mezun olurum ozamana.Burası beni bırakmazsa bende bırakmam seviyorum kk yı takımı iyiki var
Oooo harikasin ozaman ben oruç tutunca yapamiyorun ama bir dakkada durmadin mutfagi temizledim aksama kadarBir saatlik sporumu yaptım
Işe yariyorsa Yarın bende gidiyorumÇok uzun zamandır kütüphaneden kitap almıyordum. Bugün kütüphaneye gittik, hoşuma gitti. Tatlı isteğimi kitapla giderdim. :)
Evet canim kırdım oruç ve bayram bitsin 7li rakamlardan kurtulacagim inşallahKarabiber tebrik ederim canim. 80 li sınırlarda takılıyordun. Kırmışsın 80 direncini. Daim olur insallah
Teşekkürler canim
Oooi süperKilo bildirimi 81.3 yani -300
İnşallah onunda az kaldı kurtulacak ve 7li rakamlardan birlikte kurtulacagiz onunlaSende 80 lere veda ediyorsun :)
İnşallah yenilmem ellemem tatli ve sekerleri bendeBende öyle düşünüyorum Suzicim. Yapabildiğim yere kadar. Bayramda da elimizden geldiğince direniriz canım. 5.takım kızları VS Bayram çikolataları
İnşallahAyy inşallah cnm ben şimdiden 7lere veda etmek istiyorum
ay insallah canik smdi pilatese geldim baslicaz 50 dakika bakalim 1 haftadir spor yapmiyorum her yerim yanacak
Kendi kendine yapabiliyor musun. Ay ne becerikli insanlar var benim gür uzun kuaför zorlanıyor emzirme sonrası bende bakcam kendime acayip beyaz saçlarım irsi bizde dökülmez beyazlar. Fotoda mi istesek ne dersiniz kızlar .Saçlarımı boyuyorum yine yeniden gelsin mor saçlar tekrar ozledim çok
Kardeşimle annem boyuyor evde ben de onlarinkini boyuyorum gür ama kısa saçlarımKendi kendine yapabiliyor musun. Ay ne becerikli insanlar var benim gür uzun kuaför zorlanıyor emzirme sonrası bende bakcam kendime acayip beyaz saçlarım irsi bizde dökülmez beyazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?