Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım ikimiz için de hayırlısı olsun. Çok mantıklı düşünmüşsün canım önce kilo vermekle. Aslında ben de daha fazla vermek istiyorum ama tatilin başında dondurulmuşları deneyip, tutmazsa İstanbul’da bir daha baştan başlamayı düşünüyorum. Yaz bitmeden en azından ona başlarım diye düşündüm. Bir de ister istemez yaş faktöründen dolayı hızlı davranmak istiyorum. Yoksa hazır kilo vermeye başlamışken 10 kilo daha versem Harika olurdu. Kesinlikle hem maddi hem manevi hazır olmak lazım. İnşallah bu süreçte kendiliğinden olur da 1 yıl beklemezsin

Umarım metabolizman seni şaşırtmaz canım. Emzirmeyi bırakmanda da başarılar diliyorum :))
Iyi bayramlar kızlar. .
Saol canım zorlu geçiyor bakalım bu gece nasıl olcak. Gözü dönüyor sabır taşi diye bişey varmış onu denedim işe yaradı gibi 2 gündür artık acı olcak dedim sonra isteyince onu sürdümdu belli değil ama tadı kotuymus. Şimdi acı olmuş diyo bende hazır değilmişim gibj biraz teselli ihtiyacım var ama 2 buçuk oldu diyip avutuyorum kendimi.

Canım inşallah çabuk alışır iki taraf içinde çok yıpratıcı bir süreç bende şimdiden korkuyorum 19aylık olcaz ama çok çok bağımlıyız memeye olmadı senin denediğin gibi yöntemlere başvuracağım bende

İyi akşamlar kızlar
Annem burada benim irademi sınayıp duruyor fenaaa fenaaa şeyler yapıyor sormayın ama ben naptım oturdum yoğurtlu çorbamı içtim :))

morordek

Sabah
Biraz Eski kaşar ve beyaz peynir
5zeytin
Domates salatalık biber
Omlet
Bir parmak kadar simit
Yarım dilim tam buğday
Şekersiz çay

3tane kırmızı erik
Türk kahvesi

Akşam
Yoğurtlu dövme çorbası
Salata

Soda
Şekersiz sade kahve

Acıktığım için tekrar çorba içtim :)
Birde salatalık

15dk yüzme
250mekik
200 ip
20 dk bölgesel
15 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Emzirmeyo biraktirmak anneyi de etkiliyo canim. Ben de cok uzulmustum. Eksik hissetmistim. Benim oglan da 26 aylikti. Masallah guzel emmis seninki de. Gece uykusu nasil bilmem ama emzirmeyi biraktirmak gece uykularini da duzenliyor.

Canım benim hiç kolay bişey değil. O istiyo ve sen vermiyorsun, için burkuluyo üzülüyorsun. Anne yüreği dayanmakta zorlanıyor tabi ama metanetli ol. 2,5 sene emmiş artık alacağını almış. 1 hafta sonra herşey yoluna girecek emin ol.

Emzirmeyo biraktirmak anneyi de etkiliyo canim. Ben de cok uzulmustum. Eksik hissetmistim. Benim oglan da 26 aylikti. Masallah guzel emmis seninki de. Gece uykusu nasil bilmem ama emzirmeyi biraktirmak gece uykularini da duzenliyor.
İnşallah bizim ki öyle olur en 15 kez gece uyanıyor

Diyetin başında benimle alay eden eşim amannn sen veremezsiniz diyen eşim bugün beni görünce azıcıkda süslenmiştim :) aşkım var yaaaa bişey diyim mi sen cidden zAyıfladın dedi :) hani yanların var ya onlar gitti dedi :) çok hoşuma gitti çok...o kadar zordurki bunları duymak:) totalde 3 4 kg gitti ama spor çok iyi sıkılaştırdı

Sağol canım benim bu arada maalesef şekersiz 21 gün benim yalan oldu. Bayram bitişi tekrar başlayacağım ama
Al benden de o kadar
Neyse bugüne kadarki olanı kar oksun umarım. Pazartesi tekrar başlıyoruz ok? Katılmak isteyen var mı başka kuzular?

İnşallah bizim ki öyle olur en 15 kez gece uyanıyor

Benim oglum da oyleydi canim. Bir de sabahciydim. Yat kalk yat kalkt ambele olurdum. Bir de okula giderdim o sekilde. Emzirmeyi tamamen birakinca zamanla azaldi uyanmalari. Su an bitti gibi diyebilirim. Insallah senin de oyle olur da rahat rahat gece uykusu uyursunuz

Bende 26-27 aylıkken kestim canım. Ben aynı evde anneme bıraktım gece. Hiç gitmedim yanına, annem de sabırla uyuttu ağladığında. Sonrasında birkaç hamlede bulunduysa da öö pis falan diyip atlattık. Aaa ben sarımsakta sürdüm benimki nefret ediyordu çünkü sarımsaktan. Yemekte bile bulup atıyordu ağzından. Epey işime yaradı.
Bende çok hazır değildim ama hem eşim istedi hemde dışarı falan çıktığımda çok sorun oluyordu. Yemeğini yerken çocuk meme istiyordu içecek yerine.
Neyse biz atlattık hala şansını deniyor arada bir. Darısı başınıza, inşallah çok zorlanmadan atlatırsınız.

Süpersin. Menü ve sporun Harika valla. Çok utandım şu anda kendimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…