- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.781
Teşekkür ederim canım
Ay çok kıskandeeeeııımmmm amaaamorordek cim 22 haziran hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum. :)))))))) çok hızlı oldu ama bu sabah 61.5 çıktım :))))))))
Onu da yaparım bebeğimBir de maden suyu, limon, yoğurt karışımını öneririm ördeğim. Hem serinletiyor hem tok tutuyor. Yalnız ben kıvamı tutturamıyorum bir türlü, eşim yapınca beğeniyorum. Limonun liflerini ekleyince seviyorum.
Sende süpersin hedefcim. Bende görürüm inşallah o rakamları en koşa zamanda.morordek dün 15dakika ilave bisiklet var.
Bugün 74,8 çıktım.
22 haziran hedefim 73,8 gelip izine çıkmadan önceki kilomu görmek.
Oh oh ne güzel yaaaaa. Kızlar harikasınız.Selamlar
morordek geçen hafta 74.8 bu hafta 74.3 giden 0.5 kg hedefi geçtim .
22 haziran da hedefimi 73.3 olarak duzenliyorum
Bir Harika da burada83,8 den 81,2 ye - 2, 6
Canım inşallah verirsin ya da en azından sabit kalırsın.Kilo veren herkesi tebrik ediyorumbir ben artı gelmişim galiba onunda ilaçtan olduğuna eminim ama yine de can sıkıyor çünkü geçen tüp bebek denemesinde 6 kilo almıştım. Çok sağlıklı beslendiğim halde. Bunda sabit kalırsam veya eksi gelirsem Harika olacak.
Kizlarr bgun okadr yogundumki ancak girebildim kusura bakmayin saat aksam 7 gbi tartildim hafta basinda 71.4 gormustum aslinda ama bgun 71.7 ciktimyinede gzek hi sonuc 73 den 71.7 aradaki fark 1.300 kilo dun gece sahur yaptim onun etkisi var sanirim bide dun sporda yapmadim ben nedense spor yapinca gzel kilo veriyorum smdi ben sabahi dusunuyorum kara kara kesin sabah fazla ckicam cunku hep iftardan once tartiliyoduk smdi sabah ac karnina tartilicam garanti 1 kilo fazla cikarim bakalim bayram dnusu insallah hedefime ulasicam ama
Umarım metabolizman seni şaşırtmaz canım. Emzirmeyi bırakmanda da başarılar diliyorum :))Valla ben metobolizmama güveniyorum ama emzirme sonrası gorcem ben o metobolizmayi .bu gece son emzirme yaptım bakalım ne olcak eşim de evde beraber atkatirz dedim. 18 nde 30 aylık olcak artık 15 gündür yemek masasında bile tuturuyordu psikolojik bir durum. Inşallah kolaylıkla atlatirim
Sağol canım benimBir Harika da burada
Canım inşallah verirsin ya da en azından sabit kalırsın.
Unuttumİyi bayramlar kızlar amannn haa diyeti unutmayın
Olsun canım seninki reglden sonuçta. Haftaya güzel bir eksi alırsın. Evet canım 3 tane dondurulmuşum var onları deneyeceğiz bu ay. Estrofem diye bir ilaç verdi doktor. O ödem yaptı herhalde. Pazartesi kontrole gideceğim. O zaman 1 iğne ekleyeceğim dedi. Perşembe de transfer dedi. Hayırlısı bakalım. Sen de bir gelişme, plan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?