Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hihihi ne güzel bir izin olur

Şişliktir canım o sıkma canını. Harika gidiyorsun. Böyle devam ettikçe kilo vermemek mümkün değil. Yakında yolcudur onlar

Panik yapma canım bence oruçtan çıktık. Düzen değişti. Cumaya kadar yoluna girer.

Bizim tatilde uzuyor kızlar bir hafta daha burdayım pek spor yapamıyorum ve anneme artık dayanamıyorum ( valla zorluyor diyeti artık
Bugün migrenim tuttu yeni düzeldim midem bulandı için pek birşey yemedim kaçamak da yok ama yazabilecek menü de yok :)) leblebi meyve ve kahve ile günü bitirdim
Başım geçti gibi ama halsizlik var spor yapamıyorum

Dünkü menümü yazamadım
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
10zeytin
2dilim tam bugday

Öğle
Şehriye çorbası

Akşam
Mangal yaptık 1dilim tavuk ve 2köfte
Salata
Yoğurtlu pazı

Spor dünde yapamadım maalesef gelen giden çok oldu havada bozuk denize Gidemedik azıcık yüzeydim yanıma kar kalacaktı :))

Ben de seninle ayni durumdayim canim. Abartmadim ama tutamadim da.

Bende sadece istiyorum diyebilirim becerebilecegimi hiç sanmıyorum hemde hiç .denesem mi acaba ben bir okuyum kuralları. ..

Yarın başlıyoruz o zaman.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberleri verirsin bize.

Ben menü paylaşanayacağım çünkü hep hazır yedik. Annem de kv dem de üşengeç çıktı bu bayram.
Bir de üstüne ısrarla ikram edilen çikolatalar ve tatlılar olunca yazamıyorum. Sabah 6da kalkıp eliptik kullanasım var öyle bir vicdan ağırlığı var üstümde yani. Yatmadan yap diyeceksiniz ama yapamam çünkü çooookkk Yorgun’um. Bayram’ın 3 günü de sürekli ziyaretteydik. 22:00 de girdik eve. Ve sanırım ağır geldi bu birkaç gün. Midem çok kötü bulanıyor kızlar ya.

Duzgun beslenme olmayinca bir de yorgunluk agir gelmistir. Uyu bence. Dinlenmek iyi gelir

Ay morordek etiketlememişim ama iyi olmuş spor yaptım bu arada :))
150 mekik
100 ip atlama
15 dk bölgesel

Duzgun beslenme olmayinca bir de yorgunluk agir gelmistir. Uyu bence. Dinlenmek iyi gelir
Valla çocukları da yeni uyuttuk sayılır azıcık bir sessizliğin tadını çıkartayım dedim. Bi de bu bulantıyla yatamam ya oofff. Muhtemelen midemdekiler beni terk etmeden de rahata eremiycem.

Menü
Sabah
Hurma 1 tane
Öğle
Valla hastane yemeği full karbonhidrat gibiydi aradan seçtim
Elimaden az büyük sinitzel
Salata
7-8 tane patates kızartması
Ara
4 tane kayisi
1 sade maden suyu
Aksam
Etli patlican yemeği bir tabak
Biraz cacık
Biraz salata
1dilim tbe
Ara
15-20tane kiraz
1 sade maden suyu
Spor yok nobetteyim inşallah yarın
su 2.5litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…