Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bayram bitmedi sanırım
bir tablo yapsak yarın itibariyle 21 gün şekersiz diye katılacaklar bir araya gelse de liste yapsak 21 gün sonunda asıl verilen kilolara bakardık.
bir de bu süreçte iki öğün beslenirdik karatay usülü

Artık geçmişi geçmişte bırak Fancycim. Bayram sonrası silkelen, hepsi gitsin.

Günaydın herkese. Ben hastanede sıraya girdim bile hepimize güzel ve kilo vermeli bir hafta diliyorum.

Bol şanslar Suzancım.

Ya insan diyette olduğunu unutup borek alır mı ya
Neyse annemlere goturucem artık napalm

Ama bu çok çok iyiydi.

O zaman pazartesi bildirimimi yapayım.
74
Gördüğüm rakamın en büyük nedeni kabızlık sorunumu ciddi anlamda çözdüm.
Nedeninden henüz tam emin değilim ama 2 sebebi olabilir.
1.si, her zaman güne polen yiyerek başlıyorum. Amacım b vitamini eksikliğim var ve ilaç acayip iştahımı açıp, gözümü döndürüyor. O nedenle doğala yöneleyim dedim. Yorgunluğa, İBS'ye, bağırsak tembelliğine falan da iyi geliyormuş.
2. si sporumu gecenin bir yarısı yapıyorum yorgun yorgun. Midemde de bir şey olmayınca bağırsaklarımı daha rahat çalıştırıyor olabilir.

Umarım kalıcı olur bu durum.

insallah daim olur canim

Günaydınlarrrrrr guzel bi hafta ve bereketli bi hafta olsun insallah
Bugun toparlanma gunu bu hafta bir suru bir suru kilo verdigimiz hafta olur insallah artik kacamak yok kendi adımaa söz veriyorum
Bende bendeeee. Kaçamaksız süper bir hafta geçireceğime söz veriyorum.

Bu sabah ki kilom malesef 72.5
Cumaya hedefime ulasamasamda 70 gormek istiyorum bakalim o yuzden kacamaksiz ve bol sporlu bi hafta beni bekliyooo

Ayy, 69'lı rakamlara az kaldı iyice. Bayram kilosu çabuk gider zaten. Sen bir gör de, arkandan ben geleyim.

Artık geçmişi geçmişte bırak Fancycim. Bayram sonrası silkelen, hepsi gitsin.
Evet bebeğim. Öyle olacak inşallah.

Gözümü karartıp tartıldım. Allahım görmez olsaydım. Gerçekler acıtır derler ya aynen öyle oldu. Ayhhh sabah sabah tansiyonum ya çıktı ya düştü kesin.
82,5
Napalım hiçbişi için geç değil.

fancynancyciğim bana isimleri verirsen yapabilirim ya da sizde hazır liste varsa da olur uyar yani farketmez
Hazırda bir listemiz yok parkcim byullcum. Hazırlamak istersen ellerin dert görmesin şimdiden
Bu arada herkes ölçülerini yollamadı eksikler var. Bugün yarın paylaşırım.

Kaçla ayrılmıştın izne?
Benim de 2-3 haftalık izinde acayip artı oldu.
Bak hala onları vermeye çalışıyorum. Bu cuma inşallah gider de sıfırlarım diyorum.
Sen de bir süre ver kendine bence gelenleri göndermek için. O nokta rahatlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…