Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun, güzel artılar bunlar suzicim.
Perşembe demişsine aşılama. Sonuç normal hamilelik gibi mi bellile oluyor 1 ay içerisinde.

Daha ne olsun bence güzel menü güzel spor. Dönüş ne zaman tartıda sonuç iyi olur gibi böyle iradeli olursan. Iyi bayramlar

Olsun, güzel artılar bunlar suzicim.
Perşembe demişsine aşılama. Sonuç normal hamilelik gibi mi bellile oluyor 1 ay içerisinde.
Sonuç hamilelik olsa güzel artılar olacak ta Aşılama değil tüp bebek canım. Transferden sonra 10-12 günde belli oluyor kan testiyle.

Kizlarr bgun okadr yogundumki ancak girebildim kusura bakmayin saat aksam 7 gbi tartildim hafta basinda 71.4 gormustum aslinda ama bgun 71.7 ciktim yinede gzek hi sonuc 73 den 71.7 aradaki fark 1.300 kilo dun gece sahur yaptim onun etkisi var sanirim bide dun sporda yapmadim ben nedense spor yapinca gzel kilo veriyorum smdi ben sabahi dusunuyorum kara kara kesin sabah fazla ckicam cunku hep iftardan once tartiliyoduk smdi sabah ac karnina tartilicam garanti 1 kilo fazla cikarim bakalim bayram dnusu insallah hedefime ulasicam ama

Güzel fikir canım. Zaten emzirmeyi bırakacaksan yediklerine daha dikkat etmen gerekiyor biliyorsun ki.
Valla ben metobolizmama güveniyorum ama emzirme sonrası gorcem ben o metobolizmayi .bu gece son emzirme yaptım bakalım ne olcak eşim de evde beraber atkatirz dedim. 18 nde 30 aylık olcak artık 15 gündür yemek masasında bile tuturuyordu psikolojik bir durum. Inşallah kolaylıkla atlatirim

kardelelen321 süpersinnn tebrik ederim önceki haftalardan neyi farklı yaptın :)örnek alalım bizde
Teşekkür ederim canım. Ben dikkat ettim de sabit yada artı geldiğim haftayı izleyen hafta iyi kilo veriyorum. Yaptığım şey Kaçamaksız bi hafta geçirdim. Sporuma bölgesel egzersizleri ekledim. Bu kadar. Bi an evvel 80 i devirmek istiyorum

Biraz zor bi süreç canım. Hele ki memeye çok düşkün çocuklar için daha da zor. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…