Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz karatayi arastiricam ramazanda 2 ogun beslendigimde daha gzel kilo verdim sanki oyuzden suan aciktim ama yemek yemek istemiyorum aksami bekliyorum onun yerine kahve icicem

Karatay hakkinda bilgisi olanlarr azicik beni bilgilendirirse sevinirim
Sen araştır canım bende akşama yardımcı olurum sana

Mesela Karatay yaparken bu öğünden sayılıyor mu acaba aç karnına içsek 1 saat sonra falan da kahvaltı yapılsa.
Zannetmiyorum olacağını canım. Karatay’da bu tarz karışımlar yok çünkü.

Inşallah sende çok ağrı yapmaz. Sonuçta iyi olur canım hayırlı haberlerini alırız.

Ben yine çok heyecanlıyım hızlı hızlı kilo verecekmisim gibi geliyor hedef 23 temmuz -6kilo
valla ben senden beklerim cumaya 3 kilo vererek gelirsen sasirmam zaten

Sen araştır canım bende akşama yardımcı olurum sana

Zannetmiyorum olacağını canım. Karatay’da bu tarz karışımlar yok çünkü.
ben biraz arastrdim aslinda bana uyuyo ama ben tereyagi agzima surmem bide 2 ogun degilmiydi nereye baksam 3 ogunluk menu paylasiliyo kafam karsti aslinda

ben biraz arastrdim aslinda bana uyuyo ama ben tereyagi agzima surmem bide 2 ogun degilmiydi nereye baksam 3 ogunluk menu paylasiliyo kafam karsti aslinda
Ay yok benim hedefim sabit gelebilmek sabit gelsem göbek atarım

Merhaba Kızlar,öncelikle d0nkğ menümü yazayım morordek

Kahvaltı
1 tost
1 yumurta
Domates
Çay

Ara
4 kaşık yoğurt
2 kırı kayısı

Öğle
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık et kavurma
2 dilim ekmek

Akşam
Izgara tavuk
Salata

Şu 15 litre
Spor
15 dk eliptik
10 dk bisiklet @ çikolata canavarı

Umarım çok ağrın olmaz tatlım ama olsa da 5 gün diye düşünmeye çalış.

Inşallah sende çok ağrı yapmaz. Sonuçta iyi olur canım hayırlı haberlerini alırız.

S Suzi1704 canim insallah hersey gonlunce olur cektigin agrilara deger

S Suzi1704 bebeeeem çektiğin çilelerin mükafatını tez vakitte al inşaallah
Çok teşekkür ederim hepinize ama korkudan hala yaptıramadım1 saate gidip yaptıracağım.

Canım 3 öğün kilosunu korumak isteyen veya sağlıklı beslenmek İsteyenler için söyleniyor . Kilo vermek isteyenler iki veya 2.5 öğün yapmalı . 2.5 öğünde Öğlenleyin kuruyemiş ve ayran yiyorsun . Ben de önceden tereyağını ağzıma sürmezdim . Taa ki kayınvalidemin kendi yaptığı tereyağının yiyene kadar . Bir de insan yedikçe alışıyor canım . Bir yerlerden doğal bulabilirsen yemen daha kolay olur İlk başlarda yemekleri az tereyağı daha çok zeytinyağıyla yapıyordum.alıştıkça tek başına yemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…