- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.961
Ben yine çok heyecanlıyım hızlı hızlı kilo verecekmisim gibi geliyorhedef 23 temmuz -6kilo
Ayy insallah öyle olmayız bomba gibi girmeliyiz cumayaBüyük oynamışsın cikilatam.
Aynı his be heyecan bende de var ama içimden bir ses, cuma totonun üzerine oturup kalma diye beni dizginlemeye çalışıyor.
Sen araştır canım bende akşama yardımcı olurum sanaBiraz karatayi arastiricam ramazanda 2 ogun beslendigimde daha gzel kilo verdim sanki oyuzden suan aciktim ama yemek yemek istemiyorum aksami bekliyorum onun yerine kahve icicem
Karatay hakkinda bilgisi olanlarr azicik beni bilgilendirirse sevinirim
Zannetmiyorum olacağını canım. Karatay’da bu tarz karışımlar yok çünkü.Mesela Karatay yaparken bu öğünden sayılıyor mu acabaaç karnına içsek 1 saat sonra falan da kahvaltı yapılsa.
Ayy insallah öyle olmayız bomba gibi girmeliyiz cumaya
Inşallah sende çok ağrı yapmaz. Sonuçta iyi olur canım hayırlı haberlerini alırız.Canlar bu iğne çok ağrı yapıyormuş. İnsanı yürüyemez oturamaz hale getiriyormuş. Hemşire bile ilaçtan bahsederken acıyarak baktı. Burdan korkumu anlayın artıkallahtan 5 gün sürecek iğne. Başka ilaçlar da var. Bakalım bende etkisi ne olacak. Tek tesellim herkeste aynı olmaz diyorum. Fukara tesellisi
Sporların menülerin iyi neden olmasın kiHem belki eksilerde olursam ördeğim beni listeye de alır..-
Biraz kızım sana söylüyorum gibi oldu ama
valla ben senden beklerim cumaya 3 kilo vererek gelirsen sasirmam zatenBen yine çok heyecanlıyım hızlı hızlı kilo verecekmisim gibi geliyorhedef 23 temmuz -6kilo
ben biraz arastrdim aslinda bana uyuyo ama ben tereyagi agzima surmem bide 2 ogun degilmiydi nereye baksam 3 ogunluk menu paylasiliyo kafam karsti aslindaSen araştır canım bende akşama yardımcı olurum sana
Zannetmiyorum olacağını canım. Karatay’da bu tarz karışımlar yok çünkü.
karatayda olmaz canım posalıMesela Karatay yaparken bu öğünden sayılıyor mu acabaaç karnına içsek 1 saat sonra falan da kahvaltı yapılsa.
Ay yok benim hedefim sabit gelebilmek sabit gelsem göbek atarımvalla ben senden beklerim cumaya 3 kilo vererek gelirsen sasirmam zaten
ben biraz arastrdim aslinda bana uyuyo ama ben tereyagi agzima surmem bide 2 ogun degilmiydi nereye baksam 3 ogunluk menu paylasiliyo kafam karsti aslinda
Beynim yemek üzerine çalışıyor yeminlen cileklerin anladım
kız sana nolduuuuuuu , oruçmuşsun gibiBeynim yemek üzerine çalışıyor yeminlen cileklerin anladım
nese bunada sukur sabit gelde gerisi kolayAy yok benim hedefim sabit gelebilmek sabit gelsem göbek atarım
İçime Seda sayan kaçtı o böreği yiyemedim ya açım aç diye bağırasım varkız sana nolduuuuuuu , oruçmuşsun gibi
Aynen kuzum daha aşağı gelirse de kar etmiş olurumnese bunada sukur sabit gelde gerisi kolay
Hadi insallahhİçime Seda sayan kaçtı o böreği yiyemedim ya açım aç diye bağırasım var
Aynen kuzum daha aşağı gelirse de kar etmiş olurum
Umarım çok ağrın olmaz tatlım ama olsa da 5 gün diye düşünmeye çalış.
Inşallah sende çok ağrı yapmaz. Sonuçta iyi olur canım hayırlı haberlerini alırız.
Çok teşekkür ederim hepinize ama korkudan hala yaptıramadım
Canım 3 öğün kilosunu korumak isteyen veya sağlıklı beslenmek İsteyenler için söyleniyor . Kilo vermek isteyenler iki veya 2.5 öğün yapmalı . 2.5 öğünde Öğlenleyin kuruyemiş ve ayran yiyorsun . Ben de önceden tereyağını ağzıma sürmezdim . Taa ki kayınvalidemin kendi yaptığı tereyağının yiyene kadar . Bir de insan yedikçe alışıyor canım . Bir yerlerden doğal bulabilirsen yemen daha kolay olurvalla ben senden beklerim cumaya 3 kilo vererek gelirsen sasirmam zaten
ben biraz arastrdim aslinda bana uyuyo ama ben tereyagi agzima surmem bide 2 ogun degilmiydi nereye baksam 3 ogunluk menu paylasiliyo kafam karsti aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?