- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.761
yazdım canım diğer tarafa geltakyoncum diğer tarafta da sordum ama üstten alıntı yapıp mı ekliyorum.
Bir de renkler bu şekilde olsa olur mu ki?
günaydın kilom:60
**5.TAKIM 178. ETAP**
ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 61,0 / 61,0 / 0,0 /0,00 % )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 60,5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% ) (hamile olması sebebiyle ayrıldı
benben ( 64,9 / 64.9 / 0.0 / 0.00% )
banucan4 ( 85,3 /85,3 / 0,0 / 0,00 % )
amonra (84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00 % )yeni üye
adigenisse(78,0 / 78,0/0,0/0,00 %)yeni üye
hayırlı cumalar herkese...
gerçekten lafolsun diye söylemiyorum sizi çok özledim.eksikliğinizi hissediyorum.takıma giremedikçe bi yanım eksik kalıyor.evet 1 haftadır giremiyorum çok kötü bi hafta geçirdim anlatamayacağım ailevi sorunlar ortaya çıktı.memlekete geldim apar topar.hem bedenim hem zihnim çok yorgun.dersler sizin de tahmin ettiğiniz gibi yoğun geçiyor.yurtta diyet namına bişey yapamıyordum.neyseki şu 10 gün evimdeyim takyoncum söz hergün girip ne yediğimi içtiğimi spor yaptığımı yazıcam.kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun.takımımız kapanmamış sayende fedakar arkadaşım.yeni üyeler gelmiş hoşgelmişler takıma biçok gülen yüz gelmiş.çok mutlu oldum.baktım yeni arkadaşlara bende azimlendim:)
ferihancım canım bn üzerime düşen sorumlulukları yerine getiremedim bana dair bi kırgınlık kalmasın içinde lütfen:) bana pc almayı düşünüyolar artık sürekli girebilicem yurttan özellikle
bluecum hamileymişsin çok sevindim
aklıma geldikçe yazıcam buralardayım daha canlarımm..
Hoşgeldin tekrar ..
Kardeş takımın hareketlendiğini görmek ne güzel böyle ..
takyoncum takımda en çok yol sen kat ettin gerçekten bravo.darısı başımıza.yaklaşık aynı kilolardayız rakip olalım birbirimize:) bi heyecan getirelim olaya.ankarada spora yazıldım ama bi işe yaramadı ordan gelince iştahım açıldı kötü arkadaşlarım yüzünden daha fazla yedim.çarşamba ve perşembe 30 dk evimizin yakınına spor aletleri konulmuş onlardan yaptım çok şükür.yine 3 gündür çok şükür uyanınca 1 bardak su ve 1 bardak form çay içiyorum.toparlanma aşamasındayım Allah yarımcımız olsunn
hoşbulduk canımm
evet sessiz olunca insanda şevk kalmıyodu.böyle çok hoş olmuş aman nazar değmesin:)
canım hoşgeldin gerçekten bi ara bırakıp gittiğini düşündük sorunlar herney ise inşallah hallolmuştur arkadaşım gelişine sevindik bidaha kaçma sakın :roflol::roflol:hayırlı cumalar herkese...
gerçekten lafolsun diye söylemiyorum sizi çok özledim.eksikliğinizi hissediyorum.takıma giremedikçe bi yanım eksik kalıyor.evet 1 haftadır giremiyorum çok kötü bi hafta geçirdim anlatamayacağım ailevi sorunlar ortaya çıktı.memlekete geldim apar topar.hem bedenim hem zihnim çok yorgun.dersler sizin de tahmin ettiğiniz gibi yoğun geçiyor.yurtta diyet namına bişey yapamıyordum.neyseki şu 10 gün evimdeyim takyoncum söz hergün girip ne yediğimi içtiğimi spor yaptığımı yazıcam.kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun.takımımız kapanmamış sayende fedakar arkadaşım.yeni üyeler gelmiş hoşgelmişler takıma biçok gülen yüz gelmiş.çok mutlu oldum.baktım yeni arkadaşlara bende azimlendim:)
ferihancım canım bn üzerime düşen sorumlulukları yerine getiremedim bana dair bi kırgınlık kalmasın içinde lütfen:) bana pc almayı düşünüyolar artık sürekli girebilicem yurttan özellikle
bluecum hamileymişsin çok sevindim
aklıma geldikçe yazıcam buralardayım daha canlarımm..
doğru valla arescim hadi bugünden itibaren rekabete girelim bakalım haftaya hangimiz daha çok kilo verecek vereliniortaktakyoncum takımda en çok yol sen kat ettin gerçekten bravo.darısı başımıza.yaklaşık aynı kilolardayız rakip olalım birbirimize:) bi heyecan getirelim olaya.ankarada spora yazıldım ama bi işe yaramadı ordan gelince iştahım açıldı kötü arkadaşlarım yüzünden daha fazla yedim.çarşamba ve perşembe 30 dk evimizin yakınına spor aletleri konulmuş onlardan yaptım çok şükür.yine 3 gündür çok şükür uyanınca 1 bardak su ve 1 bardak form çay içiyorum.toparlanma aşamasındayım Allah yarımcımız olsunn
takyoncum kimse kilo bildirimi yapmadımı bu gün canım yaa.
takyoncum takımda en çok yol sen kat ettin gerçekten bravo.darısı başımıza.yaklaşık aynı kilolardayız rakip olalım birbirimize:) bi heyecan getirelim olaya.ankarada spora yazıldım ama bi işe yaramadı ordan gelince iştahım açıldı kötü arkadaşlarım yüzünden daha fazla yedim.çarşamba ve perşembe 30 dk evimizin yakınına spor aletleri konulmuş onlardan yaptım çok şükür.yine 3 gündür çok şükür uyanınca 1 bardak su ve 1 bardak form çay içiyorum.toparlanma aşamasındayım Allah yarımcımız olsunn
takyoncuğum annem ankara dan geldi onun yemeklerine dayanamadım.ama yola devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?