Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün yarım gün çalışıyorum sen de galiba öyle çalışıyorsundur. ama yağmurda eve nasıl gidilir ki

valla bizim tam gün canım ya ben burdayım daha yani.ama çok şükür ki yarın çalışmıycaz.o yüzden ben yarın olamıycam

valla bizim tam gün canım ya ben burdayım daha yani.ama çok şükür ki yarın çalışmıycaz.o yüzden ben yarın olamıycam

ben de yarın izinliyim. çocuklardan fırsat olursa nete girmeye çalışacağım. üç gn tatil ne güzelll:sm_cool:

ohh ne güzel kızlar tatilin keyfini çıkarın biz çalışıyoruz malesef
nett gitti yaaa 1 saattir bağlanmaya çalışıyorum
senanaz seni yıldırmaya çalışıyorlar sakın arkadaşım yeme onu yiyeceksen yarısınıda bana gönder :)))))

yok yemeyeceğim. meyve ile teselli edeceğim

kızlar utanarak birşey açıklamak zorundayım sizlere ben öğle yemeğinde bana göre küçük ama diyet namına büyük bir kaçamak yaptım özür diliyorum ama akşama telafi adecem emin olun valla

kızlar utanarak birşey açıklamak zorundayım sizlere ben öğle yemeğinde bana göre küçük ama diyet namına büyük bir kaçamak yaptım özür diliyorum ama akşama telafi adecem emin olun valla

bak bide ben simit yedim diye gülüyodu bana :)

FERİHANCIM şimdi yarım bildirim listesi şu şekilde olacak değilmi
ferihan
takyon
benben
ares
banucan
amonra
adigenisse
doğru değilmi hayatım bu arada bizim kızlar hiç uğramıyor bakalım yarın bildirim yapacaklarmı ?

takyoncum sana özelden mesaj yazmıştım listemizi yarın bildirimde bluebottlenin hamilelik sebebiyle ayrıldığını belirtiyorsun amonra katılım yapıyormu takip edemedim kalliste ablaya bir sor istersen amonranın listeye girip girmeyeceğini diğer liste olduğu gibi doğrudur yeni gelen arkadaşların paylaşımı iyi olursa haftaya onlarda listeye girebilirler .

günaydın arkadaşlar yoğun bir tempodayım yine azıcık kaçamak yaptım ve günaydın demek için girdim takıma hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .

evet canım aldım mesajını okudum denedim onayladım amonra dün buralardaydı ama bugün daha göremedik kalliste abla buralarda galiba inşallah uğrar işi yoksa
:1hug:

yedim öğlen yemeğimi geldim şekerim

öğle mönüm
1 kepçe kadar kapıska
1,5 dilim light ekmek
salata

hafif beslenmişsin ne güzel begümcüm inşallah haftaya kadar kilo vereceksin eminim

benim kilom 78,8 idi

amonracım send eunutma sakın yarın 12 ye kadar başlangıç kilonu bildir mmuhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…