Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hazırda bir listemiz yok parkcim byullcum. Hazırlamak istersen ellerin dert görmesin şimdiden
Bu arada herkes ölçülerini yollamadı eksikler var. Bugün yarın paylaşırım.

Sonunda aldım ölçüleri..

Bel 74
Basen 112
Karın 92
Üst Bacak 66
Alt Bacak 38
Kol 26
Göğüs 90

79,3 le ayrıldım hedefcim. İnşallah çabucak geri dönerim.

79,3 le ayrıldım hedefcim. İnşallah çabucak geri dönerim.

2 haftada halletmiş olursun sen onları Fancycim. Sıkma hiç canını.

Bitmedi canım ilaç yazdırmak için sıra bekliyorum. Ayyyy en korktuğum iğneyi verdi doktor ama perşembe 09.30 transfer olacak

Bu kilo aldırıyor dediğin iğne mi Suzancım? Ne zaman olacaksın onu?

Sabah 9da kalktım. İki fincan kahve içmeme rağmen hala kendime gelemedim ben yaaa. Bi de Türk kahvesi deneyeyim akşamüstü.

Niye korkuyorsun bebeyim? Perşemebeye de bişi kalmadı. Hadi gözümüz ayar inşallah Allah’ın izniyle

Canlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artık allahtan 5 gün sürecek iğne. Başka ilaçlar da var. Bakalım bende etkisi ne olacak. Tek tesellim herkeste aynı olmaz diyorum. Fukara tesellisi

Hazırda bir listemiz yok parkcim byullcum. Hazırlamak istersen ellerin dert görmesin şimdiden
Bu arada herkes ölçülerini yollamadı eksikler var. Bugün yarın paylaşırım.
ben ölçü almadım valla ne yalan söyleyim bugün mezuru bulup deneyeyim bakalım 21 gün öncesi

Uyurken yağ yakan karışım tarifi

Yatmadan Önce Her Gece, Bu Karışımı İçin: Gün boyunca aldığınız zehirleri vücuttan temizleyecek. Uyurken Bu tarifi tam 8 saat boyunca yağ eritir.. Bazı karışımlar müshil etkisi yarattığı için, normal bir yağ yakan karışımdan daha fazla etki gösterir.
Midedeki ve bacaklardaki yağlar en zor yanan yağlardır. Bu karışım iki bölge için de etkili. Hatta, ikisi aynı anda yaktığı için ne etkiler yapabilir düşünsene?
Ayrıca, uyurken vücut yağ yakar, bu nedenle uzun süre uyursanız vücudunuz için daha iyi. Özellikle 8 saat iyi bir süre. Bununla birlikte, uyku esnasında vücut kasları korur ve geliştirir, ancak yağlanmak için hiçbir şey yapmaz.
Bu nedenle, yağ yakmaya başlamak için metabolizmanın iyileştirilmesi gerekir; yani uykuda bile olsa vücudunuz sindirime devam etmelidir. Bu nedenle bu karışım sizin için en doğru olanı! Bu nedenle, uykuya gitmeden önce birkaç saat yemek yemiyorsanız ve bunun yerine bu karışımı içerseniz, vücut yağı hiç olmadığı kadar erimeye başlayacaktır ve bu kanıtlamıştır!
Yatmadan bir saat önce, bunları karıştırın:
Yarım limon
Maydanoz 1-2 tutam maydanoz saplarıyla beraber
Yarım çay kaşığı Tarçın
1 yemek kaşığı elma Sirkesi
Bir çay kaşığı bal
1 bardak ılık su
Yapılışı:

Maydanozları iyice temizleyin doğrayın.
Blendır varsa kolay karışır. Yoksa bir bardak içinde karıştırın.
Etkisini çabuk görmek isteyenler Akşam yemeğini bu karışımla değiştirsin ve vücudunuza son derece fayda sağlayacaktır; yani, istenmeyen yağlarınızı çabucak Eriteceksiniz!
Takıldığınız yerleri çekinmeden sorabilirsiniz. Zevkle yanıt vereceğiz.
Mutlaka paylaşalım ki herkes faydalansın!
Sağlıklı mutlu günler dileriz!

Kaynak: Yaşam Sırları

ZAYIFLATAN SMOOTHİE TARİFLERİ

Smoothie ile zayıflamak için, mutlaka öğünlerinizi düzenlemelisiniz. Sabah kahvaltınızda smoothie içtiyseniz eğer, hafif öğle ve akşam yemeği yemeli ve bir sonraki smoothienizi mutlaka ara öğün olarak kullanmalısınız. İşte zayıflatan smoothie tarifi;

MALZEMELER:
5-6 dal Ispanak

1 adet Elma,

4-5 adet badem

1 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1/2 çay bardağı yarım yağlı süt

YAPILIŞI;
Tüm malzemeleri smoothie makinenize koyun ve karıştırın. Ispanak ve elma, cildinize ve saçınıza ışıltı katacaktır. Böylece zayıflama sürecinde yaşanabilecek saç dökülmesi sorunlarını da ortadan kaldırmış olacaksınız.

ARA ÖĞÜN SMOOTHİE TARİFİ

MALZEMELER
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1 çay bardağı yarım yağlı süt

1 adet olgun armut

10-15 tane kırmızı üzüm

1 çay kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu

YAPILIŞI;
Malzemeleri smoothie kapıba yerleştirin hepsini karıştırın. Sonrasında afiyetle içebilirsiniz.

YEŞİL ÇAYLI SMOOTHİE TARİFİ
http://www.stilonerileri.com/wp-content/uploads/2015/04/en_guzel_smoothie_tarifleri_3.jpg

MALZEMELER:
Demlenmiş ve soğutulmuş 1 fincan yeşil çay

1 yerli muz

4-5 adet orta boy çilek

6-7 adet böğürtlen

4/1 demet maydanoz

4-5 küp buz

YAPILIŞI:
Malzemeleri blender ya da smoothie makinesine koyun ve sonrasında buz gibi smoothienizi keyifle içebilirsiniz.

YAĞ YAKICI SMOOTHİE

Yağ yakıcı smoothie hayal değil, gerçek. Eğer bunu sabah aç karnına içerseniz oldukça iyi faydalarını mutlaka göreceksiniz. Kahvaltıdan 1- 1,5 saat önce bu karışımı içerseniz, metabolizmanız ve dolayısıyla yağ yakımınız artacaktır.

MALZEMELER:
2 dilim ananas

4-5 adet çilek

2 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1 çay kaşığı keten tohumu

YAPILIŞI:
Tüm malzemeleri bir blendera ya da smoothie makinesine koyun. Pürüzsüz bir karışım elde edene kadar karıştırın. Eğer smoothieniz içerken size koyu kıvamlı geldiyse yarım çay bardağı su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun!

Bir kac gun disini sıksan bi asılsan aslinda hızli gelen hızla gidermis canim ha gayret 2 haftada eksiyi bile gorursun bence
Ay inşallah canımmm

Bende acıktim biraz türk kahvesi icicem gel brber icelim
İçelim bebişim, hazırla geliom

Biraz karatayi arastiricam ramazanda 2 ogun beslendigimde daha gzel kilo verdim sanki oyuzden suan aciktim ama yemek yemek istemiyorum aksami bekliyorum onun yerine kahve icicem

Karatay hakkinda bilgisi olanlarr azicik beni bilgilendirirse sevinirim
Suzi karataycı aramızda. Bir ara yazmıştı genel bilgileri.

Ayyy inşallah çok ağrın olmaz kuzucum. Ağrı eşiğin yüksekse daha az etkilenebilirsin. Dualarımız seninle şekerim.

ben ölçü almadım valla ne yalan söyleyim bugün mezuru bulup deneyeyim bakalım 21 gün öncesi
Bak bakalım nasıl değişiklikler olacak.

ben y7apmasına yaparım da takibim zor katılanlar özelden bari yazsın katıldım diye güncel kilosu ile
Evet etiketlenebilirsin de.

bir tablo yapsak yarın itibariyle 21 gün şekersiz diye katılacaklar bir araya gelse de liste yapsak 21 gün sonunda asıl verilen kilolara bakardık.
bir de bu süreçte iki öğün beslenirdik karatay usülü
Tablo çok iyi fikir cnm

Artık geçmişi geçmişte bırak Fancycim. Bayram sonrası silkelen, hepsi gitsin.

Bol şanslar Suzancım.

Ama bu çok çok iyiydi.
1 yudum bile atmadım ağzıma valla

Soğuk su iç bebeğim üstüne hararetini alır ilahi çiklatım.
Yaa bol bol içtim cnm bu arada kılomuz aynı ben sana yetisemeyince sen bana yetismissin
Tez zamanda güzel sonuçlarını alırsın inşallah cnm

ben y7apmasına yaparım da takibim zor katılanlar özelden bari yazsın katıldım diye güncel kilosu ile
Ben 72.4 geldim sabah
Bu arada smootie tariflerine bayildim

Mesela Karatay yaparken bu öğünden sayılıyor mu acaba aç karnına içsek 1 saat sonra falan da kahvaltı yapılsa.

Umarım çok ağrın olmaz tatlım ama olsa da 5 gün diye düşünmeye çalış.

1 yudum bile atmadım ağzıma valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…