- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.261
Günaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
Günaydın kızlar
Bugün perşembe ekstra dikkat lütfen
Yarın iki haftalık bilançomuz çıkacak ortaya :) Bayramdan beri süper gidiyorsunuz, insallah bayram fazlalıkları varsa da toparlamıssınızdır.
Canım benim hadi bakalım gelsin minnak insallah
Günaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
canım ben yaşlandım herhaldesabahları uyumk istesem de uyuyamıyorum sabah 6 dedin mi ayaktayım bazen daha erken gece kaçta yatarsam yatayım
insallah bi yolu blunur canim en son sansin dogum kntrol hapi olsun hayrlisi rabbim dermani olmayan dert vermezmis kuluna insallah sende dermenini bulursunÇom teşekmür ederim. :) 17imden beri gider im doktora yok maalesef olmuyor. 2015ten beri de aynı doktora gidiyorum, doğum doktorum mükemmel bir doktor ama o bile halledemedi. Tek yolu doğum kontrol hapı.
ayy bebeler iyi canim dunden beri dahada iyi oldular suan canavar gibiler aksamdan topladigim ev talan olmus durumda o derece iyiler 10 bucuk aylik kizin bile dagitiyo heryeri yaaGünaydın sanada mi uyku yok canım hersey yolundadır inşallah.
Didem bebeler nasıl oldu. Benim kızda grip oldu üstelik ağzıda yara oldu emmeyi bırakalı asabi geceleri yarım saat ağlıyor gözünü açmadan. Yemekte yemiyor. Şu günlerde bir gecseydi.
Günaydın kızlar
Aynen bu zamanın çocukları bir farklı benim kv de diyor aman kızım ben 5 çocuk büyüttüm nasıl oldu.. oluyor işte senin bir tane ne kolay@Suzi
Aynen hele 2 çocukta. bende çok basarisizin yönetimde. Hiç söz geciremiyorum çocuklara ters konuşmaya başladım. Bağırmaya başladım .dönem dönem oluyor sıkıntı. 1 saattir ağladı kız öyle uyuyakaldı. Fena asabi. Hep aynı sıkıntı var herkeste. Bizim başka derdimiz yok çocuklardan başka. Bizim zamanda kim baktı yüzümüze iş güç bez yıkama. Ama sokaklarda büyüdük. Şimdi bebeler yiyecekten teknolojiye çok etkileniyorkar.
Ahahahah aynı annem. Yakışıyor sana diyoHaklısın canım en güzel düzen insanın kendi evindeki düzen. Biz kalabalık bir aile olduğumuz için memlekete gittiğimde arada kaynıyorumyoksa annem sürekli ısrar eder ye diye. Bir de kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Sen kilolu değilsin ki diyor aynalar ve tartı olmasa inanacam
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalıBen de senin gibiyimbazen durduramıyorum kendimi.
İnşallah herşeyin hayırlısı olur canım benim.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalıkeş gibi görünme ihtimalimiz yüksek olabilir tabii
Çok geçmiş olsun canım ya. Çabucak iyileşir inşallah kuzucun. Aft tarzı yara mı ağzındakiler?Günaydın sanada mi uyku yok canım hersey yolundadır inşallah.
Didem bebeler nasıl oldu. Benim kızda grip oldu üstelik ağzıda yara oldu emmeyi bırakalı asabi geceleri yarım saat ağlıyor gözünü açmadan. Yemekte yemiyor. Şu günlerde bir gecseydi.
Günaydın kızlar
Nasıl yapıyorsun çayını hedefim?Ben ağrı için kullanıyorum tatlım ama iştah için net bir etki hissedemedim. Belki bilinçaltım tamamen ağrı kesici olarak düşündüğü içindir.
Yalnız, bir süredir sadece lezzetli diye nane çayı içiyorum. Onun etkisini hissediyorum.
Nasıl yapıyorsun çayını hedefim?
Canlar ben çıktım eve gidiyorum. Akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?