Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canlarrrrrr ben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin

Umarım rahatça geçer transfer de, güzel sonuçlara giden bir yol olur Suzancım.

Ördeğim düdüğü ile gelmiş valla erkenden.

canım ben yaşlandım herhalde sabahları uyumk istesem de uyuyamıyorum sabah 6 dedin mi ayaktayım bazen daha erken gece kaçta yatarsam yatayım

Böyle yaşlanılıyorsa ben de istiyorum kaptanım.
Sabahları uyanmak çok zor oluyor bana.
Gece de uyumak tabi.

Çom teşekmür ederim. :) 17imden beri gider im doktora yok maalesef olmuyor. 2015ten beri de aynı doktora gidiyorum, doğum doktorum mükemmel bir doktor ama o bile halledemedi. Tek yolu doğum kontrol hapı.
insallah bi yolu blunur canim en son sansin dogum kntrol hapi olsun hayrlisi rabbim dermani olmayan dert vermezmis kuluna insallah sende dermenini bulursun

ayy bebeler iyi canim dunden beri dahada iyi oldular suan canavar gibiler aksamdan topladigim ev talan olmus durumda o derece iyiler 10 bucuk aylik kizin bile dagitiyo heryeri yaa
Memeyi kestigin icin normal cajim aglamalari ben byuk kizimda 2 yas sendromu yasatti bize gece sabaha kadr aglardi ndensiz snra susar uyurdu cocuklar kolay buyumuyolar bugunlerde gececek insallahhh

Aynen bu zamanın çocukları bir farklı benim kv de diyor aman kızım ben 5 çocuk büyüttüm nasıl oldu.. oluyor işte senin bir tane ne kolay

Ahahahah aynı annem. Yakışıyor sana diyo ama yanında kaçamak bişi yediğimde ağzıma attığım lokmaları da saymaktan geri kalmıyoooo.

Ben de senin gibiyim bazen durduramıyorum kendimi.
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalı keş gibi görünme ihtimalimiz yüksek olabilir tabii

Ben ağrı için kullanıyorum tatlım ama iştah için net bir etki hissedemedim. Belki bilinçaltım tamamen ağrı kesici olarak düşündüğü içindir.
Yalnız, bir süredir sadece lezzetli diye nane çayı içiyorum. Onun etkisini hissediyorum.

Çok geçmiş olsun canım ya. Çabucak iyileşir inşallah kuzucun. Aft tarzı yara mı ağzındakiler?

Nasıl yapıyorsun çayını hedefim?

Naneleri biraz göz kararı olacak şekilde topluyorum Fancycim. 1 litrelik cam şişeye alıyorum, 1 tatlı kaşığı siyah ya da yeşil çay koyuyorum. Üzerine eğer istersem limon, tarçın ya da karanfil ekliyorum. Bazen hiç birini, bazen bazılarını ekliyorum. O an ne istediğime bağlı. 2 dakika kadar bekletiyor, 1 tatlı kaşığı kadar bal ekliyorum. Aklında bulunsun, bal 80 derecenin üzerindeki maddelere değdirilmemeli. Çok zararlı bir hal alıyor.
Sonra şişenin ağzını kapatıyor oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum. Arada karıştıradabilirsin.
Sonra buzdolabına atıyor, soğukken içiyorum. İçerisine buz, limon, buzlu limon ekleyebilirsin. Eşim, liptonun soğuk çayından daha iyi diyor. Ben de severek içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…