- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.721
bugün yarım gün çalışıyorum sen de galiba öyle çalışıyorsundur. ama yağmurda eve nasıl gidilir ki
valla bizim tam gün canım ya ben burdayım daha yani.ama çok şükür ki yarın çalışmıycaz.o yüzden ben yarın olamıycam
ohh ne güzel kızlar tatilin keyfini çıkarın biz çalışıyoruz malesef
nett gitti yaaa 1 saattir bağlanmaya çalışıyorum
senanaz seni yıldırmaya çalışıyorlar sakın arkadaşım yeme onu yiyeceksen yarısınıda bana gönder :)))))
kızlar utanarak birşey açıklamak zorundayım sizlere ben öğle yemeğinde bana göre küçük ama diyet namına büyük bir kaçamak yaptım özür diliyorum ama akşama telafi adecem emin olun valla
bak bide ben simit yedim diye gülüyodu bana :)
takyoncum sana özelden mesaj yazmıştım listemizi yarın bildirimde bluebottlenin hamilelik sebebiyle ayrıldığını belirtiyorsun amonra katılım yapıyormu takip edemedim kalliste ablaya bir sor istersen amonranın listeye girip girmeyeceğini diğer liste olduğu gibi doğrudur yeni gelen arkadaşların paylaşımı iyi olursa haftaya onlarda listeye girebilirler .
günaydın arkadaşlar yoğun bir tempodayım yine azıcık kaçamak yaptım ve günaydın demek için girdim takıma hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .
takyon kuzum hayırlı olsun kaptanlıgınn 1 takımdan hep destek tam destek sızeee
hafif beslenmişsin ne güzel begümcüm inşallah haftaya kadar kilo vereceksin eminim
oyy kıyamam sana bidahaki haftaya gezersin kız işten kaçmak yok :roflol::roflol: yardımcıda varmış ne güzel sen ağır ağır yap onlar bitirir :))
takyoncum adiigenisse ve amonranın başlangıç kilolarını takıma girdiklerinde bildirdikleri kilo olarak yazalım canım . bu cuma tekrar kilo bildirsinler ilk hafta olarak listeye girsinler hem motivasyon artar hem listemiz çoğalır artık hareketlenir inşallah takımımız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?