- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.081
Ben hiç alisamicam sanmıştım ama şimdi yarım küp şekerle bile iğrenç geliyor tadı kuzenim bir fincana 3 küp şeker atiyormus duyduğumda ona öcü gibi bakmıştımBu gidişle şekersiz içmeye alışacağım gibi
Hurma tek sayı yemek gerekiyor tatlimIlk defa sekersiz turk kahvemi smdi ictim braz arastrirken kahvenin yaninda hurma gordum 2 tane hurmayla hic sekersiz oldgunu bile farketmedim dedigin gibide yapablirim gunkurusu icine ceviz koyup gzel olur bakalim ben suan cok hırslandim 21 gune talibim belki daha fazlasina insallah ama meyvesiz dusunemiyorum sırf meyveye dayanamadigim icin dukani yarim braktim
İzin demek yerine 4 elle sarıl canım diyete yardır yardır devam etmen gerekiyor en en son çare izin lütfen kendini toparlar mısın@morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
YapmaaaaaaaaaBebegim 21 gün şekersiz de beyaz un yok ya
Ay hem de ne
Hemen toparlaman lazım Ferahımm
Başladıgın yerdesin resmen
Benim de yaa özellikle Nutella geliyo aklıma. Aşkım o benim. Nutella kalp fancyYa daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum amaCikilatacanavari sen adını her yazışta envai çeşit çikolata ve onlara yumulmuş bir hatun geliyor gözümün önüne. Ve canım acayip çikolata çekiyor (
Ohh ohhh spora gel. Maşallah bebeeemMenü
Sabah 1 avuç fındık
Kahvaltı
Peynirli omlet
Kk peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
Ara
Limonlu yeşil çay
Ara
1 hurma
Ara
1 porsiyon karpuz
Aksam
7 tost makinesinde pişmiş köfte
1.5 bardak ayran
Salata
1 dilim tbe
Su 3lt
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dk bisiklet
35dk ağırlıklı bölgesel çalışma
15×3 karın hareketi
15×3 iç bacak hareketi
Canim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegimİzin demek yerine 4 elle sarıl canım diyete yardır yardır devam etmen gerekiyor en en son çare izin lütfen kendini toparlar mısın
Suzicim nasılsın? Ağrın var mı?Bugünkü menüm @morordek
09.30
1 muz
1 bardak süt
Kuruyemiş
13.00
1 etli ekmek
Ayran
Salata
18.30
1 muz
Yoğurt
3 litre su
Çok üzgünüm kuzum ama zaten artık şu beyaz unu komple cikarmaliyiz hayatimizdanYapmaaaaaaaaa
Ay şaka de lütfeeennnnn çiklatım yaaa. Ööfff adjdjdksls
Ayyy nutella mi kaka o kaka yok nutella sopa geliyo bakBenim de yaa özellikle Nutella geliyo aklıma. Aşkım o benim. Nutella kalp fancy
Ohh ohhh spora gel. Maşallah bebeeemBende hem alerji ilaçları yüzünden hemde regl den çok halsizim vallahi. Doktoru arayıp değiştirsem mi ilacı naapsam yaaa. Sürekli mıymıntı haldeyim. Yastık gördüğüm yerde yatıp uyuyasım var.
Eksi geleceğine canı gönülden inanıyorum canım hadi bi gayret izin yok salmak hiç yokCanim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegim
Bak bu da süper fikir en azından kim kaçıncı günde anlamış oluruz.Canım ben dün yazacaktım hastane yoğunluğundan unuttum. Smoothiera değil ama şekersiz 21 güne varım. Bugün 2. Günümüz zaten. Ben menülerimin başına kaçıncı gün olduğumuzu yazayım diyorum. Hem günleri karıştırmayız hem de motivasyon olur
Kahveye çaya şekersiz alışınca bu defa şekerli içemiyorsun. Çok ilginçDun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Kuzucum 1 Bayram çikolatası 2 kilo aldırmaz. Ödem olmuştur başka bişi olmuştur. Moralini bozma.parkbyull canım ben de şekersiz günlere katılmak istiyorum.
Az evvel tartıldım ve durum içler acısı. Herkese moral veriyordum düzene girer diye ama benim durum felaket. Geçen perşembe 81,2 çıkmıştım bugün 83,5. Yaptığım kaçamak da yalnızca birkaç bayram çikolatası. Moralim çok bozuk.
Ah hedefim aahhh ben çok acıkıyorum nedense yaaa. Bak bugün öğle yemeği yemeyecektim ama ananeme gittik kardeşimle çocuklara hazırlayınca bende yedim. Şimdi akşamı hafif geçireyim diyorum ama bakalım.Ben normalde 2 ya da 2,5 öğün yapıyorum Fancycim.
3 öğün çok geldiği için yapıyorum ama özel bir çaba değil.
Şşşişttttt kız cadı. İlk katılan bendim bi beni yazmamış.
kaptanım gelsin sorun değil diğerleri 16:30 son
Gaza gelsim şimdi biraz ip atlayayım bariÇok üzgünüm kuzum ama zaten artık şu beyaz unu komple cikarmaliyiz hayatimizdan
Ayyy nutella mi kaka o kaka yok nutella sopa geliyo bak
Bol su iç canım enerji verir çok çok su iç
Eksi geleceğine canı gönülden inanıyorum canım hadi bi gayret izin yok salmak hiç yok
Bende karaciğer yağlanması varmış zaten yaaa, kilolu her kadındaki klasik sorun zaten. Alkolde arada bir aldığıma göre yediklerimden kaynaklanıyor. Dediğin gibi şu 21 günü atlatırsak o seviye 1 i yapmak isterim. Artık sadece görünüş için değil sağlık içinde kilo vermek zorundayım. Geçenlerde bir doktor maceram oldu ki ne siz sorun ben anlatayım. 3 buçuk attım bildiğiniz. Allah’ıma bin şükür raporlarım tomografi vs temiz çıktı. Sağlık gitti mi gelmiyor kuzular. Bedenimize güzel bakarsak o da hayata güzel bakıyorcanım 21 gün şekersiz beslenmenin temelinde işlenmiş gıdalardan ekmekten rafine şekerden uzak durmak yatıyor ki meyve porsiyon kontrolü sağlandığı taktirde serbest gün içinde 2 porsiyon kadar ..biz zaten 21 gün normal şekersiz beslenme yapacağız yoksa bunun karaciğer seviye 1 adı altında meyve şekerinin de yasak olduğu çok katı bir versiyonu var ben şeker sevmeyen biri olarak 10 gün dayanmıştım..biz genel kabul görmüş standartı bir yapalım baktık gaza geldik dediğim seviye1 de yaparız
bu arada gün kururunun içine ceviz koyup kahve yanında tüketebilirsin ilk anlamasan da şeker isteğini ciddi ciddi bastırıyor
Maşallah maşallahGaza gelsim şimdi biraz ip atlayayım bari
Bende meyvesiz yapamıyorum. Ama bir süre için deneyebilirim. Karatay ablayla dukanı da uzun soluklu yapamayacağımı bilmemin tek kesin sebebidir kendileri. Mesela dukan da en favorilerim muz ve kavun karpuz yok. Olmaz kiIlk defa sekersiz turk kahvemi smdi ictim braz arastrirken kahvenin yaninda hurma gordum 2 tane hurmayla hic sekersiz oldgunu bile farketmedim dedigin gibide yapablirim gunkurusu icine ceviz koyup gzel olur bakalim ben suan cok hırslandim 21 gune talibim belki daha fazlasina insallah ama meyvesiz dusunemiyorum sırf meyveye dayanamadigim icin dukani yarim braktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?