- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.141
Ben de katkısız bal az olmak şartıyla serbest diye biliyorum.Doğal bal ve şeker katkısız pekmez kesin mi yasak ben serbest diye biliyordum
Aynen günde bir tatli kaşığı falanBen de katkısız bal az olmak şartıyla serbest diye biliyorum.
Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
bilmem ki orada öyle yazıyordu çikilatam. linkte attım bakmak istersiniz diye.Doğal bal ve şeker katkısız pekmez kesin mi yasak ben serbest diye biliyordum
Sağol canımÇok geçmiş olsun Suzancım, inşallah göz açıp kapayana kadar geçer.
Orucun etkisinden cikamadim galiba canım.Tamam şekerim, markete vakit kalmadı yarın alırım artık. Yaparım.
Kesnkileeee
Öğün atladığın için muhtemelen Özlemcim. Aç olmasan da kahvaltını akşam yemeğini ye bebeğim.
Bu da çok iyi vallahiBen normalde 2 ya da 2,5 öğün yapıyorum Fancycim.
3 öğün çok geldiği için yapıyorum ama özel bir çaba değil.
Hoşgeldin ördeğim..
Beynim nasıl eşleştirdiyse cikilata deyince kahve hayal ediyorum ben. :)
Yavrum ya, zor bir süreç gibi duruyor. İki taraf da duygusal bağ kurmuş oluyor sanırım.
Çok klasik olacak ama şekersiz içince gerçekten kahvenin tadını daha iyi alacaksın.
Canım izne çıkma bence. Hiç kimse harika durumda değil. Oruçtan çıktık bayram sofralarına maruz kaldık. Bundan sonra toparlicaz inşallah. Kendi adıma çok iyi gittiğim bi anda bayram girdi herşey tepetaklak oldu. İzne çıkarsan daha fena olacak bi daha düşün.
Kuzum sabır... Az kaldı deme öyle. 2 yaş geçain hele daha kolay olacaklar. Ben bu ara bağırıyorum, inanamıyırum ama ben evet. Hayattaki tahammül ettiğiniz şeylerin sonunda her şey ile birikip onda tahammülsüzleşmek istemiyorum ama elimde değil. Daha önce tehlike dışında hiç bağırmadım. Bugün eşim dedi ya hayırdır awn bağırmazdın her şeye kızıp bağırıyorsun diye.Allah gönlünüze göre versin canım elbet vardır bu sıkıntılarında Allah katında bir degeri.. bazen oğlum beni okadar zorluyor ki of diyorum olsanız dert olmasanız dert
Ay inşallah ya moral oldun bana oyle yapacam 6 dan sonra hicbirsey yeneyecegim. Insallah 3 güne toparlarımBecerebilirsen akşam 6 7 den sonra bişey yeme sonuç daha iyi oluyor kalkıncada biraz hareket spor. Ev vallah eksi gelirsin diye düşünüyorum.
Ya benn onceden 2 şeker kaşığı dolusu koyardim sonra 2 küp oldu o sonra 1 derken bugün hic katmadimBen hiç alisamicam sanmıştım ama şimdi yarım küp şekerle bile iğrenç geliyor tadı kuzenim bir fincana 3 küp şeker atiyormus duyduğumda ona öcü gibi bakmıştım
Hurma tek sayı yemek gerekiyor tatlim
Valla 2 gündür öyle yapıyorum. Pzt 65 100 geldim gece 1 kadar yedim diyebilirim kuruyemiş falan.pzrtesi akşam 6 buçuk son öğün salı sabah 64.1. Önceden de sahur yapmadan tartildm perşembe leri 300 400 gr farketti. Sorun olmazsa dene bu hafta öyle yapcam 7 den sonra bişey yok. 2 öğün .Ay inşallah ya moral oldun bana oyle yapacam 6 dan sonra hicbirsey yeneyecegim. Insallah 3 güne toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?