Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz inşallah bu arada yarın nişanlım geliyor 3ay sonra ilk kez görüşücez ben çalışıyorum ama olsun istanbulda ya akşam elimle yemek yapacağım ya ona önemli olan o bunları düşünmek bile mutlu ediyor beni . öpüyorum herkezi .

İyi akşamlar arkadaşlar, sevgili takyon beni de davet etti, çok teşekkürler takyoncum!Umarım birlikte en sağlıklı ve eğlenceli biçimde zayıflayacağız.

İlk bildirimimi ne zaman yapayım? Cuma listede başlangıç kilom olacak değil mi yeni üye olarak?

Bugünkü kilom 66.6 idi

Bugün yediklerim şöyle

06 1 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir
09 yarım tost
13:00: 1 kase brokoli çorbası, 3 kaşık patlıcanlı tavuk sote, 3 kaşık kereviz salatası
19:00: 15 tane fındık akşam yemeği niyetine.

Yatmadan evvel de süt veya yoğurt düşünüyorum.

Çok yorgunum bugün ama pilates yapmaya çalışıcam.

teşekkür ederim ferihancım sağolasın ama sizin destekleriniz olmadan ben birşey yapamam sana ve kalliste ablaya çok teşekkür ederim şeker konusunda ya ben uzak durdukça o bana yaklaşıyor ferihan şeker şeker olalı hiç bu kadar lezzetli ooolmamıştı :)))

tamam canım bende söyledim zaten başlangıç kilolarını yazacaklar bu hafta
oooooo gözün aydın canım Rabbim bi an önce hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşalllaaahhhh
rica ederim ebrehecim inşallah canım katılıyorum sana bu arada sizler şu anda deneme sürecinde olduğunuz için bu hafta listede olmayacaksınız canım haftaya inşallah durumunuz belli olunca ki inşallah daimi üyemiz olursunuz o zaman listeye gireceksiniz ama bu haftaki başlangıç kilonuzla gireceksiniz canım

ooo süpersin valla ebrehe listen çok güzel canım ama o listeye yarım tost yakışmışmı hiç :))))

herkese günaydın arkadaşlar bu sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek 1 k k peynir yedim az sonrada çay içicem inşallah şekersiz olacak çayım :)))
bu arada takıma yeni bir üye davet ettim adı shelly gelirse şaşırmayın yani :)))

Son düzenleme:
ben bu sabah diyetisyenime gittim o yüzden evden kahvaltı yapmadan çıktım.1 simit aldım ve işyerinde onu yedim

iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.

herkese günaydınnnn
menüm sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
1 kk peynir
çok az miktarda melemen
1 bardak açık çay
1 dilim çavdarlı ekmek

bugün işyerinde arkadaşlar kahvaltıya davet etmişlerdi. ee bizde onları kırmadık

aramıza hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…