Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senanazcım kahvaltı menün çok güzel valla canım çekti şimdi melemen neyse eşim yarım istanbuldan gelicek o gelince yaparım bende yalnız canım istemiyor

kızlar desirebel ve shelly diye arkadaşları davet ettim takıma gelirseler şaşırmayın haberiniz olsun

eşin istanbulda mı Allah kavuştursun.

evet canım malesef istanbula gitti iş için 1 ay oldu gideli yarın gelecek inşallah ama bayramdan sonra tekrar gidecek napalım rızkımız için fedakarlıkta bulunmamız gerekiyor karşılıklı o yokken kayınvalidemde kalıyorum en çokta evime gidecem diye seviniyorum yaa yok insanın evi gibisi yok

eee ekmeğimizi kazanmak için bazı fedakarlıklar gerekiyo tabii. insanın evi gibisi yok tabii. bu arda istanbulda akşamdan beri felaket bir şekilde yağmur yağıyor.

eee ekmeğimizi kazanmak için bazı fedakarlıklar gerekiyo tabii. insanın evi gibisi yok tabii. bu arda istanbulda akşamdan beri felaket bir şekilde yağmur yağıyor.

evet öyleymiş bu akşam binecekti o yüzden yarına ertelemiş istanbul vermiyor yarimi bana :roflol:

evet öyleymiş bu akşam binecekti o yüzden yarına ertelemiş istanbul vermiyor yarimi bana :roflol:

gelir inşallah hayırlısıyla merak etme.sana istanbulun güzel boğaz havasını getirir.benim eşim de haftaya kongre için antalya ya gidecek.

masama dr bey bir tane çikolata bıraktı. çikolata bana ben çikolataya bakıyorum ama seni yemeyeceğimmmmmmmmm:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…