Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum ama nasil hazirlamamiz gerektigi yazmiyor

Şaka yapiyorum canım oructa bayramda bitti artik sıkı sarilmaliyiz diyetimize

Beni yazdın demi cnm?

Yaa baklava bile olabilir güvenmiyorum kendime ama ben yemiyorum zararım sağa sola

Ben de bi önceki sekersizimde geçmiştim şekersiz kahveye

Havadan gelen havaya gider dert etme kuzum
Bu gidişle şekersiz içmeye alışacağım gibi

yaşu="karabiber01, post: 56392239, member: 42036"]Okudum ama nasil hazirlamamiz gerektigi yazmiyor[/QUOTE]
Malzemeler:
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal ya da birkaç dilim taze zerdeçal
  • 1 tutam karabiber
Yapılışı:
1 su bardağı kadar suyu kaynatın ve ılımaya bırakın. Su ılıdıktan sonra içine toz ya da taze zerdeçalı ve bir tutam karabiberi ekleyin. Eğer taze zerdeçal kullandıysanız bir süre demlenmesini bekleyip taneleri içinden çıkarın. Eğer toz zerdeçal kullandıysanız bir kaşıkla güzelce karıştırıp ılıkken afiyetle için. İşte bu kadar!

Peki, bu zerdeçal suyunu yapmak size neler kazandıracak? Yaklaşık 1 yıl kadar her sabah içtiğinizde şöyle şahane faydaları göreceksiniz...

hintlilerden pay biçin adamlar 90 yaşına girmeden yaşlı gibi durmuyorlar

Okudum ama nasil hazirlamamiz gerektigi yazmiyor
Malzemeler:
  • 1 su bardağı su
  • 1 tutam karabiber
Yapılışı:
1 su bardağı kadar suyu kaynatın ve ılımaya bırakın. Su ılıdıktan sonra içine toz ya da taze zerdeçalı ve bir tutam karabiberi ekleyin. Eğer taze zerdeçal kullandıysanız bir süre demlenmesini bekleyip taneleri içinden çıkarın. Eğer toz zerdeçal kullandıysanız bir kaşıkla güzelce karıştırıp ılıkken afiyetle için. İşte bu kadar!

Peki, bu zerdeçal suyunu yapmak size neler kazandıracak? Yaklaşık 1 yıl kadar her sabah içtiğinizde şöyle şahane faydaları göreceksiniz...

parkbyull canim meyve serbest dimi tatliya ihtiyac duydugumda bari meyve yerim dedim de bide kuru merve fln yiyeblirmiyiz khvenin yaninda yerdim artik onuda sekersiz yapicam mecbur 1 tane kup seker atiyodum oncden yoksa cok aci oluyo
Ilk defa hayatimdan onu cikarmayi basardim canim

yaşu="karabiber01, post: 56392239, member: 42036"]Okudum ama nasil hazirlamamiz gerektigi yazmiyor
Malzemeler:
  • 1 su bardağı su
  • 1 tutam karabiber
Yapılışı:

hintlilerden pay biçin adamlar 90 yaşına girmeden yaşlı gibi durmuyorlar [/QUOTE]
Zerdecalla ilgili hersey dikkatimi cekmistir evdede bulundururum yemeklerime katarim genellikle

parkbyull canim meyve serbest dimi tatliya ihtiyac duydugumda bari meyve yerim dedim de bide kuru merve fln yiyeblirmiyiz khvenin yaninda yerdim artik onuda sekersiz yapicam mecbur 1 tane kup seker atiyodum oncden yoksa cok aci oluyo

canım 21 gün şekersiz beslenmenin temelinde işlenmiş gıdalardan ekmekten rafine şekerden uzak durmak yatıyor ki meyve porsiyon kontrolü sağlandığı taktirde serbest gün içinde 2 porsiyon kadar ..biz zaten 21 gün normal şekersiz beslenme yapacağız yoksa bunun karaciğer seviye 1 adı altında meyve şekerinin de yasak olduğu çok katı bir versiyonu var ben şeker sevmeyen biri olarak 10 gün dayanmıştım..biz genel kabul görmüş standartı bir yapalım baktık gaza geldik dediğim seviye1 de yaparız

bu arada gün kururunun içine ceviz koyup kahve yanında tüketebilirsin ilk anlamasan da şeker isteğini ciddi ciddi bastırıyor

Bu gidişle şekersiz içmeye alışacağım gibi
Ilk defa sekersiz turk kahvemi smdi ictim braz arastrirken kahvenin yaninda hurma gordum 2 tane hurmayla hic sekersiz oldgunu bile farketmedim dedigin gibide yapablirim gunkurusu icine ceviz koyup gzel olur bakalim ben suan cok hırslandim 21 gune talibim belki daha fazlasina insallah ama meyvesiz dusunemiyorum sırf meyveye dayanamadigim icin dukani yarim braktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…