Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü
3 yumurtadan peynirli omlet
Ara
Sade Türk kahvesi
Ara
1 avuç fındık
Ara
1 kayısı
Akşam
2 adana kebap 1 tam buğday lavaş icine bol salata ve soğanlı
1.5 bardak ayran
1kepce tarhana çorbası
Ara
1 sade maden suyu
10 kiraz
10 findik
1 ceviz
2.5litre su oldu daha iciyorum
Spor kayınvalidem geldi salona gidemedik tv izlerken bişeyler yaptım sadece
15×3 karin
15×3 mekik
15×3 üst bacak
15×3 iç bacak
15×3 sağ kol
15×3 sol kol

Çok geçmiş olsun Suzancım, inşallah göz açıp kapayana kadar geçer.

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik
Az beyaz peynir
Az cecil peynir
2 yesil zeytin
Cay
Nescafe

Arada
Sekersiz turk kahvesi
2 hurma
Aksam ustu 4 günkurusu

Aksam
3 kucuk parca fiirnda tavuk (su siralar tavugu aksam menumde cok gruceksniz beni tek doyuran ve zayflamam yardimci olan sey cunku kendileri ne kadr bıksamda kendisinden )
1 kase cacik

Arada 1 kucuk dilim karpuz
Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
30 dakika yuruyus
Az once 30 dakikada zumba yaptim

morordek

Bu da çok iyi vallahi )

Bugünkü menüm
Kahvaltı

domates
Az peynir
salatalık
1 yumurta sarısı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 2 fındık

Ara
Karpuz

Öğle
4 kaşık semizotu yemeği

Ara 350 ml ayran

Akşam
2 kaşık sade bulgur
İki üç kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık etli kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği

Ara ara günkurusu kayısı yedim gün boyu 1 hurma 4 gün kurusu kayısı

Su iki lt
30 squat 5 dk bölgesel 15 dk yürüyüş

Cikilatacanavari morordek

Ay hadi inşallah toparlanalim hep beraber. Benim cok moralim bozuk 3 gun ne yapabilirim bakalim. 3 günlük memlekete akrabadan akrabaya gidince mecbur kalıyorsun annemlerde de onu yemem bunu yiyemem diyemedim sonuç moral bozukluğu. Toparlarız umarım

Allah gönlünüze göre versin canım elbet vardır bu sıkıntılarında Allah katında bir degeri.. bazen oğlum beni okadar zorluyor ki of diyorum olsanız dert olmasanız dert
Kuzum sabır... Az kaldı deme öyle. 2 yaş geçain hele daha kolay olacaklar. Ben bu ara bağırıyorum, inanamıyırum ama ben evet. Hayattaki tahammül ettiğiniz şeylerin sonunda her şey ile birikip onda tahammülsüzleşmek istemiyorum ama elimde değil. Daha önce tehlike dışında hiç bağırmadım. Bugün eşim dedi ya hayırdır awn bağırmazdın her şeye kızıp bağırıyorsun diye.
Şimdi anneme bırakıp okula gidiyorum ya. O kadar değişti ki bana karşı. Hırçın laf anlamaz sürekli ağlayan mızmız bir bebe oldu. Bana yapışıyor sürekli emmek istiyor... Sabah tam 15 dk uğraştım arabaya oturtabilmek için. En sonunda bağırdım o da kuzu kuzu oturdu .Offf emnis offf
Yarına daha sakin uyanacağım inşallah

Becerebilirsen akşam 6 7 den sonra bişey yeme sonuç daha iyi oluyor kalkıncada biraz hareket spor. Ev vallah eksi gelirsin diye düşünüyorum.
Ay inşallah ya moral oldun bana oyle yapacam 6 dan sonra hicbirsey yeneyecegim. Insallah 3 güne toparlarım

Ya benn onceden 2 şeker kaşığı dolusu koyardim sonra 2 küp oldu o sonra 1 derken bugün hic katmadim

Ay inşallah ya moral oldun bana oyle yapacam 6 dan sonra hicbirsey yeneyecegim. Insallah 3 güne toparlarım
Valla 2 gündür öyle yapıyorum. Pzt 65 100 geldim gece 1 kadar yedim diyebilirim kuruyemiş falan.pzrtesi akşam 6 buçuk son öğün salı sabah 64.1. Önceden de sahur yapmadan tartildm perşembe leri 300 400 gr farketti. Sorun olmazsa dene bu hafta öyle yapcam 7 den sonra bişey yok. 2 öğün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…