Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsan güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyor gerçekten. Görümcemle en son 2 ay önce görüşmüştük biz de. Dün beni gördü şaşırdı çok güzel vermişsin dedi.
13 kilo verdim ama çok kiloluydum. Hala çok kiloluyum ama. Tartıdaki kilomdam daha az kilolu duruyorum sıkılaştığımı hissediyorum. Ayrıca eskiden giydiğim bi pantolonum vardı. O pantolonu giydim bugün oldu. Çok mutlu oldum

Herkese iyi bayramlarrr

Ancak girebildim kusura bakmayin yogunluktan bide ustune aksam ustu 2 kizimda hasta oldu bianda ateslendiler hastane fln derken bende onlarda bittiler
Aksana kadr dısarida bayram gezmesindeydim oyuzddn bgun baya kacamkli gecti menu yazmak istemiyorum ama yarindan itibaren tutuyorum kendimi
Bu arada sabah tam 1 kilo fazlaydim dunku kilomdan artik sabhalri tartildigim icin malesr fazla cktim bigun oncesi iftrdan once tartilmistim cunku bakalim pazartesi ne olcak cok merk ediyorum

Sonuç hamilelik olsa güzel artılar olacak ta Aşılama değil tüp bebek canım. Transferden sonra 10-12 günde belli oluyor kan testiyle.

Olsun tatlı, hamilelik için hazırlık diyelim :)

Sende süpersin hedefcim. Bende görürüm inşallah o rakamları en koşa zamanda.

Tatil yaklaşıyor Fancycim, eminim olacak.
20 temmuzda 69,9 da olsa 60'ları görmeyi çok istiyorum.

Ayy, ne güzel motivasyon bunlar :)

Geçmiş olsun kızlarına Didemcim.

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Yöresel et yemeği bayram sabahları vazgecılmezımız.
Ayran
2 kaşık pılav

Aksamda
Yıne sabahkı yedıgımız et
Yağsız yedım yağ yıyemıyorum zaten
Kahve çay su

Sahur ıftar derken bır Ramazan daha bıttı.

Spor yok. Kayınvalıdedeydık bugun gelen gıden çok oldu. Bırde mınık yavrum çok mızmız dünden berı hep kucakta hep pesımde. Yarın ıyı olur ıns.

morordek Cikilatacanavari

Kolay gelsin canım. İlk zamanlar anne ve çocuk için zor olurmuş. Zamanla ikiniz de alışırsınız canım. Sonra ona rahat uyku, sana da dinlenme

Çok güzel duygular bunlar canım ne güzel. Benim eşim de zayıfladığımı söyledikçe çok mutlu oluyorum. En çokta onun farkedip beğenmesi hoşuma gidiyor

Geçmiş olsun canım. Şimdi artık sabahları tartılacağın için bu düzene alışırsın 1-2 güne

Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur umarım. Nasıllar şimdi

Günaydın kızçeler
Bayramınız kutlu olsun
Bizde babamı bırakmaya mersin e geldik bayramda buradaydı yaz gelmiş sıcak bastırmış çocuklar dün bayram ziyaretinde havuza girdi si_bel tatlım kolay gelsin psikolojik olarak çok zor memeyi bıraktırma ama seninki de 30 aylık olmuş maşallah ilk zamanlar bebedeb çok sen zorlanacaksın ama gecer

Hayırlı bayramlar tekrardan meu bildiriyor muyuz bilmiyorum ama...@morordek
fancynancy Cikilatacanavari
Sabah
Tereyağında kırılmış yumurta
Yarım avokado
Bir salatalıkbir kaşık yağsız lor
Şekersiz çay

Akşam
İki kepçe tarhana çorbası
Küçük kasede makarna üzeri patlıcan ezmesi

3.5 liste su
10 dk eliptik
Beş dk pilates topu üzerinde kardiyo

saol canim insallah

Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur umarım. Nasıllar şimdi
saol canim buyuk kizim bogaz enfeksiyonu kcukte usutmus ayriyetten bi kac dis birden cıkariyo atesleri dusmuyo bakalim iyi olcaklar insallah

Kaptanım ne sıcaktır şimdi oralar ama değişiklik olmuştur sana da. Baban nasıl?

Kaptanım ne sıcaktır şimdi oralar ama değişiklik olmuştur sana da. Baban nasıl?
Valla çok sıcağı göremedik hedefim gittiğimiz gün felaket yağış vardı dün biraz sıcaktı üstüne yağmur bugünde Ankara yolundayız geldik sayılır eve babam biraz daha iyi de yorgunluk oldu eşimin acil bir işi nedeniyle yarın akşam yerine bu öğle yola çıktık

Al benden de o kadar
Neyse bugüne kadarki olanı kar oksun umarım. Pazartesi tekrar başlıyoruz ok? Katılmak isteyen var mı başka kuzular?
Ben kesinlikle varım canım
Ben hiç dikkat etmedim çünkü hem de hiç varsayalım ki diyette değilim öyle düşün yani

Ayy, her işinde illa bir acele, yorgunluk oluyor valla kaptanım.
Sana bol bol dinlenebileceğin anlar için fırsat diliyorum :)

Gariptir ki bana bildirim gelmiyor uzun uzun da kalamadım ben de bayramda menü paylaşmıyoruz sandım

Arefe günü
Sahur
Su bir yumurta peynir zeytin
İftar
1 etliekmek ayran şekersiz vişne suyu
Yarım saat yürüyüş 30 squat

Dün
Kahvaltı
Peynir zeytin tahinpekmez 1 yumurta salatalık domates
Öğlen
Yaprak sarmasısı ve bir şerbetli tatlı
Akşam
Bir domates
İki mercimek köftesi
Bir yemek kaşığı kuru fasulye

Her iki gün de 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…