- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.841
Sorma sormaaa.Çok abartmadım ama irademe sahip çıkamadım. Yoksa dünyaları yemedim. Kızgınlığım ondan
Çok sıkıntılı değildi emmesi beni çok rahatsız etmiyordu ama son 1 2 aydır abartı psikolojikti. Orda sakinliyordu. Çok şükür kolay oldu Acı oldu süt diyoruz bir kere surdum sabır taşi diye bir tas varmış renk falan yapmiyor. 2 3 günde artık büyüdün acı olcak dedim süt. Gece 3 te kalktı pipetli süt verdim Saol sun kaynanam yarım muz la icir mis. Ben kayboldum göz önünden tv izlerken uyumuş eşime de yatağına koydurdum kokumu almasın diye. Şimdilik iyi gidiyor. Ama biraz asabi yet var.Emzirmeyo biraktirmak anneyi de etkiliyo canim. Ben de cok uzulmustum. Eksik hissetmistim. Benim oglan da 26 aylikti. Masallah guzel emmis seninki de. Gece uykusu nasil bilmem ama emzirmeyi biraktirmak gece uykularini da duzenliyor.
Canim bende sabır tasıyla braktrmıstım byuk kizimi 1 gunde finisss cok kolay oluyo onunla etrafimdaki herkes benden goruo o tasla braktirdi hattaÇok sıkıntılı değildi emmesi beni çok rahatsız etmiyordu ama son 1 2 aydır abartı psikolojikti. Orda sakinliyordu. Çok şükür kolay oldu Acı oldu süt diyoruz bir kere surdum sabır taşi diye bir tas varmış renk falan yapmiyor. 2 3 günde artık büyüdün acı olcak dedim süt. Gece 3 te kalktı pipetli süt verdim Saol sun kaynanam yarım muz la icir mis. Ben kayboldum göz önünden tv izlerken uyumuş eşime de yatağına koydurdum kokumu almasın diye. Şimdilik iyi gidiyor. Ama biraz asabi yet var.
Ooo sabır işi valla asabi olmuyor musun uykusuzluk beni çok asabi ediyor çok uyanmiyordu ama bazen meme ağzında sabahliyoduk. Yemesi iyiyse biraktirirsin ben kista geçsin dedim oğlumda emdi 28 ay bundada hak geçmesin dedim oğlum yemesi iyi değil çok hastalaniyodu. Kızım yemesi daha iyi.. sanada valla bol bol sabır.İnşallah bizim ki öyle olur en 15 kez gece uyanıyor
Bende sadece istiyorum diyebilirim becerebilecegimi hiç sanmıyorum hemde hiç .denesem mi acaba ben bir okuyum kuralları. ..Al benden de o kadar
Neyse bugüne kadarki olanı kar oksun umarım. Pazartesi tekrar başlıyoruz ok? Katılmak isteyen var mı başka kuzular?
İyi akşamlar kızlar
Annem burada benim irademi sınayıp duruyor fenaaa fenaaa şeyler yapıyor sormayın ama ben naptım oturdum yoğurtlu çorbamı içtim :))
morordek
Sabah
Biraz Eski kaşar ve beyaz peynir
5zeytin
Domates salatalık biber
Omlet
Bir parmak kadar simit
Yarım dilim tam buğday
Şekersiz çay
3tane kırmızı erik
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu dövme çorbası
Salata
Soda
Şekersiz sade kahve
Acıktığım için tekrar çorba içtim :)
Birde salatalık
15dk yüzme
250mekik
200 ip
20 dk bölgesel
15 dk yürüyüş
Senin için ne kadar da güzel bir motivasyon olmuştur canım ya. Bir de 8 10 kilo gittiğindeki iltifatları düşünsene.Diyetin başında benimle alay eden eşim amannn sen veremezsiniz diyen eşim bugün beni görünce azıcıkda süslenmiştim :) aşkım var yaaaa bişey diyim mi sen cidden zAyıfladın dedi :) hani yanların var ya onlar gitti dedi :) çok hoşuma gitti çok...o kadar zordurki bunları duymak:) totalde 3 4 kg gitti ama spor çok iyi sıkılaştırdı
Çok geçmiş olsun. Umarım toparlamıştır kuzucuklar.Herkese iyi bayramlarrr
Ancak girebildim kusura bakmayin yogunluktan bide ustune aksam ustu 2 kizimda hasta oldu bianda ateslendiler hastane fln derken bende onlarda bittiler
Aksana kadr dısarida bayram gezmesindeydim oyuzddn bgun baya kacamkli gecti menu yazmak istemiyorum ama yarindan itibaren tutuyorum kendimi
Bu arada sabah tam 1 kilo fazlaydim dunku kilomdan artik sabhalri tartildigim icin malesr fazla cktim bigun oncesi iftrdan once tartilmistim cunku bakalim pazartesi ne olcak cok merk ediyorum
Sanada iyi bayramlar kaptanım bizi yoklamayida ihmal etmiyor yaaa..Iyi bayramlar pisiciklerimm
Birkaç gündür yolculuk hazırlığı ve yolculuk derken giremedim kusura bakmayın
Nasıl geçiyor bayram cok yemiyorsunuz değil mi?
Saol canım sizede iyi bayramlar allah sağlıkla tekrarlarini yaşamayı nasip etsin hep beraber.Günaydın kızçeler
Bayramınız kutlu olsun
Bizde babamı bırakmaya mersin e geldik bayramda buradaydı yaz gelmiş sıcak bastırmış çocuklar dün bayram ziyaretinde havuza girdisi_bel tatlım kolay gelsin psikolojik olarak çok zor memeyi bıraktırma ama seninki de 30 aylık olmuş maşallah ilk zamanlar bebedeb çok sen zorlanacaksın ama gecer
Evet oyleymis aktar kesin çözüm dedi zaten revaçta bir nimet ..Canim bende sabır tasıyla braktrmıstım byuk kizimi 1 gunde finisss cok kolay oluyo onunla etrafimdaki herkes benden goruo o tasla braktirdi hatta
Bayram tatili fikri iyiymiş. Keşke kilolarda tatile gitsede gelmese. ..Gariptir ki bana bildirim gelmiyor uzun uzun da kalamadımben de bayramda menü paylaşmıyoruz sandım
Arefe günü
Sahur
Su bir yumurta peynir zeytin
İftar
1 etliekmek ayran şekersiz vişne suyu
Yarım saat yürüyüş 30 squat
Dün
Kahvaltı
Peynir zeytin tahinpekmez 1 yumurta salatalık domates
Öğlen
Yaprak sarmasısı ve bir şerbetli tatlı
Akşam
Bir domates
İki mercimek köftesi
Bir yemek kaşığı kuru fasulye
Her iki gün de 2 lt su
Ama sabır taşı da bebeğe tiksindirerek ya da korkutarak bıraktırma. Bebeğin doğduğu günden itibaren tek bildiği şey, en güvendiği onu rahatlatan şey meme. Birden bu tür uygulamalar bebeğin güvenini sarsar. Mesela yengm tüm uyarılara rağmen sabır taşı kullandı. İlk gördüğünde korkup ayyy iğrenç demiş. Yeğenim aylarca sebepsiz ağladı. Sevdiği her şeye iğrenç demeye başladı. Sonra eskiye oranla farklı davranışları oldu. Kısa vadede her bebekte bunlar görülmese de uzun vadede muhakkak etkileri çıkıyorEvet oyleymis aktar kesin çözüm dedi zaten revaçta bir nimet ..
hala ates devm ediyo canim insallah yarin daha iyi olurlarKocaman bir alkışı hak etmişsin ozaman emnisim. Tebrik ediyorum.
Senin için ne kadar da güzel bir motivasyon olmuştur canım ya. Bir de 8 10 kilo gittiğindeki iltifatları düşünsene.
Çok geçmiş olsun. Umarım toparlamıştır kuzucuklar.
aynen oleymis canimEvet oyleymis aktar kesin çözüm dedi zaten revaçta bir nimet ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?