- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.821
İnsan güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyor gerçekten. Görümcemle en son 2 ay önce görüşmüştük biz de. Dün beni gördü şaşırdı çok güzel vermişsin dedi.Diyetin başında benimle alay eden eşim amannn sen veremezsiniz diyen eşim bugün beni görünce azıcıkda süslenmiştim :) aşkım var yaaaa bişey diyim mi sen cidden zAyıfladın dedi :) hani yanların var ya onlar gitti dedi :) çok hoşuma gitti çok...o kadar zordurki bunları duymak:) totalde 3 4 kg gitti ama spor çok iyi sıkılaştırdı
Ben varııımAl benden de o kadar
Neyse bugüne kadarki olanı kar oksun umarım. Pazartesi tekrar başlıyoruz ok? Katılmak isteyen var mı başka kuzular?
Sonuç hamilelik olsa güzel artılar olacak taAşılama değil tüp bebek canım. Transferden sonra 10-12 günde belli oluyor kan testiyle.
Sende süpersin hedefcim. Bende görürüm inşallah o rakamları en koşa zamanda.
Diyetin başında benimle alay eden eşim amannn sen veremezsiniz diyen eşim bugün beni görünce azıcıkda süslenmiştim :) aşkım var yaaaa bişey diyim mi sen cidden zAyıfladın dedi :) hani yanların var ya onlar gitti dedi :) çok hoşuma gitti çok...o kadar zordurki bunları duymak:) totalde 3 4 kg gitti ama spor çok iyi sıkılaştırdı
Herkese iyi bayramlarrr
Ancak girebildim kusura bakmayin yogunluktan bide ustune aksam ustu 2 kizimda hasta oldu bianda ateslendiler hastane fln derken bende onlarda bittiler
Aksana kadr dısarida bayram gezmesindeydim oyuzddn bgun baya kacamkli gecti menu yazmak istemiyorum ama yarindan itibaren tutuyorum kendimi
Bu arada sabah tam 1 kilo fazlaydim dunku kilomdan artik sabhalri tartildigim icin malesr fazla cktim bigun oncesi iftrdan once tartilmistim cunku bakalim pazartesi ne olcak cok merk ediyorum
saol canimOlsun tatlı, hamilelik için hazırlık diyelim :)
Tatil yaklaşıyor Fancycim, eminim olacak.
20 temmuzda 69,9 da olsa 60'ları görmeyi çok istiyorum.
Ayy, ne güzel motivasyon bunlar :)
Geçmiş olsun kızlarına Didemcim.
Kolay gelsin canım. İlk zamanlar anne ve çocuk için zor olurmuş. Zamanla ikiniz de alışırsınız canım. Sonra ona rahat uyku, sana da dinlenmeIyi bayramlar kızlar. .
Saol canım zorlu geçiyor bakalım bu gece nasıl olcak. Gözü dönüyor sabır taşi diye bişey varmış onu denedim işe yaradı gibi 2 gündür artık acı olcak dedim sonra isteyince onu sürdümdu belli değil ama tadı kotuymus. Şimdi acı olmuş diyo bende hazır değilmişim gibj biraz teselli ihtiyacım var ama 2 buçuk oldu diyip avutuyorum kendimi.
Çok güzel duygular bunlar canım ne güzel. Benim eşim de zayıfladığımı söyledikçe çok mutlu oluyorum. En çokta onun farkedip beğenmesi hoşuma gidiyorDiyetin başında benimle alay eden eşim amannn sen veremezsiniz diyen eşim bugün beni görünce azıcıkda süslenmiştim :) aşkım var yaaaa bişey diyim mi sen cidden zAyıfladın dedi :) hani yanların var ya onlar gitti dedi :) çok hoşuma gitti çok...o kadar zordurki bunları duymak:) totalde 3 4 kg gitti ama spor çok iyi sıkılaştırdı
Geçmiş olsun canım. Şimdi artık sabahları tartılacağın için bu düzene alışırsın 1-2 güneHerkese iyi bayramlarrr
Ancak girebildim kusura bakmayin yogunluktan bide ustune aksam ustu 2 kizimda hasta oldu bianda ateslendiler hastane fln derken bende onlarda bittiler
Aksana kadr dısarida bayram gezmesindeydim oyuzddn bgun baya kacamkli gecti menu yazmak istemiyorum ama yarindan itibaren tutuyorum kendimi
Bu arada sabah tam 1 kilo fazlaydim dunku kilomdan artik sabhalri tartildigim icin malesr fazla cktim bigun oncesi iftrdan once tartilmistim cunku bakalim pazartesi ne olcak cok merk ediyorum
Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur umarım. Nasıllar şimdiHerkese iyi bayramlarrr
saol canim insallahKolay gelsin canım. İlk zamanlar anne ve çocuk için zor olurmuş. Zamanla ikiniz de alışırsınız canım. Sonra ona rahat uyku, sana da dinlenme
Çok güzel duygular bunlar canım ne güzel. Benim eşim de zayıfladığımı söyledikçe çok mutlu oluyorum. En çokta onun farkedip beğenmesi hoşuma gidiyor
Geçmiş olsun canım. Şimdi artık sabahları tartılacağın için bu düzene alışırsın 1-2 güne
saol canim buyuk kizim bogaz enfeksiyonu kcukte usutmus ayriyetten bi kac dis birden cıkariyo atesleri dusmuyo bakalim iyi olcaklar insallahGeçmiş olsun canım önemli bişey yoktur umarım. Nasıllar şimdi
Iyi bayramlar pisiciklerimm
Birkaç gündür yolculuk hazırlığı ve yolculuk derken giremedim kusura bakmayın
Nasıl geçiyor bayram cok yemiyorsunuz değil mi?
Günaydın kızçeler
Bayramınız kutlu olsun
Bizde babamı bırakmaya mersin e geldik bayramda buradaydı yaz gelmiş sıcak bastırmış çocuklar dün bayram ziyaretinde havuza girdisi_bel tatlım kolay gelsin psikolojik olarak çok zor memeyi bıraktırma ama seninki de 30 aylık olmuş maşallah ilk zamanlar bebedeb çok sen zorlanacaksın ama gecer
Valla çok sıcağı göremedik hedefim gittiğimiz gün felaket yağış vardı dün biraz sıcaktı üstüne yağmur bugünde Ankara yolundayız geldik sayılır eve babam biraz daha iyi de yorgunluk oldu eşimin acil bir işi nedeniyle yarın akşam yerine bu öğle yola çıktıkKaptanım ne sıcaktır şimdi oralar ama değişiklik olmuştur sana da. Baban nasıl?
Ben kesinlikle varım canımAl benden de o kadar
Neyse bugüne kadarki olanı kar oksun umarım. Pazartesi tekrar başlıyoruz ok? Katılmak isteyen var mı başka kuzular?
Valla çok sıcağı göremedik hedefim gittiğimiz gün felaket yağış vardı dün biraz sıcaktı üstüne yağmur bugünde Ankara yolundayız geldik sayılır eve babam biraz daha iyi de yorgunluk oldu eşimin acil bir işi nedeniyle yarın akşam yerine bu öğle yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?