- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.881
Hihihi ne güzel bir izin olurKıızzz ceza yazmicam dedim diye dağıtma ortalığı
Bu arada ayırmışsın kuzuyu memeden hayırlı olsun. Ben cok hüzünleniyorum bu memeden ayırma olayına kendim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Tamamdır canım insallah tedavi olumlu sonuçlanır da hamilelik sebebiyle izne ayrılırsın
Ahah tamam dönünce hepinizle tek tek ilgilenicem :)
Şişliktir canım o sıkma canını. Harika gidiyorsun. Böyle devam ettikçe kilo vermemek mümkün değil. Yakında yolcudur onlarmorordek Cikilatacanavari
Dünkü menü:sabah green smoothie
Tüm gün bir şey yemedim desem.yeri ama bugün tartı + gösteriyor dellendim
Sabahta KEFİRLİ SMOOTHİE içtim bir de muz yedim az önce ama tık yok
Ben tatilimi evde uzatıyorum canım. Hiçbir yere gitmediğimiz içinGünaydın kızlar, eve dönüş hazırlıkları başladı mi yoksa tatili uzatıyor musunuz?
Panik yapma canım bence oruçtan çıktık. Düzen değişti. Cumaya kadar yoluna girer.morordek Cikilatacanavari
Dünkü menü:sabah green smoothie
Tüm gün bir şey yemedim desem.yeri ama bugün tartı + gösteriyor dellendim
Sabahta KEFİRLİ SMOOTHİE içtim bir de muz yedim az önce ama tık yok
Düzen değiştiği içindir bence de canım yoksa kaçamak yok bi sey yok nerden gelecek :) gider o birkaç güne
İrade ikizimBen kesinlikle varım canım
Ben hiç dikkat etmedim çünkü hem de hiç varsayalım ki diyette değilim öyle düşün yani
Sağolun kızlar inşaallah gider yoksa ben picaklarim bu yağlarıDüzen değiştiği içindir bence de canım yoksa kaçamak yok bi sey yok nerden gelecek :) gider o birkaç güne
Ben de seninle ayni durumdayim canim. Abartmadim ama tutamadim da.
Bende sadece istiyorum diyebilirim becerebilecegimi hiç sanmıyorum hemde hiç .denesem mi acaba ben bir okuyum kuralları. ..
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberleri verirsin bize.Evet canım başladık tedaviye. Pazartesi kontrol, perşembe transfer olacak dedi doktor. Kilo durumuma göre cuma karar verelim istersen. Araya bayram girince biraz dağıldım ama Pazartesi’den itibaren topluyorum. Cuma kilo veremezsem izin olayını düşünelim olur mu canım? Gruba zarar vermek istemem ama kilo verebiliyorsam da devam etmek isterim
Yarın başlıyoruz o zaman.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberleri verirsin bize.
Duzgun beslenme olmayinca bir de yorgunluk agir gelmistir. Uyu bence. Dinlenmek iyi gelirBen menü paylaşanayacağım çünkü hep hazır yedik. Annem de kv dem de üşengeç çıktı bu bayram.
Bir de üstüne ısrarla ikram edilen çikolatalar ve tatlılar olunca yazamıyorum. Sabah 6da kalkıp eliptik kullanasım var öyle bir vicdan ağırlığı var üstümde yani. Yatmadan yap diyeceksiniz ama yapamam çünkü çooookkk Yorgun’um. Bayram’ın 3 günü de sürekli ziyaretteydik. 22:00 de girdik eve. Ve sanırım ağır geldi bu birkaç gün. Midem çok kötü bulanıyor kızlar ya.
AyBizim tatilde uzuyor kızlar bir hafta daha burdayım pek spor yapamıyorum ve anneme artık dayanamıyorum( valla zorluyor diyeti artık
Bugün migrenim tuttu yeni düzeldim midem bulandı için pek birşey yemedim kaçamak da yok ama yazabilecek menü de yok :)) leblebi meyve ve kahve ile günü bitirdim
Başım geçti gibi ama halsizlik var spor yapamıyorum
Dünkü menümü yazamadım
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
10zeytin
2dilim tam bugday
Öğle
Şehriye çorbası
Akşam
Mangal yaptık 1dilim tavuk ve 2köfte
Salata
Yoğurtlu pazı
Spor dünde yapamadım maalesef gelen giden çok oldu havada bozuk denize Gidemedik azıcık yüzeydim yanıma kar kalacaktı :))
Valla çocukları da yeni uyuttuk sayılır azıcık bir sessizliğin tadını çıkartayım dedim.Duzgun beslenme olmayinca bir de yorgunluk agir gelmistir. Uyu bence. Dinlenmek iyi gelir
Bugun baya giriştim yine diyete hayırlı olsunİrade ikizim
Yarın yeniden başlarız herşeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?