Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emzirmeyo biraktirmak anneyi de etkiliyo canim. Ben de cok uzulmustum. Eksik hissetmistim. Benim oglan da 26 aylikti. Masallah guzel emmis seninki de. Gece uykusu nasil bilmem ama emzirmeyi biraktirmak gece uykularini da duzenliyor.
Çok sıkıntılı değildi emmesi beni çok rahatsız etmiyordu ama son 1 2 aydır abartı psikolojikti. Orda sakinliyordu. Çok şükür kolay oldu Acı oldu süt diyoruz bir kere surdum sabır taşi diye bir tas varmış renk falan yapmiyor. 2 3 günde artık büyüdün acı olcak dedim süt. Gece 3 te kalktı pipetli süt verdim Saol sun kaynanam yarım muz la icir mis. Ben kayboldum göz önünden tv izlerken uyumuş eşime de yatağına koydurdum kokumu almasın diye. Şimdilik iyi gidiyor. Ama biraz asabi yet var.

Canim bende sabır tasıyla braktrmıstım byuk kizimi 1 gunde finisss cok kolay oluyo onunla etrafimdaki herkes benden goruo o tasla braktirdi hatta

İnşallah bizim ki öyle olur en 15 kez gece uyanıyor
Ooo sabır işi valla asabi olmuyor musun uykusuzluk beni çok asabi ediyor çok uyanmiyordu ama bazen meme ağzında sabahliyoduk. Yemesi iyiyse biraktirirsin ben kista geçsin dedim oğlumda emdi 28 ay bundada hak geçmesin dedim oğlum yemesi iyi değil çok hastalaniyodu. Kızım yemesi daha iyi.. sanada valla bol bol sabır.
Bu arada iradenede hayran oldum. Maşallah. ..

Kocaman bir alkışı hak etmişsin ozaman emnisim. Tebrik ediyorum.

Senin için ne kadar da güzel bir motivasyon olmuştur canım ya. Bir de 8 10 kilo gittiğindeki iltifatları düşünsene.

Çok geçmiş olsun. Umarım toparlamıştır kuzucuklar.

Arefe bayramın 1. günü menüsünü yazmayayım morordek . Onun yerine ceza ver bana olır mu? Tatlıyı Çok yemedim ama bir düzen de tutturamadım. Bugün de telafi edebilmek için spora asılmaya çalıştım.
Bugünün menüsü

Kahvaltı:
Sahanda 1 yumurta
Domates
1 kk beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 parmak ladar tahinli çörek
Çay

Ara

4 Yemek kaşığı yoğurt
2 kuru kayısı

Ara

1 kupa yeşil çay
10 badem

Akşam
Izgara tavuk
Salata
7 8 çatal patates

Su 3 litre
Spor:
50 dk eliptik
25 dk bisiklet Cikilatacanavari

Merhabalar birkaç gündür menü yazmıyordum. Ancak dün ve bugünü hatırlıyorum. Onları yazayım bari

Cuma menüm morordek

11.00
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal-kaymak
Çay

14.00
1 Türk kahvesi
3 bayram çikolatası

18.00
1 ciğer dürüm
Şalgam suyu
Salata

20.00
1 Türk kahvesi
1 dilim şerbetli tatlı

3 litre su

Son düzenleme:
Bugünkü menüm morordek

12:30
1 sahanda yumurta
5-6 Çatal kuymak
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Acuka
Közlenmiş biber
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim ekmek

15.00
1 Türk kahvesi
2 bayram çikolatası
Maden suyu

18.30
Urfa kebap
Salata
Ayran

19.30
1 Türk kahvesi
2 tane şerbetli tatlı

3.5 litre su

Dün ve bugünkü menülerim güzel değil ama daha önceki yazmadığım günlerde kaçamağım yoktu. Yarında kaçamaksız geçirmeye çalışacağım. Kendimi tutamadığım için, kötü örnek olduğum için özür diliyorum hepinizden. Kendine hakim olan arkadaşları da canı gönülden tebrik ediyorum.

Saol canım sizede iyi bayramlar allah sağlıkla tekrarlarini yaşamayı nasip etsin hep beraber.

Bayram tatili fikri iyiymiş. Keşke kilolarda tatile gitsede gelmese. ..

Evet oyleymis aktar kesin çözüm dedi zaten revaçta bir nimet ..
Ama sabır taşı da bebeğe tiksindirerek ya da korkutarak bıraktırma. Bebeğin doğduğu günden itibaren tek bildiği şey, en güvendiği onu rahatlatan şey meme. Birden bu tür uygulamalar bebeğin güvenini sarsar. Mesela yengm tüm uyarılara rağmen sabır taşı kullandı. İlk gördüğünde korkup ayyy iğrenç demiş. Yeğenim aylarca sebepsiz ağladı. Sevdiği her şeye iğrenç demeye başladı. Sonra eskiye oranla farklı davranışları oldu. Kısa vadede her bebekte bunlar görülmese de uzun vadede muhakkak etkileri çıkıyor

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Peynir zeytin domates salatalık 1 buçuk yumurta
Öğlen
Bir kumpir
Ara:
1 şerbetli tatlı
Akşam
Çeyrek kase yoğurt çorbası
2 yk etli bamya 2 3 çatal salata

Gün boyu bir tane lokum 2 tane madlen bitter

Kendime 3 gün için birer tane şerbetli tatlı izni verdim. Günde bir. İster yarımşar ye ister çeyrek çeyrek. Ama günde biri geçmiyoeum.
Bu arada bugün eşim diyete başladı.
İşte şimdi daha iyi diyet yapabilirim
Kilom bu sabah 58.6 idi. Bayram haftası komple yordu yıprattı bizi.
@morordek Cikilatacanavari

Herkese iyi bayramlar arkadaslarbayram çok zorluyor beni,bir de emziriyorum çok canım çekiyor yasaklaridun ve bugunku menumu yazayım bende morordek
Dün kahvaltı:
1yumurta,2dilim domates,2dilim salatalık,avuç içi kadar yufka,1/2kk peynir
Öğle:5-6kasik tavuk sote,1/2kase yoğurt,az domates
Aksam:1/2porsiyon şakşuka,5-6kasik bulgur,bol salata,1/2 yoğurt
Aralarda:1bayram çikolatası,5kucuk Cendere
3lt su,5-6bardak cay,2t.kahve
Spor yok!!

Bugün kahvaltı:çeyrek ekmek,1kk peynir,1yumurta,az domates salatalık,
Ogleden sonra:yarım ekmek kokoreç,2bardak ayran,domates
Aksam:yemedim
Aralarda:2 kucuk cendere
3lt su,2t.kahve,5bardak cay,1bardak bitki çayı

Spor:100mekik Cikilatacanavari

hala ates devm ediyo canim insallah yarin daha iyi olurlar

Evet oyleymis aktar kesin çözüm dedi zaten revaçta bir nimet ..
aynen oleymis canim

Selam hanımlar
Geçmişe aktım uzun uzun

Bayram diye herkesler salmış ama tebrik ediyorum kaçamaksız ilerleyenler de var

Bunu aslında belki daha önceden duyurmaliydim ama menüleri okurken aklıma geldi
Bayram günleri puanlarını 2 katı olarak hesaplıyorum ona göre
Kacamakli da olsa menü yazmak 200 puan
Kacamaksız menü 400 puan
Spor puanları da 2 katı ve ciklatim senden ricam bayramda yapılan sporları cezalardan düşme Cikilatacanavari

Yarın bayramın son günü olur da toptan menü yazmak isterseniz açığız efenim :)
Bir de bayram sebebiyle sadece bayram günlerine özel ceza yazmayacağım amaaaaa lütfen abartmayın yediğiniz her şey kilo oluyor unutmayın. Bayramdan sonraki günler kaldığımız yerden devam ona göre. Bu da benden size bayram hediyesi olsun, bence cok cömert davrandım :)
Birazdan birkaç ceza gelecek onlar bayram öncesi menüler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…