Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende artı geldim canim. Sen tüp bebek e mi başladın canim.

Selam herkese cok yogundum ancak vakit bulabildim. Gec oldu biraz ama bende arti geldim malesef. Pazartesi eksideydim 69.2 ifkm ama regl oldum dün ve bugun 69.8 kg geldim.

Herkese hayırlı mutlu bayramlar diliyorum
Merak etme canım adet dönemi bittikten sonra misliyle gidiyo.

Canım hayırlı haberler alasin inşallah o Ödem dir hemen gider diye düşünüyorum sen şimdi iyi düşün iyi olsun. Kilo dert etme bence.

Bende 64.3 çıktım gece sahura kalkamadim onun da etkisiyle yoksa sabittim.
Bu hafta bende Karatay gibi beslenme düşünüyorum çünkü yedikçe kendime engel olamıyorum. Ara öğün yapmiycam
Birde kızı emzirme bitecek. Bakalım nasıl bir hafta bekliyor beni. Hedef 63 800. Desem. Tutar inşallah.

Bende artı geldim canim. Sen tüp bebek e mi başladın canim.
Olsun canım seninki reglden sonuçta. Haftaya güzel bir eksi alırsın. Evet canım 3 tane dondurulmuşum var onları deneyeceğiz bu ay. Estrofem diye bir ilaç verdi doktor. O ödem yaptı herhalde. Pazartesi kontrole gideceğim. O zaman 1 iğne ekleyeceğim dedi. Perşembe de transfer dedi. Hayırlısı bakalım. Sen de bir gelişme, plan var mı?

Canım hayırlı haberler alasin inşallah o Ödem dir hemen gider diye düşünüyorum sen şimdi iyi düşün iyi olsun. Kilo dert etme bence.
Sağol canım. Bende ödem olduğunu düşünüyorum ama tartıda artı görmekte can sıkıyor. Tabi hayırlısıyla olsun da nasıl aldıysak kiloları öyle de veririz. En azından bu süreçte 11 kilo vermiş oldum. Daha çok vermek isterdim ama olduğu kadar artık.

Güzel fikir canım. Zaten emzirmeyi bırakacaksan yediklerine daha dikkat etmen gerekiyor biliyorsun ki.

morordek fancynancy Cikilatacanavari
Merhabalar akşamki menumu yazayım da düzene girsin...

İki kepçe şehriye çorbası
Beş tane kuşkonmaz
Bir kaşık humus
4 tane yarmalı lahana sarması
1 hurma
1 kase salata

Yeşilçay soda limon bir büyük bardak (400 ml)
1.5 litre su
2 kayısı
1 incir uyutması

Ramazan bitti şerefine sporu minimumda başlatıyorum
50 mekik
20 sn plank

Şimdiden hayırlı bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…