- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.941
Hazırda bir listemiz yok parkcim byullcum. Hazırlamak istersen ellerin dert görmesin şimdiden
Bu arada herkes ölçülerini yollamadı eksikler var. Bugün yarın paylaşırım.
79,3 le ayrıldım hedefcim. İnşallah çabucak geri dönerim.Kaçla ayrılmıştın izne?
Benim de 2-3 haftalık izinde acayip artı oldu.
Bak hala onları vermeye çalışıyorum. Bu cuma inşallah gider de sıfırlarım diyorum.
Sen de bir süre ver kendine bence gelenleri göndermek için. O nokta rahatlatacaktır.
Bitmedi canım ilaç yazdırmak için sıra bekliyorum. Ayyyy en korktuğum iğneyi verdi doktor
Niye korkuyorsun bebeyim? Perşemebeye de bişi kalmadı. Hadi gözümüz ayar inşallah Allah’ın izniyleBitmedi canım ilaç yazdırmak için sıra bekliyorum. Ayyyy en korktuğum iğneyi verdi doktorama perşembe 09.30 transfer olacak
Bir kac gun disini sıksan bi asılsan aslinda hızli gelen hızla gidermis canim ha gayret 2 haftada eksiyi bile gorursun bence79,3 le ayrıldım hedefcim. İnşallah çabucak geri dönerim.
79,3 le ayrıldım hedefcim. İnşallah çabucak geri dönerim.
Bitmedi canım ilaç yazdırmak için sıra bekliyorum. Ayyyy en korktuğum iğneyi verdi doktorama perşembe 09.30 transfer olacak
Sabah 9da kalktım. İki fincan kahve içmeme rağmen hala kendime gelemedim ben yaaa. Bi de Türk kahvesi deneyeyim akşamüstü.
Bende acıktim biraz türk kahvesi icicem gel brber icelimSabah 9da kalktım. İki fincan kahve içmeme rağmen hala kendime gelemedim ben yaaa. Bi de Türk kahvesi deneyeyim akşamüstü.
Niye korkuyorsun bebeyim? Perşemebeye de bişi kalmadı. Hadi gözümüz ayar inşallah Allah’ın izniyle
Canlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artık2 haftada halletmiş olursun sen onları Fancycim. Sıkma hiç canını.
Bu kilo aldırıyor dediğin iğne mi Suzancım? Ne zaman olacaksın onu?
ben ölçü almadım valla ne yalan söyleyim bugün mezuru bulup deneyeyim bakalım 21 gün öncesiHazırda bir listemiz yok parkcim byullcum. Hazırlamak istersen ellerin dert görmesin şimdiden
Bu arada herkes ölçülerini yollamadı eksikler var. Bugün yarın paylaşırım.
ben y7apmasına yaparım da takibim zor katılanlar özelden bari yazsın katıldım diye güncel kilosu ileben ölçü almadım valla ne yalan söyleyim bugün mezuru bulup deneyeyim bakalım 21 gün öncesi
Ay inşallah canımmmBir kac gun disini sıksan bi asılsan aslinda hızli gelen hızla gidermis canim ha gayret 2 haftada eksiyi bile gorursun bence
2 haftada halletmiş olursun sen onları Fancycim. Sıkma hiç canını.
Bu kilo aldırıyor dediğin iğne mi Suzancım? Ne zaman olacaksın onu?
İçelim bebişim, hazırla geliomBende acıktim biraz türk kahvesi icicem gel brber icelim
Suzi karataycı aramızda. Bir ara yazmıştı genel bilgileri.Biraz karatayi arastiricam ramazanda 2 ogun beslendigimde daha gzel kilo verdim sanki oyuzden suan aciktim ama yemek yemek istemiyorum aksami bekliyorum onun yerine kahve icicem
Karatay hakkinda bilgisi olanlarr azicik beni bilgilendirirse sevinirim
Ayyy inşallah çok ağrın olmaz kuzucum. Ağrı eşiğin yüksekse daha az etkilenebilirsin. Dualarımız seninle şekerim.Canlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artıkallahtan 5 gün sürecek iğne. Başka ilaçlar da var. Bakalım bende etkisi ne olacak. Tek tesellim herkeste aynı olmaz diyorum. Fukara tesellisi
Bak bakalım nasıl değişiklikler olacak.ben ölçü almadım valla ne yalan söyleyim bugün mezuru bulup deneyeyim bakalım 21 gün öncesi
Evet etiketlenebilirsin de.ben y7apmasına yaparım da takibim zor katılanlar özelden bari yazsın katıldım diye güncel kilosu ile
Tablo çok iyi fikir cnmbir tablo yapsak yarın itibariyle 21 gün şekersiz diye katılacaklar bir araya gelse de liste yapsak 21 gün sonunda asıl verilen kilolara bakardık.
bir de bu süreçte iki öğün beslenirdik karatay usülü
1 yudum bile atmadım ağzıma vallaArtık geçmişi geçmişte bırak Fancycim. Bayram sonrası silkelen, hepsi gitsin.
Bol şanslar Suzancım.
Ama bu çok çok iyiydi.
Yaa bol bol içtim cnmSoğuk su iç bebeğim üstüne hararetini alırilahi çiklatım.
Tez zamanda güzel sonuçlarını alırsın inşallah cnmCanlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artıkallahtan 5 gün sürecek iğne. Başka ilaçlar da var. Bakalım bende etkisi ne olacak. Tek tesellim herkeste aynı olmaz diyorum. Fukara tesellisi
Ben 72.4 geldim sabahben y7apmasına yaparım da takibim zor katılanlar özelden bari yazsın katıldım diye güncel kilosu ile
Mesela Karatay yaparken bu öğünden sayılıyor mu acabaZAYIFLATAN SMOOTHİE TARİFLERİ
Smoothie ile zayıflamak için, mutlaka öğünlerinizi düzenlemelisiniz. Sabah kahvaltınızda smoothie içtiyseniz eğer, hafif öğle ve akşam yemeği yemeli ve bir sonraki smoothienizi mutlaka ara öğün olarak kullanmalısınız. İşte zayıflatan smoothie tarifi;
MALZEMELER:
5-6 dal Ispanak
1 adet Elma,
4-5 adet badem
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1/2 çay bardağı yarım yağlı süt
YAPILIŞI;
Tüm malzemeleri smoothie makinenize koyun ve karıştırın. Ispanak ve elma, cildinize ve saçınıza ışıltı katacaktır. Böylece zayıflama sürecinde yaşanabilecek saç dökülmesi sorunlarını da ortadan kaldırmış olacaksınız.
ARA ÖĞÜN SMOOTHİE TARİFİ
MALZEMELER
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 adet olgun armut
10-15 tane kırmızı üzüm
1 çay kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu
YAPILIŞI;
Malzemeleri smoothie kapıba yerleştirin hepsini karıştırın. Sonrasında afiyetle içebilirsiniz.
YEŞİL ÇAYLI SMOOTHİE TARİFİ
MALZEMELER:
Demlenmiş ve soğutulmuş 1 fincan yeşil çay
1 yerli muz
4-5 adet orta boy çilek
6-7 adet böğürtlen
4/1 demet maydanoz
4-5 küp buz
YAPILIŞI:
Malzemeleri blender ya da smoothie makinesine koyun ve sonrasında buz gibi smoothienizi keyifle içebilirsiniz.
YAĞ YAKICI SMOOTHİE
Yağ yakıcı smoothie hayal değil, gerçek. Eğer bunu sabah aç karnına içerseniz oldukça iyi faydalarını mutlaka göreceksiniz. Kahvaltıdan 1- 1,5 saat önce bu karışımı içerseniz, metabolizmanız ve dolayısıyla yağ yakımınız artacaktır.
MALZEMELER:
2 dilim ananas
4-5 adet çilek
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 çay kaşığı keten tohumu
YAPILIŞI:
Tüm malzemeleri bir blendera ya da smoothie makinesine koyun. Pürüzsüz bir karışım elde edene kadar karıştırın. Eğer smoothieniz içerken size koyu kıvamlı geldiyse yarım çay bardağı su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun!
Yaa bol bol içtim cnmbu arada kılomuz aynı ben sana yetisemeyince sen bana yetismissin
Canlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artıkallahtan 5 gün sürecek iğne. Başka ilaçlar da var. Bakalım bende etkisi ne olacak. Tek tesellim herkeste aynı olmaz diyorum. Fukara tesellisi
1 yudum bile atmadım ağzıma valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?