Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın canım da sen de biliyorsun ki düşünmemek çok zor İlk tüp bebek denemesinde çok daha gergindim. Şimdi dondurulmuş olmasının da rahatlığı var. Tabi birde buraya yazmanın ve kilo vermeye çalışmanın da kafamı dağıttığını düşünüyorum. Zaten hep hayırlısı olsun diyorum canım. Bakalım ne olacak göreceğiz.

Aynennnn yaaa yemeyin yaaa zaten daha önce yediniz tadını biliyorsunuz :)) benim Allah'tan bu konuda hiç sıkıntım yok bozmam diyetimi bir 60 a düşeyim ödül vercem kendime

canim rabbim hayirlisiyla sana bebe nasip edr insallah rabbim isteyen herkese versin insallah ablam 9 senelik evliydi herseyi yaptilar tup bebek catlatma ignesi hocalara bile gitti ama olmadi sitreali bi hayati vardi skntiliydi kv kyntayla oturuyodu anlasamiyodu evi ayrdilar 6 ay sonra hamile kaldi kendi kendine tedavisiz ben hep suna inanmisimdir herseyin bir vakti zamani varmis kendini skma sitres yapicak herseyden uzaklas rabbim insallah senide bi bebekle mucdeler hayrlisi olsun hakkinda

Aynennnn yaaa yemeyin yaaa zaten daha önce yediniz tadını biliyorsunuz :)) benim Allah'tan bu konuda hiç sıkıntım yok bozmam diyetimi bir 60 a düşeyim ödül vercem kendime
bende ilk diyete basladigimda ilk kizimdan snra yani 2015 ylinda okadr iradeliydim ki zaten hemn 2 ayda vermistim 15 kiloyu ama daha sonra 2 hamilelik daha gecirince kurtajdi dgumdu derken diyt sureci uzadikca ben artik irademe sahip olamiyorum heo kısa sureli olabliyorum insallah seninki daim olur verir hic almazsn insallah canim

Helal olsun canım. İradene hayranım. Hepsinin tadını biliyoruz diye yiyoruz zaten bence dayanamıyoruz. Ama sen çok iyi gidiyorsun

İnsanın düşünceleri hayatını şekillendirilmiş canım. Sen hayat güzel bak,güzel şeyler düşün, hayatın da öyle şekillensin. Çok saçma diye düşünme fıstık bilimsel araştırmalar sonucu böyle bir kanıya varılmış. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

Anaa ben bu mesajı atlamısım yaa ben de diyorum neye hayırlısı olsun diyorlar
İnsallah gönlüne göre olur canım, her şeyin bir zamanı var derler, insallah bu kez o zamandır diyelim
Melampusefe nin bi tek bu cezası var daha önce yokmuş
Tamam o zaman oradan keseyim ben onu
40 puan ceza Cikilatacanavari
Cezaların sıfırlanmıyordu...
Yaptıklarından kesmiş zaten direk

hadi ya ay daha öğreniyorum örtmeniiiim
Kesmedim ya, 40 puan baklava icin yazmısım ya
Eliptige koş sen canım

Hanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Zaten etaplar birleşti, fiyasko ile dönmeyelim tatilden ne olur..

Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için

Hedefim sabit kalabilmek

Bende bayram sonrasından korkuyorum. Her gıttıgın yerde önümüze tatlı gelcek :)) artık esımınkınden 1 çatal alcam. Kendı kendıme öyle söz verdım. Gıttıgım kısıyı de kırmamak adına.

inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır canım, senin psikolojin çok önemli ne kadar rahat olursan o kadar ihtimal artıyor çevremden gözlemlediğim öyle

hedefimi yarın tartudan sonra yazıcam ördeğim, cuma şehirdışına çıkıcaz cuma sabah da tartılıcam ben o zama daha da eksi umuyorum kendim, ilk defa bayram tatili kısa diye sevindim valla uzun olsa onları vermek daha zor olurdu pazar bitiyor en azından cumaya 4 gün var kaçamakları telafi etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…