- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.641
Olsun, tatlıdan, cıslardan iyidir be çikilatam.Vitesi 5 e takma lazım yani artik senin koş ferah koş
O meyveleri rahat rahat yiyebilsek keşke onlardan da azıcık yiyebiliyoruz
Sorma bebeyim yaaa, nası koşmam lazım hemde anlatamam.Vitesi 5 e takma lazım yani artik senin koş ferah koş
O meyveleri rahat rahat yiyebilsek keşke onlardan da azıcık yiyebiliyoruz
hadi yaYaptıklarından kesmiş zaten direk
Haklısın canım da sen de biliyorsun ki düşünmemek çok zorKendini herhangi bir şeye şartlama Suzicim. Olur, olmaz diye. Dua et bebeğim hayırlısı olsun diye. Dünyada rızkı olan geliyor, böyle hariçten gazel okuyormuşum gibi duruyor ama biliyorsun aynı sıkıntılardan geçtik bizde. Kendini üzüp stres yapma. İnşallah bu defa herşey sizin için daha güzel olur canım.
Aynennnn yaaa yemeyin yaaaHaklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğini cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela.morordek Cikilatacanavari
Aslında hiç yenmese daha iyi, o yiyor bu yiyor ne bar canım bende yiyeyim diyor insan. Bugün şekersiz 3.günümüz, tatlı yiyip yazanı dövüyoruz
Yemeyin yaaa, takımca şu cısslara, tatlılara bir hoşçakal diyelim. En azından bir süre. Hayatımız tatlısız şekersiz geçmeyecek tabii ki, en azından hedeflerimize ulaşana kadar bir ara verelim. Sonrasında koruma döneminde dengeli şekilde yiyeceğiz zaten. Yaz çoktan geldi ama bizim hayaller olduğu yerde sayıyor. Kilo veren arkadaşlarımıza değil tabii ki sözüm. En çok kızdığım kişi de kendimim zaten. Hadi kızlar, güzel sonuçlar için güzel beslenelim. Yaz meyveleri de çıktı, envai çeşit alternatifimiz var tatlı isteğimizi bastırmak için. Kavunlar, karpuzlar, kayısılar, çilek, kiraz, şeftali, erik, dut. Ohhh daha ne olsun. Çok yazdım sanki. Biri beni durdurabilir mi
canim rabbim hayirlisiyla sana bebe nasip edr insallah rabbim isteyen herkese versin insallah ablam 9 senelik evliydi herseyi yaptilar tup bebek catlatma ignesi hocalara bile gitti ama olmadi sitreali bi hayati vardi skntiliydi kv kyntayla oturuyodu anlasamiyodu evi ayrdilar 6 ay sonra hamile kaldi kendi kendine tedavisiz ben hep suna inanmisimdir herseyin bir vakti zamani varmis kendini skma sitres yapicak herseyden uzaklas rabbim insallah senide bi bebekle mucdeler hayrlisi olsun hakkindaHaklısın canım da sen de biliyorsun ki düşünmemek çok zorİlk tüp bebek denemesinde çok daha gergindim. Şimdi dondurulmuş olmasının da rahatlığı var. Tabi birde buraya yazmanın ve kilo vermeye çalışmanın da kafamı dağıttığını düşünüyorum. Zaten hep hayırlısı olsun diyorum canım. Bakalım ne olacak göreceğiz.
bende ilk diyete basladigimda ilk kizimdan snra yani 2015 ylinda okadr iradeliydim ki zaten hemn 2 ayda vermistim 15 kiloyu ama daha sonra 2 hamilelik daha gecirince kurtajdi dgumdu derken diyt sureci uzadikca ben artik irademe sahip olamiyorum heo kısa sureli olabliyorum insallah seninki daim olur verir hic almazsn insallah canimAynennnn yaaa yemeyin yaaazaten daha önce yediniz tadını biliyorsunuz :)) benim Allah'tan bu konuda hiç sıkıntım yok bozmam diyetimi bir 60 a düşeyim ödül vercem kendime
Helal olsun canım. İradene hayranım. Hepsinin tadını biliyoruz diye yiyoruz zaten bence dayanamıyoruz. Ama sen çok iyi gidiyorsunAynennnn yaaa yemeyin yaaazaten daha önce yediniz tadını biliyorsunuz :)) benim Allah'tan bu konuda hiç sıkıntım yok bozmam diyetimi bir 60 a düşeyim ödül vercem kendime
Haklısın canım da sen de biliyorsun ki düşünmemek çok zorİlk tüp bebek denemesinde çok daha gergindim. Şimdi dondurulmuş olmasının da rahatlığı var. Tabi birde buraya yazmanın ve kilo vermeye çalışmanın da kafamı dağıttığını düşünüyorum. Zaten hep hayırlısı olsun diyorum canım. Bakalım ne olacak göreceğiz.
Anaa ben bu mesajı atlamısım yaa ben de diyorum neye hayırlısı olsun diyorlarBöyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canımbizde bu ay tekrar tüp Bebek deneyeceğiz. Bir aksilik olmazsa transfere yaklaşık 2 hafta var. Ne kadar kilo versem kardır diyorum ama şimdi kullandığım ilaç ödem yapıyormuş, bakalım ne olacak.
Tamam o zaman oradan keseyim ben onuMelampusefe nin bi tek bu cezası var daha önce yokmuş
40 puan cezaAslında kaçamak cok olmasa iyi oluyor mesala dün az kişi kaçamak yapmış şahsen utandım menü yazmaya bencede sütlü Şerbetli ayrımı iyi.
Salı menümorordek
Sabah peynir 2 zeytin yarım patatesli gül börek
Öğle cacık pide menemen
Ara bir tabak kiraz
Akşam yarım kase mercimek
1 tabak etli patatesli bezelye
Salata 3 büyük dilim karpuz 1 kayısı
Salata
Ara 1 küçük kase avuç içi kadar az şekerli sütlaç findik
Su 2 buçuk oldu
Spor 500 ip cezaya gitti
Yaptıklarından kesmiş zaten direk
Kesmedim ya, 40 puan baklava icin yazmısım yahadi yaay daha öğreniyorum örtmeniiiim
canim rabbim hayirlisiyla sana bebe nasip edr insallah rabbim isteyen herkese versin insallah ablam 9 senelik evliydi herseyi yaptilar tup bebek catlatma ignesi hocalara bile gitti ama olmadi sitreali bi hayati vardi skntiliydi kv kyntayla oturuyodu anlasamiyodu evi ayrdilar 6 ay sonra hamile kaldi kendi kendine tedavisiz ben hep suna inanmisimdir herseyin bir vakti zamani varmis kendini skma sitres yapicak herseyden uzaklas rabbim insallah senide bi bebekle mucdeler hayrlisi olsun hakkinda
bende ilk diyete basladigimda ilk kizimdan snra yani 2015 ylinda okadr iradeliydim ki zaten hemn 2 ayda vermistim 15 kiloyu ama daha sonra 2 hamilelik daha gecirince kurtajdi dgumdu derken diyt sureci uzadikca ben artik irademe sahip olamiyorum heo kısa sureli olabliyorum insallah seninki daim olur verir hic almazsn insallah canim
İnsanın düşünceleri hayatını şekillendirilmiş canım. Sen hayat güzel bak,güzel şeyler düşün, hayatın da öyle şekillensin. Çok saçma diye düşünme fıstık bilimsel araştırmalar sonucu böyle bir kanıya varılmış. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur.
Hepinize teşekkür ederim destekleriniz içinAnaa ben bu mesajı atlamısım yaa ben de diyorum neye hayırlısı olsun diyorlar
İnsallah gönlüne göre olur canım, her şeyin bir zamanı var derler, insallah bu kez o zamandır diyelim
Tamam o zaman oradan keseyim ben onu
40 puan cezaCikilatacanavari
Cezaların sıfırlanmıyordu...
Kesmedim ya, 40 puan baklava icin yazmısım ya
Eliptige koş sen canım
Hedefim sabit kalabilmekHanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Zaten etaplar birleşti, fiyasko ile dönmeyelim tatilden ne olur..
Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
Bende bayram sonrasından korkuyorum. Her gıttıgın yerde önümüze tatlı gelcek :)) artık esımınkınden 1 çatal alcam. Kendı kendıme öyle söz verdım. Gıttıgım kısıyı de kırmamak adına.Hanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Allah gönlüne göre versın canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsın ıns yakında.Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır canım, senin psikolojin çok önemli ne kadar rahat olursan o kadar ihtimal artıyor çevremden gözlemlediğim öyleHaklısın canım da sen de biliyorsun ki düşünmemek çok zorİlk tüp bebek denemesinde çok daha gergindim. Şimdi dondurulmuş olmasının da rahatlığı var. Tabi birde buraya yazmanın ve kilo vermeye çalışmanın da kafamı dağıttığını düşünüyorum. Zaten hep hayırlısı olsun diyorum canım. Bakalım ne olacak göreceğiz.
maşallah canım o iradenin sırrını veriri misin bize deAynennnn yaaa yemeyin yaaazaten daha önce yediniz tadını biliyorsunuz :)) benim Allah'tan bu konuda hiç sıkıntım yok bozmam diyetimi bir 60 a düşeyim ödül vercem kendime
hedefimi yarın tartudan sonra yazıcam ördeğim, cuma şehirdışına çıkıcaz cuma sabah da tartılıcam ben o zama daha da eksi umuyorum kendim, ilk defa bayram tatili kısa diye sevindim valla uzun olsa onları vermek daha zor olurdu pazar bitiyor en azından cumaya 4 gün var kaçamakları telafi etmek içinHanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
neden öyle diyorsun çikilatam sen takımımızın gözbebeklerinden birisin lütfen yapma böyle gaza gel biraz bir beden küçük kıyafetler içinde hayal et kendiniHedefim sabit kalabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?