Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu gidişle şekersiz içmeye alışacağım gibi
Ben hiç alisamicam sanmıştım ama şimdi yarım küp şekerle bile iğrenç geliyor tadı kuzenim bir fincana 3 küp şeker atiyormus duyduğumda ona öcü gibi bakmıştım
Hurma tek sayı yemek gerekiyor tatlim

@morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
İzin demek yerine 4 elle sarıl canım diyete yardır yardır devam etmen gerekiyor en en son çare izin lütfen kendini toparlar mısın

Benim de yaa özellikle Nutella geliyo aklıma. Aşkım o benim. Nutella kalp fancy

Ohh ohhh spora gel. Maşallah bebeeem Bende hem alerji ilaçları yüzünden hemde regl den çok halsizim vallahi. Doktoru arayıp değiştirsem mi ilacı naapsam yaaa. Sürekli mıymıntı haldeyim. Yastık gördüğüm yerde yatıp uyuyasım var.

İzin demek yerine 4 elle sarıl canım diyete yardır yardır devam etmen gerekiyor en en son çare izin lütfen kendini toparlar mısın
Canim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegim

Yapmaaaaaaaaa
Ay şaka de lütfeeennnnn çiklatım yaaa. Ööfff adjdjdksls
Çok üzgünüm kuzum ama zaten artık şu beyaz unu komple cikarmaliyiz hayatimizdan

Ayyy nutella mi kaka o kaka yok nutella sopa geliyo bak
Bol su iç canım enerji verir çok çok su iç

Canim haklısın ama bu hafta takıma kötü etki etmek istemiyorum. Cumaya kadar bi gayret sıkı tutacağım ama şüpheliyim 100 gr eksi olsam bayram edecegim
Eksi geleceğine canı gönülden inanıyorum canım hadi bi gayret izin yok salmak hiç yok

Bak bu da süper fikir en azından kim kaçıncı günde anlamış oluruz. parkbyull 82,5 la al beni listeye. Ben şekersiz 21 gün ok ama bazen smoothie bazen Karatay bazen de kafama göre takılırım. Gün ne getirirse artık ahaha

Kuzucum 1 Bayram çikolatası 2 kilo aldırmaz. Ödem olmuştur başka bişi olmuştur. Moralini bozma.

Ben normalde 2 ya da 2,5 öğün yapıyorum Fancycim.
3 öğün çok geldiği için yapıyorum ama özel bir çaba değil.
Ah hedefim aahhh ben çok acıkıyorum nedense yaaa. Bak bugün öğle yemeği yemeyecektim ama ananeme gittik kardeşimle çocuklara hazırlayınca bende yedim. Şimdi akşamı hafif geçireyim diyorum ama bakalım.
Senin menüler süper zaten. Keşke bende senin gibi az yiyebilsem.

Gaza gelsim şimdi biraz ip atlayayım bari

Bende karaciğer yağlanması varmış zaten yaaa, kilolu her kadındaki klasik sorun zaten. Alkolde arada bir aldığıma göre yediklerimden kaynaklanıyor. Dediğin gibi şu 21 günü atlatırsak o seviye 1 i yapmak isterim. Artık sadece görünüş için değil sağlık içinde kilo vermek zorundayım. Geçenlerde bir doktor maceram oldu ki ne siz sorun ben anlatayım. 3 buçuk attım bildiğiniz. Allah’ıma bin şükür raporlarım tomografi vs temiz çıktı. Sağlık gitti mi gelmiyor kuzular. Bedenimize güzel bakarsak o da hayata güzel bakıyor

Bende meyvesiz yapamıyorum. Ama bir süre için deneyebilirim. Karatay ablayla dukanı da uzun soluklu yapamayacağımı bilmemin tek kesin sebebidir kendileri. Mesela dukan da en favorilerim muz ve kavun karpuz yok. Olmaz ki çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…