- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.121
Ben kahve sevmeyen biriydim karatayla sevmiştim. Alıştıktan sonra şekerlisi mide bulandırıyor canım.Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Hadi bakalım kızlar
Bu arada ajanlık yaptım diğer gruplarda başlamış buna :)) vee şimdiden güzel kilolar vermişler
Canım meyve var ama sınırlı. Günde 2 porsiyon.Bende seviyorum. Çocuklarda yiyolar eksik olmaz evde. Şimdi bende muzu dilimleyip hindistan ceviz yağı döküyorum üstüne bal ceviz .Pasta diye yediriyorum bebelere kendimde yiyebilirim dimi şekersiz günlerde meyve var mı tam anlamadım .
Eline sağlık canım.
Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneSuzicim nasılsın? Ağrın var mı?
Kıyamam cnm ya inşallah sonuclari güzel olacakVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Aaayy bak beni hatırlayan bir sen olmuşsun
Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Allah gönlünüze göre versin canım elbet vardır bu sıkıntılarında Allah katında bir degeri.. bazen oğlum beni okadar zorluyor ki of diyorum olsanız dert olmasanız dertVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Allah yardımcın olsun canım. Bu emeklerinin karşılığını alırsın inşallahVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Kıyamam cnm ya inşallah sonuclari güzel olacak
Insalllah sonucu guzel olacak canim.
Allah gönlünüze göre versin canım elbet vardır bu sıkıntılarında Allah katında bir degeri.. bazen oğlum beni okadar zorluyor ki of diyorum olsanız dert olmasanız dert
Allah yardımcın olsun canım. Bu emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
Çok sağolun Canlar. Sonunda bebiş olacaksa çekilen acı kutsaldırgeçmiş olsun .sabır versin allah. Insallah sonucu iyu olcak canım .
ayy canim yaa rabbim sifa versin yarina kadr cabucak gecsin agrin insallah sonucu cektigin acilari silip atar canimVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
ay kıyamam canım benim ya. Allah kolaylık versin bebeğim.Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Arkadaşlar patates yiyebiliyor muyduk. Ben biraz patates püresi yedim ama...
ayy canim yaa rabbim sifa versin yarina kadr cabucak gecsin agrin insallah sonucu cektigin acilari silip atar canim
Çok teşekkür ederimay kıyamam canım benim ya. Allah kolaylık versin bebeğim.
Evet canım sade olmayan yoğurt, süt vb. Şeylerde bolca katkı maddesi ve şeker oluyor. Etiketleri mutlaka okumak lazım aslındaactivia da şeker varmış.gitttiiiiii gitti gitti gitti bir şekersiz günüm daha
Doğal bal ve şeker katkısız pekmez kesin mi yasak ben serbest diye biliyordumKızlar, yasaklar;
şeker
beyaz un
bal
pekmez
reçel
pirinç
patates
fast-food
gazlı içecek
ıvır-zıvır
kek
poğaça
börek
çörek
atıştırmalık
ketçap
mayonez
her çeşit sos
hazır gıdalar
dondurma
meyve suyu
kızartma çeşitleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?