- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.301
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalıkeş gibi görünme ihtimalimiz yüksek olabilir tabii
Güzel bir tarif canım. Bu sıcaklar için idealNaneleri biraz göz kararı olacak şekilde topluyorum Fancycim. 1 litrelik cam şişeye alıyorum, 1 tatlı kaşığı siyah ya da yeşil çay koyuyorum. Üzerine eğer istersem limon, tarçın ya da karanfil ekliyorum. Bazen hiç birini, bazen bazılarını ekliyorum. O an ne istediğime bağlı. 2 dakika kadar bekletiyor, 1 tatlı kaşığı kadar bal ekliyorum. Aklında bulunsun, bal 80 derecenin üzerindeki maddelere değdirilmemeli. Çok zararlı bir hal alıyor.
Sonra şişenin ağzını kapatıyor oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum. Arada karıştıradabilirsin.
Sonra buzdolabına atıyor, soğukken içiyorum. İçerisine buz, limon, buzlu limon ekleyebilirsin. Eşim, liptonun soğuk çayından daha iyi diyor. Ben de severek içiyorum.
Ben de etiketlemiştim ama...merhaba kızlar benim oğlanın göz doktoru kontrolü vardı öğlene kadar izinliydim..
ver müjde adet oldumyarın korkuyorum tartı için..
dünkü menüm
sabah:ananaslı smoothie
öğlen: avokadolu smoothie
akşam hindi göğüs
su 3 litre dün spor olmadı yoğunduk oğlanı jimnastik e götürdüm..
şimdi geldim işlerimi tamamlayıp geleceğim,bu aradaCikilatacanavari dışında kimse menüsünde beni etiketlemedi ,ben sürecin sonunda kiloları sorar listeyi tamamlarım öpüyorum hepinizi
morordek @fancynancy
Tarifler çoğunlukla ananaslı. Maalesef benim alerjim var yiyemiyorum. İyi bi yağ yaktırıcıymış oysaki.2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)
Yarım limon kabuklariyla
1 cay k. Zerdecal
5 yaprak taze nane
1 bardak su
Blenderdan cekip iciyoruz
Çok serin serin lezzetli oluyor
Güzel bir tarif canım. Bu sıcaklar için ideal
Bayıldım tariflerine. O kahveyi dondurma olayını çok tuttum mutlaka yapıcamYazın soğuk içecekler kaçamağı çok azaltıyor bence.
Soğuk kahveyi de seviyorum ben.
Kahveyi buz yapıyorum. Sütün içerisine atıyorum mis oluyor.
Kimisi de 8 kaşık süt ile az kahve ve istenirse azıcık balı bir kaba alıp çırpıyor ve köpürtüyor. Üzerine süt ilave ediyor.
Instagramda diyetisyen var onu takip ediyorum bu aralar böyle bi sürü tarifi var cnm istersen onu bi takip et merve ayyildizliTarifler çoğunlukla ananaslı. Maalesef benim alerjim var yiyemiyorum. İyi bi yağ yaktırıcıymış oysaki.
Günaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
İyiyim canım ama bu tarz işlerde aksilik yakamızı bırakmaz. Biraz aksilikler oldu ama şimdi iyiyim canımNasılsın Suzancım? Sıkıntı yok değil mi?
Canım ben etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Bugünden itibaren etiketlerimmerhaba kızlar benim oğlanın göz doktoru kontrolü vardı öğlene kadar izinliydim..
ver müjde adet oldumyarın korkuyorum tartı için..
dünkü menüm
sabah:ananaslı smoothie
öğlen: avokadolu smoothie
akşam hindi göğüs
su 3 litre dün spor olmadı yoğunduk oğlanı jimnastik e götürdüm..
şimdi geldim işlerimi tamamlayıp geleceğim,bu aradaCikilatacanavari dışında kimse menüsünde beni etiketlemedi ,ben sürecin sonunda kiloları sorar listeyi tamamlarım öpüyorum hepinizi
morordek @fancynancy
Sağol canım. İp atlama transferden önce olduğu için sorun yok canım. Zaten transfer öncesi son iplerim diye atlamıştımSuzancim hadi geçmiş olsun şimdilik hayırlı haberler duyarız seviniriz inşallah. Bu arada geçen gün ip mi atladin sen yasak değilmi canım artık daha dikkatli olman gerek diye düşünüyorum.
Fancy evet canım Aft gibi sirkeli su karbonatlı şu falan deniyorum bazen çok acıyor bazen iyi. Bugunde nöbet şekeri aldım aslında aki de şekeri iyiymiş aktar buda iyi gelir dedi. Hep bir huzursuz hele gece ağlayarak uyuyor 10 dk sonra yine ağlama. Geçecek bugünlerde inşallah.
Sabah erken kalkmak iyi oluyor bereketli geçiyor gün. Parka gittim 10 gibj gelince uyuyakaldılar şimdi ütü zamanı.
Salatalık çayı da iyi nane bende alayim severim taze naneyi.emziriyorken icmiyordum. Hemen sütü kesiyor .bilginiz olsun.
İyiyim canım. Transferle ilgili bir sorun yokta şu iğneler de bitse rahat edeceğim. Bugün ve yarın vurulacağım sonrası rahat olurNasilsin canim? Hayirli haberlerini de aliriz insallah
Sağol canım sırayla güzel haberler veririz inşallahSuzi canim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin. Insallah sana sımsıkı tutunurlar ve sonrasında da sağlıcakla dünya ya gelirler. Allah yardımcın olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım inşallah bu günler de gececek hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın dualarım seninleİyiyim canım ama bu tarz işlerde aksilik yakamızı bırakmaz. Biraz aksilikler oldu ama şimdi iyiyim canım
Canım ben etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Bugünden itibaren etiketlerim
Sağol canım. İp atlama transferden önce olduğu için sorun yok canım. Zaten transfer öncesi son iplerim diye atlamıştım
İyiyim canım. Transferle ilgili bir sorun yokta şu iğneler de bitse rahat edeceğim. Bugün ve yarın vurulacağım sonrası rahat olurgerçi göbekten de iğne verdiler bugün ama onlar çok sıkıntılı değil
Sağol canım sırayla güzel haberler veririz inşallah
Çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla inşallahCanım inşallah bu günler de gececek hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın dualarım seninle
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalıkeş gibi görünme ihtimalimiz yüksek olabilir tabii
Canlar ben çıktım eve gidiyorum. Akşama görüşürüz
Sen emziriyor muydun o zaman nanedem uzak dur bence bir kere canım taze naneli cacık çekti yedim süt gitti bende. Korktum du valla. Beni emzirme konusunda kötü etkiledi.
Instagramda diyetisyen var onu takip ediyorum bu aralar böyle bi sürü tarifi var cnm istersen onu bi takip et merve ayyildizli
Teşekkür ederim canım. Takip edicemInstagramda diyetisyen var onu takip ediyorum bu aralar böyle bi sürü tarifi var cnm istersen onu bi takip et merve ayyildizli
Sağol canım şimdi sıra beklemedeAma ben nane kokusuna bayılırım ve iştahımı açar, ben de çok mu tersim acaba
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçları alırsın
Bayıldım tariflerine. O kahveyi dondurma olayını çok tuttum mutlaka yapıcam
İyiyim canım ama bu tarz işlerde aksilik yakamızı bırakmaz. Biraz aksilikler oldu ama şimdi iyiyim canım
Canım ben etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Bugünden itibaren etiketlerim
Sağol canım. İp atlama transferden önce olduğu için sorun yok canım. Zaten transfer öncesi son iplerim diye atlamıştım
İyiyim canım. Transferle ilgili bir sorun yokta şu iğneler de bitse rahat edeceğim. Bugün ve yarın vurulacağım sonrası rahat olurgerçi göbekten de iğne verdiler bugün ama onlar çok sıkıntılı değil
Sağol canım sırayla güzel haberler veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?