- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.101
Şekersiz de meyve var ama kısıtlı cnm ya
Bende meyvesiz yapamıyorum. Ama bir süre için deneyebilirim. Karatay ablayla dukanı da uzun soluklu yapamayacağımı bilmemin tek kesin sebebidir kendileri. Mesela dukan da en favorilerim muz ve kavun karpuz yok. Olmaz kiçok ayıp
Ay bakışıyoruz zaten sadeceeeeeeAyyy nutella mi kaka o kaka yok nutella sopa geliyo bak
Bol su iç canım enerji verir çok çok su iç
Olsun 2 porsiyonu serbestmiş ya yeter o bana çiklatım.Şekersiz de meyve var ama kısıtlı cnm ya
Ah hedefim aahhh ben çok acıkıyorum nedense yaaa. Bak bugün öğle yemeği yemeyecektim ama ananeme gittik kardeşimle çocuklara hazırlayınca bende yedim. Şimdi akşamı hafif geçireyim diyorum ama bakalım.
Senin menüler süper zaten. Keşke bende senin gibi az yiyebilsem.
Bende karaciğer yağlanması varmış zaten yaaa, kilolu her kadındaki klasik sorun zaten. Alkolde arada bir aldığıma göre yediklerimden kaynaklanıyor. Dediğin gibi şu 21 günü atlatırsak o seviye 1 i yapmak isterim. Artık sadece görünüş için değil sağlık içinde kilo vermek zorundayım. Geçenlerde bir doktor maceram oldu ki ne siz sorun ben anlatayım. 3 buçuk attım bildiğiniz. Allah’ıma bin şükür raporlarım tomografi vs temiz çıktı. Sağlık gitti mi gelmiyor kuzular. Bedenimize güzel bakarsak o da hayata güzel bakıyor
Benim kalktığım saat çok önemli erken kalkarsam 3 öğün 9-10 gibi kalkarsam 2 ogun yapıyorum2 öğüne insan zamanla alışıyor tatlım.
3 öğün yiyince bana bütün günü yemekle geçiriyor hissi veriyor.
Arada patlatan kahve üstü maden suyunu. Açlık falan kalmaz.
Canım izne çıkma bence. Hiç kimse harika durumda değil. Oruçtan çıktık bayram sofralarına maruz kaldık. Bundan sonra toparlicaz inşallah. Kendi adıma çok iyi gittiğim bi anda bayram girdi herşey tepetaklak oldu. İzne çıkarsan daha fena olacak bi daha düşün.morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
merak etme o iş bende ,zerdeçal suyu tarifimi yapmaya başlaBende karaciğer yağlanması varmış zaten yaaa, kilolu her kadındaki klasik sorun zaten. Alkolde arada bir aldığıma göre yediklerimden kaynaklanıyor. Dediğin gibi şu 21 günü atlatırsak o seviye 1 i yapmak isterim. Artık sadece görünüş için değil sağlık içinde kilo vermek zorundayım. Geçenlerde bir doktor maceram oldu ki ne siz sorun ben anlatayım. 3 buçuk attım bildiğiniz. Allah’ıma bin şükür raporlarım tomografi vs temiz çıktı. Sağlık gitti mi gelmiyor kuzular. Bedenimize güzel bakarsak o da hayata güzel bakıyor
İşte bu...Gaza gelsim şimdi biraz ip atlayayım bari
Çok haklısın canım sağlık herşey den önemli. Yavrularımız da ufak. Onlar için de sağlıklı olmalıyız.Bende karaciğer yağlanması varmış zaten yaaa, kilolu her kadındaki klasik sorun zaten. Alkolde arada bir aldığıma göre yediklerimden kaynaklanıyor. Dediğin gibi şu 21 günü atlatırsak o seviye 1 i yapmak isterim. Artık sadece görünüş için değil sağlık içinde kilo vermek zorundayım. Geçenlerde bir doktor maceram oldu ki ne siz sorun ben anlatayım. 3 buçuk attım bildiğiniz. Allah’ıma bin şükür raporlarım tomografi vs temiz çıktı. Sağlık gitti mi gelmiyor kuzular. Bedenimize güzel bakarsak o da hayata güzel bakıyor
Bitti canım ama kendimi veremedim 4-5 gündür . Sabah uyanıyorum aklıma kahvaltı gelmiyor akşam oluyor yine aynı şekilde canım bisey istemiyor.Sonra ne oluyorsa saçma sapan besleniyorum.0zlem orticim Bayram bitmedi galiba sanaaaa, nerelerdesin bakim?
Bir diyetzedenin nutellayla imtihanıAy bakışıyoruz zaten sadeceeeeee
Tamam şekerim, markete vakit kalmadı yarın alırım artık. Yaparım.merak etme o iş bende ,zerdeçal suyu tarifimi yapmaya başla
KesnkileeeeÇok haklısın canım sağlık herşey den önemli. Yavrularımız da ufak. Onlar için de sağlıklı olmalıyız.
Öğün atladığın için muhtemelen Özlemcim. Aç olmasan da kahvaltını akşam yemeğini ye bebeğim.Bitti canım ama kendimi veremedim 4-5 gündür . Sabah uyanıyorum aklıma kahvaltı gelmiyor akşam oluyor yine aynı şekilde canım bisey istemiyor.Sonra ne oluyorsa saçma sapan besleniyorum.
Bir diyetzedenin nutellayla imtihanı
bundan sonra ole yaparim insallah canimBen hiç alisamicam sanmıştım ama şimdi yarım küp şekerle bile iğrenç geliyor tadı kuzenim bir fincana 3 küp şeker atiyormus duyduğumda ona öcü gibi bakmıştım
Hurma tek sayı yemek gerekiyor tatlim
dukanda guclendirmeye kadr meyve yok oyuzden yarim kaliyo ya zaten yoksa cok zevkli dukan tam bana gore
Bende meyvesiz yapamıyorum. Ama bir süre için deneyebilirim. Karatay ablayla dukanı da uzun soluklu yapamayacağımı bilmemin tek kesin sebebidir kendileri. Mesela dukan da en favorilerim muz ve kavun karpuz yok. Olmaz kiçok ayıp
Gün kurusu içine ceviz muhteşem bi tat yacanım 21 gün şekersiz beslenmenin temelinde işlenmiş gıdalardan ekmekten rafine şekerden uzak durmak yatıyor ki meyve porsiyon kontrolü sağlandığı taktirde serbest gün içinde 2 porsiyon kadar ..biz zaten 21 gün normal şekersiz beslenme yapacağız yoksa bunun karaciğer seviye 1 adı altında meyve şekerinin de yasak olduğu çok katı bir versiyonu var ben şeker sevmeyen biri olarak 10 gün dayanmıştım..biz genel kabul görmüş standartı bir yapalım baktık gaza geldik dediğim seviye1 de yaparız
bu arada gün kururunun içine ceviz koyup kahve yanında tüketebilirsin ilk anlamasan da şeker isteğini ciddi ciddi bastırıyor
Becerebilirsen akşam 6 7 den sonra bişey yeme sonuç daha iyi oluyor kalkıncada biraz hareket spor. Ev vallah eksi gelirsin diye düşünüyorum.Canim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegim
Nerdeyse tam takım. Gazamiz mübarek olsun benim
Bende seviyorum. Çocuklarda yiyolar eksik olmaz evde. Şimdi bende muzu dilimleyip hindistan ceviz yağı döküyorum üstüne bal ceviz .Pasta diye yediriyorum bebelere kendimde yiyebilirim dimi şekersiz günlerde meyve var mı tam anlamadım .Gün kurusu içine ceviz muhteşem bi tat ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?