- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.741
Kilo veren herkesi tebrik ediyorumbir ben artı gelmişim galiba onunda ilaçtan olduğuna eminim ama yine de can sıkıyor çünkü geçen tüp bebek denemesinde 6 kilo almıştım. Çok sağlıklı beslendiğim halde. Bunda sabit kalırsam veya eksi gelirsem Harika olacak.
Merak etme canım adet dönemi bittikten sonra misliyle gidiyo.Selam herkese cok yogundum ancak vakit bulabildim. Gec oldu biraz ama bende arti geldim malesef. Pazartesi eksideydim 69.2 ifkm ama regl oldum dün ve bugun 69.8 kg geldim.
Herkese hayırlı mutlu bayramlar diliyorum
Sana kocaman bi maşallah diyirum. Daim olsun canim83,8 den 81,2 ye - 2, 6
Insallah canim ya. Ramazan da da misafirdi programdı davetti derken bozuldu biraz duzenim. Bayramda gecsin tekrar normal düzenime donmeyi dört gözle bekliyorumMerak etme canım adet dönemi bittikten sonra misliyle gidiyo.
Canım hayırlı haberler alasin inşallah o Ödem dir hemen gider diye düşünüyorum sen şimdi iyi düşün iyi olsun. Kilo dert etme bence.Kilo veren herkesi tebrik ediyorumbir ben artı gelmişim galiba onunda ilaçtan olduğuna eminim ama yine de can sıkıyor çünkü geçen tüp bebek denemesinde 6 kilo almıştım. Çok sağlıklı beslendiğim halde. Bunda sabit kalırsam veya eksi gelirsem Harika olacak.
Olsun canım seninki reglden sonuçta. Haftaya güzel bir eksi alırsın. Evet canım 3 tane dondurulmuşum var onları deneyeceğiz bu ay. Estrofem diye bir ilaç verdi doktor. O ödem yaptı herhalde. Pazartesi kontrole gideceğim. O zaman 1 iğne ekleyeceğim dedi. Perşembe de transfer dedi. Hayırlısı bakalım. Sen de bir gelişme, plan var mı?Bende artı geldim canim. Sen tüp bebek e mi başladın canim.
Sağol canım. Bende ödem olduğunu düşünüyorum ama tartıda artı görmekte can sıkıyor. Tabi hayırlısıyla olsun da nasıl aldıysak kiloları öyle de veririz. En azından bu süreçte 11 kilo vermiş oldum. Daha çok vermek isterdim ama olduğu kadar artık.Canım hayırlı haberler alasin inşallah o Ödem dir hemen gider diye düşünüyorum sen şimdi iyi düşün iyi olsun. Kilo dert etme bence.
Çok teşekkür ederim canımSana kocaman bi maşallah diyirum. Daim olsun canim
Çok teşekkür ederim canım. Geçen hafta sabitti ama bu hafta hızlı gitti kilolar çok şükür.kardelelen321 tebrıkler çok çok güzel kilo vermıssın.
Teşekkür ederim canım. Doğru söylüyorsun ördekcim mutlu olsunKardelelen321 süper vermişsin. Maşallah haftaya iyi performansla takım içinde iyi olur inşallah ördekcimide mutlu edelim iyi idare etti bizi .
Güzel fikir canım. Zaten emzirmeyi bırakacaksan yediklerine daha dikkat etmen gerekiyor biliyorsun ki.Bende 64.3 çıktım gece sahura kalkamadim onun da etkisiyle yoksa sabittim.
Bu hafta bende Karatay gibi beslenme düşünüyorum çünkü yedikçe kendime engel olamıyorum. Ara öğün yapmiycam
Birde kızı emzirme bitecek. Bakalım nasıl bir hafta bekliyor beni. Hedef 63 800. Desem. Tutar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?