Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir tablo yapsak yarın itibariyle 21 gün şekersiz diye katılacaklar bir araya gelse de liste yapsak 21 gün sonunda asıl verilen kilolara bakardık.
bir de bu süreçte iki öğün beslenirdik karatay usülü
Benide ekleyin o listeye bu sefer 21 gün boyunca şekerli hiç birsey yenmicek dimi kahveme birtane sekerde atiyordum artik onuda atmam en azindan sekersize alışırim
morordek
He bayramda kaçamak yapmadım ama neden +700 gram gozukuyorum sinirim bozuldu
Regl yakin olabilir

Bugun baya giriştim yine diyete hayırlı olsun
Bende canim

Evet canim benimde aklima geliyor

Bu arada sabah ki tartı 1 kilo artı. Ama geç saate kadar yedim. Bugün en son 6 bucuk yedim cumaya kadar böyle yapıp 2 öğün yapcam. Birde salatalık çayı yapsam diyorum. Salatalık zencefil limon nane akşamdan 1 lt suya konuluyor sabah aç karna akşam yemek öncesi iciliyor. Zaten şekersiz 21 gün yapma niyetindeyim.

Yok yemedim zaten kuruyemiş işinide birakcam. 21 gün şekersiz yapcam. Meyve ve kuruyemiş yeniyor dimi. Ekmekde yok demiş biri o biraz zorlar ama.
Tam buğday tarzı doğal olan şeyler serbest ama pirinç kek beyaz ekmek makarna falan hepsi yasak

Tam buğday ekmeği yersen zorlanmazsın canım.
Aşırı ekmek yemiyorum ama yine can cekebiliyir. Şimdi bu olay bizim detoks işine dönmez dimi sonra kilo alma metobolizma bozulması gibi sorunlar . Aklımda deli sorular yapmam iyi olcak çünkü düğüne az kaldı. Biraz daha küçülme işime gelir .

İyi geceler kızlar
morordek menüm

Sabah
1haşlabmış yumurta
Çok az simit bir parmak kadar :)
Peynir
Domates salatalık
Bir dilim tam bugday

Öğlen
Türk kahvesi
Erik bir avuç

Akşam
Yoğurtlu pazı
Türlü
Salata

Yarım saat tempolu yürüyüş
Yarım saat bölgesel
150mekik

Burada spor pek olmuyor ya canım sıkılıyor kilo vermem durdu ters zamanda Ankara'ya gidince de görümcem çocuklar faaln gelecek kalabalık olcaz muhtemelen ozmanda spor yapamıycam onlar gittikten 2hafta sonra yine buraya gelcem Ankara'ya dönünce bu seferde eşimin köyüne gidicem ayyy ben ne ara kilo vericem valla motivasyonumu kaybettim heran diyet bitebilir

Sen emnis emnisgil'sin kendine gel

morordek 16 dk jessica 1 mil yaptım şimdi kadın müthiş ya. Kordinasyonumu
Artırıyor kol nere bacak nere Belli değil. Daha sık yapcam bana kardio resmen. Su gibj oldum duş ve iyi geceler. Şu geç yatma olayınıda bitirsem daha iyi olcak.
Iyi geceler hepinize. Mutlu aydınlık bir sabaha uyanmak dileğiyle. ..

Saol canim
Ozman canim ciklatam benim diyor ve sariliyorum Cikilatacanavari
cok sukur kucuk iyi oldu ama huysuzlugu devam dis cıkariyo ama cikmak bilmiyolar byuk kizim yemk yemiyo zorla bseyler yedirdim bgun bakalim yarn insallah daha iyi olur cok saol sordugun icin

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 bardak cay
Azcik peynir
1 zeytin

Arada
1 kucuk seftali
Yarim armut
1 turk kahvesi

Aksam
5 firinda elma dilim patates
2 parca firinda tavuk
Yarim domates
Avuc ici kadr ekmek

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
30 dakika zumba
20 dakika bölgesel hareketler
30 sn plank

morordek

günaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
morordek Cikilatacanavari fancynancy

sabah:Yeşil içecek (SU,Maydanoz,Yeşil elma,Salatalık,nane,limon
Öğlenancar salatası,Tavuk baget 1 tane,antep usülü ekşili dolma 2 tane
Akşam:Mercimek çorbası,köfte,yoğurt
gece:Yağ yakıcı smoothie

su:3,5 litre
spor:Leslie 4 power walk (36 dakika sucuk oldum)

ben yine tekrar edeyim şekersiz 21 gün +smoothier etkinliğine kim katılmak ister? katılmak isteyenler güncel kilo bildirimleri ile mesaj atsınlar liste yapıyım son başvuru 22/06/2018 saat 16:30

ben katildim yaaa hatta neler yapmaloyiz diye sordum suandda kahvemi sekersiz yaptim iciyorum ilk defa ama smothiri yapamam şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…