Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şekersiz de meyve var ama kısıtlı cnm ya

2 öğüne insan zamanla alışıyor tatlım.
3 öğün yiyince bana bütün günü yemekle geçiriyor hissi veriyor.
Arada patlatan kahve üstü maden suyunu. Açlık falan kalmaz.

Evet ya, fark etmeden yaş ilerlemeye başlıyor. Bedene iyi bakmak lazım..

2 öğüne insan zamanla alışıyor tatlım.
3 öğün yiyince bana bütün günü yemekle geçiriyor hissi veriyor.
Arada patlatan kahve üstü maden suyunu. Açlık falan kalmaz.
Benim kalktığım saat çok önemli erken kalkarsam 3 öğün 9-10 gibi kalkarsam 2 ogun yapıyorum

morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
Canım izne çıkma bence. Hiç kimse harika durumda değil. Oruçtan çıktık bayram sofralarına maruz kaldık. Bundan sonra toparlicaz inşallah. Kendi adıma çok iyi gittiğim bi anda bayram girdi herşey tepetaklak oldu. İzne çıkarsan daha fena olacak bi daha düşün.

merak etme o iş bende ,zerdeçal suyu tarifimi yapmaya başla

Çok haklısın canım sağlık herşey den önemli. Yavrularımız da ufak. Onlar için de sağlıklı olmalıyız.

0zlem orticim Bayram bitmedi galiba sanaaaa, nerelerdesin bakim?
Bitti canım ama kendimi veremedim 4-5 gündür . Sabah uyanıyorum aklıma kahvaltı gelmiyor akşam oluyor yine aynı şekilde canım bisey istemiyor.Sonra ne oluyorsa saçma sapan besleniyorum.

merak etme o iş bende ,zerdeçal suyu tarifimi yapmaya başla
Tamam şekerim, markete vakit kalmadı yarın alırım artık. Yaparım.

Çok haklısın canım sağlık herşey den önemli. Yavrularımız da ufak. Onlar için de sağlıklı olmalıyız.
Kesnkileeee

Bitti canım ama kendimi veremedim 4-5 gündür . Sabah uyanıyorum aklıma kahvaltı gelmiyor akşam oluyor yine aynı şekilde canım bisey istemiyor.Sonra ne oluyorsa saçma sapan besleniyorum.
Öğün atladığın için muhtemelen Özlemcim. Aç olmasan da kahvaltını akşam yemeğini ye bebeğim.

Bir diyetzedenin nutellayla imtihanı

bundan sonra ole yaparim insallah canim

dukanda guclendirmeye kadr meyve yok oyuzden yarim kaliyo ya zaten yoksa cok zevkli dukan tam bana gore

Gün kurusu içine ceviz muhteşem bi tat ya

Canim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegim
Becerebilirsen akşam 6 7 den sonra bişey yeme sonuç daha iyi oluyor kalkıncada biraz hareket spor. Ev vallah eksi gelirsin diye düşünüyorum.

Gün kurusu içine ceviz muhteşem bi tat ya
Bende seviyorum. Çocuklarda yiyolar eksik olmaz evde. Şimdi bende muzu dilimleyip hindistan ceviz yağı döküyorum üstüne bal ceviz .Pasta diye yediriyorum bebelere kendimde yiyebilirim dimi şekersiz günlerde meyve var mı tam anlamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…