- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.681
teşekkür ederim ferihancım sağolasın ama sizin destekleriniz olmadan ben birşey yapamam sana ve kalliste ablaya çok teşekkür ederim şeker konusunda ya ben uzak durdukça o bana yaklaşıyor ferihan şeker şeker olalı hiç bu kadar lezzetli ooolmamıştı :)))merhaba arkadaşlar ben yeni geldim herkezler çıkmış gerçi az kalabileceğim . ama geçmişi okudum öyle mutlu oldum ki uzun zamandır sayfalar dolusu sohbet görmemiştim takımda çok sevindim .yeni arkadaşların gelmesine ve takımın şenlenmesine iyiki varsınız takyoncum yeni bir nefes getireceğini biliyordum takıma başarılarının daim olmasını diliyorum canım . kilo vermedeki azmini kaptanlıktada göstericeksin muhakkak öpüyorum canım .
takyoncum şekerden uzak dur canım bir küp şekerde inanamayacağın kadar çok kalori var ben çocukluğumdan beri çayı kahveyi şekersiz içerim tatlı pasta severim ama çay ve kahvede şekerli içemiyorum sende dene şekersiz içmeyi çayı alışınca şekerli asla içemeyeceksin ve çayın tadına varacaksın . .
tamam canım bende söyledim zaten başlangıç kilolarını yazacaklar bu haftatakyoncum adiigenisse ve amonranın başlangıç kilolarını takıma girdiklerinde bildirdikleri kilo olarak yazalım canım . bu cuma tekrar kilo bildirsinler ilk hafta olarak listeye girsinler hem motivasyon artar hem listemiz çoğalır artık hareketlenir inşallah takımımız .
oooooo gözün aydın canım Rabbim bi an önce hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşalllaaahhhhhepinize iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz inşallah bu arada yarın nişanlım geliyor 3ay sonra ilk kez görüşücez ben çalışıyorum ama olsun istanbulda ya akşam elimle yemek yapacağım ya ona önemli olan o bunları düşünmek bile mutlu ediyor beni . öpüyorum herkezi .
rica ederim ebrehecim inşallah canım katılıyorum sana bu arada sizler şu anda deneme sürecinde olduğunuz için bu hafta listede olmayacaksınız canım haftaya inşallah durumunuz belli olunca ki inşallah daimi üyemiz olursunuz o zaman listeye gireceksiniz ama bu haftaki başlangıç kilonuzla gireceksiniz canımİyi akşamlar arkadaşlar, sevgili takyon beni de davet etti, çok teşekkürler takyoncum!Umarım birlikte en sağlıklı ve eğlenceli biçimde zayıflayacağız.
İlk bildirimimi ne zaman yapayım? Cuma listede başlangıç kilom olacak değil mi yeni üye olarak?
Bugünkü kilom 66.6 idi
Bugün yediklerim şöyle
061 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir
09yarım tost
13:00: 1 kase brokoli çorbası, 3 kaşık patlıcanlı tavuk sote, 3 kaşık kereviz salatası
19:00: 15 tane fındık akşam yemeği niyetine.
Yatmadan evvel de süt veya yoğurt düşünüyorum.
Çok yorgunum bugün ama pilates yapmaya çalışıcam.
günaydın begümcüm afiyet olsun yarasın :)))
yaramasın yaa(
bi simit yemek faladır çünkü
nasılda biliyooo :roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar ben yeni geldim herkezler çıkmış gerçi az kalabileceğim . ama geçmişi okudum öyle mutlu oldum ki uzun zamandır sayfalar dolusu sohbet görmemiştim takımda çok sevindim .yeni arkadaşların gelmesine ve takımın şenlenmesine iyiki varsınız takyoncum yeni bir nefes getireceğini biliyordum takıma başarılarının daim olmasını diliyorum canım . kilo vermedeki azmini kaptanlıktada göstericeksin muhakkak öpüyorum canım .
senanazcım oğlun için çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
takyoncum şekerden uzak dur canım bir küp şekerde inanamayacağın kadar çok kalori var ben çocukluğumdan beri çayı kahveyi şekersiz içerim tatlı pasta severim ama çay ve kahvede şekerli içemiyorum sende dene şekersiz içmeyi çayı alışınca şekerli asla içemeyeceksin ve çayın tadına varacaksın .
begümcüm yeni evliymişsin hayırlı uğurlu olsun mutluluğun daim olsun canım .
arescim buralardasın sanırım geçmişimi okuyorsun çok yol kat etti takımımız inşallah böyle daha iyi olacak canım okul nasıl gidiyor . yurttaki yeme düzenin nasıl .
doktora söyledim bugün arada olur dedi ama :)
İyi akşamlar arkadaşlar, sevgili takyon beni de davet etti, çok teşekkürler takyoncum!Umarım birlikte en sağlıklı ve eğlenceli biçimde zayıflayacağız.
İlk bildirimimi ne zaman yapayım? Cuma listede başlangıç kilom olacak değil mi yeni üye olarak?
Bugünkü kilom 66.6 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?