- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.001
Benide ekleyin o listeye bu sefer 21 gün boyunca şekerli hiç birsey yenmicek dimi kahveme birtane sekerde atiyordum artik onuda atmam en azindan sekersize alışırimbir tablo yapsak yarın itibariyle 21 gün şekersiz diye katılacaklar bir araya gelse de liste yapsak 21 gün sonunda asıl verilen kilolara bakardık.
bir de bu süreçte iki öğün beslenirdik karatay usülü
Regl yakin olabilir
Bende canimBugun baya giriştim yine diyete hayırlı olsun
Evet canim benimde aklima geliyorYa daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum amaCikilatacanavari sen adını her yazışta envai çeşit çikolata ve onlara yumulmuş bir hatun geliyor gözümün önüne. Ve canım acayip çikolata çekiyor (
Yok yemedim zaten kuruyemiş işinide birakcam. 21 gün şekersiz yapcam. Meyve ve kuruyemiş yeniyor dimi. Ekmekde yok demiş biri o biraz zorlar ama.Hayır daha yeni bayramdan çıktık
Tam buğday tarzı doğal olan şeyler serbest ama pirinç kek beyaz ekmek makarna falan hepsi yasakYok yemedim zaten kuruyemiş işinide birakcam. 21 gün şekersiz yapcam. Meyve ve kuruyemiş yeniyor dimi. Ekmekde yok demiş biri o biraz zorlar ama.
O zaman kurallar çok sıkı böyle beslenirsek 5 6 kilo veririz. Çok çok zor olcak gibi.Tam buğday tarzı doğal olan şeyler serbest ama pirinç kek beyaz ekmek makarna falan hepsi yasak
Tam buğday ekmeği yersen zorlanmazsın canım.O zaman kurallar çok sıkı böyle beslenirsek 5 6 kilo veririz. Çok çok zor olcak gibi.
Aşırı ekmek yemiyorum ama yine can cekebiliyir. Şimdi bu olay bizim detoks işine dönmez dimi sonra kilo alma metobolizma bozulması gibi sorunlar . Aklımda deli sorular yapmam iyi olcak çünkü düğüne az kaldı. Biraz daha küçülme işime gelir .Tam buğday ekmeği yersen zorlanmazsın canım.
Sen emnis emnisgil'sin kendine gelİyi geceler kızlar
morordek menüm
Sabah
1haşlabmış yumurta
Çok az simit bir parmak kadar :)
Peynir
Domates salatalık
Bir dilim tam bugday
Öğlen
Türk kahvesi
Erik bir avuç
Akşam
Yoğurtlu pazı
Türlü
Salata
Yarım saat tempolu yürüyüş
Yarım saat bölgesel
150mekik
Burada spor pek olmuyor yacanım sıkılıyor kilo vermem durdu ters zamanda Ankara'ya gidince de görümcem çocuklar faaln gelecek kalabalık olcaz muhtemelen ozmanda spor yapamıycam onlar gittikten 2hafta sonra yine buraya gelcem Ankara'ya dönünce bu seferde eşimin köyüne gidicem ayyy ben ne ara kilo vericem valla motivasyonumu kaybettim heran diyet bitebilir
Cherry Mom sen bu grubun irade sembolusun bence. Bir sirkelen bence yaparsın sen.
Sen emnis emnisgil'sin kendine gel
Saol canim
Tamam o zaman bugünden itibaren yazacağım cezaları tutalım cumaya kadar ciklatım
Aslında bu mesajı arife günü yediğin şerbetli tatlı ve böreğe ceza yazmak icin alıntılamıstım ama ciklata dua et bugünden itibaren yazıyorum cezaları, yırttın :)
Gecmis olsun kızına Didemcim
Hemen toparlaman lazım Ferahımm
Başladıgın yerdesin resmen
Canım insallah güzel sonuclar alırsın dualarım seninle
Geldim yetiştim
cok sukur kucuk iyi oldu ama huysuzlugu devam dis cıkariyo ama cikmak bilmiyolar byuk kizim yemk yemiyo zorla bseyler yedirdim bgun bakalim yarn insallah daha iyi olur cok saol sordugun icinDidem bebeler topladımı kendini.
Ördekcm sanada geçmiş olsun yol yorgunlugu ile birde bizle uğraşıyorsun.
Benim her yolculuk sonrası valiz kıyafet eve yeni yerlisiyoruz gibj oluyor. Huyum kurusun ne var ne yoksa koyuyorum çocukların.
ben katildim yaaa hatta neler yapmaloyiz diye sordum suandda kahvemi sekersiz yaptim iciyorum ilk defa ama smothiri yapamam şimdilikgünaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
morordek Cikilatacanavari fancynancy
sabah:Yeşil içecek (SU,Maydanoz,Yeşil elma,Salatalık,nane,limon
Öğlenancar salatası,Tavuk baget 1 tane,antep usülü ekşili dolma 2 tane
Akşam:Mercimek çorbası,köfte,yoğurt
gece:Yağ yakıcı smoothie
su:3,5 litre
spor:Leslie 4 power walk (36 dakika sucuk oldum)
ben yine tekrar edeyim şekersiz 21 gün +smoothier etkinliğine kim katılmak ister? katılmak isteyenler güncel kilo bildirimleri ile mesaj atsınlar liste yapıyım son başvuru 22/06/2018 saat 16:30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?