Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum morordek
Kahvaltı:1dilim ekmek,2yumurta,3zeytin,1tk bal ve kaymak,1/2kk beyaz peynir
Öğle:5ince dilim sucuk,6kasik bulgur pilavi,domates
Aksam:ceyregin yarisi kadar ekmek içine kokoreç,bol salata,1/2kase yoğurt,5-6kasik çorba
4lt su,1t.kahve,5bardak cay,1yesilcay,1rezene,1nescafe

Spor tamamlayinca yazicam

Hım bir kaç videosunu indirdim bakalım güzel gibi ama 3 mil 15 dk var mesela demek ki partlar halinde koymuşlar
Aynen öyle ben genellikle 3 mil yapıyordum

Çoğu arkadaşımızı etiketledim çıkmamış
Oğlu sunnet olan arkadasim çok geçmiş olsun pasaya
Hayalim ve ben sakin pes etmek yok kilo almis olsanda inan kendine gel canimm yoksa daha çok alacaksin

Morordek hedefume ulasabilirmiyim bilmiyorum ama en azindan 2 haftaki kilomdan azim

Herkesee hayrli aksamlarrr okadr motiveyim ki suanda koca bir tencere etli sarma var ve ben 1 lokma bile almadim cok mutluyummm Allahım insallah böle bu motiveyle devam ederim brazdanda spor yapicam insallahh ama bgun cok acıktım oyuzden az once 2 kasik yogurt ve 2 gunkurusu yedim acligimi bastrsin enerji versin spor yapayim diye

Kızlar selaaaammm. O kadar uykum var ki, geçmişi okuyamadan menümü yazıp yatacağım.
morordek Cikilatacanavari

Şekersiz 1. Gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tost tam buğday ekmeğinden
Çay

Ara
2 dilim hindi füme arası peynir
1 nektarin
1 maden suyu

Akşam
Et döner
5 yk Bulgur pilavı
1 yk Yoğurt
1 bardak ayran

Gece
1 hurma

Su: 3,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik

Canım ben galiba buna dönmedim benim bu konuda sabrım çok tükendi ya bağırmaya başladım dedin ya ben belki 3 4ay oldu bağır bağır konuşuyorum ( hep sesimi yükseltiyprım offluyprum puflıyorum Allah affetsin ( özelikle gece yarısı uyanıp uyumak bilmediğinde uykunun tam derin yerinde dayanamıyorum çok sinirleniyorum ama sen benim gibi değilsin oğluna karşı neler nelere sabır gösterdin aman diyim benim gibi kendini bağırmaya alıştırma.şuan ikinizde alışma sürecindesiniz karşılıklı adapte olduktan sonra daha rahat olacaksın eminim geçecek inşallah az kaldı

cabuk gelen cabuk gidiyo canim hic canini skma bende ramazanin icinde adet olunca fazla cikmistim baya 1 kilodan fazla ckmstim ama adetimin sonuna dgru sporla brber eksiye bile dusmustum insallah sende ole olursn canim
Yaaa inşallah
Benim adet düzenaizliğim var bazen 45 50 günde bir oluyorum

@Suzi
Aynen hele 2 çocukta. bende çok basarisizin yönetimde. Hiç söz geciremiyorum çocuklara ters konuşmaya başladım. Bağırmaya başladım .dönem dönem oluyor sıkıntı. 1 saattir ağladı kız öyle uyuyakaldı. Fena asabi. Hep aynı sıkıntı var herkeste. Bizim başka derdimiz yok çocuklardan başka. Bizim zamanda kim baktı yüzümüze iş güç bez yıkama. Ama sokaklarda büyüdük. Şimdi bebeler yiyecekten teknolojiye çok etkileniyorkar.

Ah canım kuzum... Nelere sabrettim öyle mi?? Peki sen?
Kolay mıydı senin yaşadıkların? Sen şehrinin işini feda ettin. Koca şehirde 3 kişisiniz. İşe gitmemek ayrı yorucu. rahatsızlıklar... Hayır sen köklü değişimler yaşadın. Elbette yoruldun. Sen de silkelen. Sen de toparlan. Çok şükür hepsi geride kaldı. Evet artık bir şeyleri inada yapıyorlar insanı deli ediyorlar ama hala minik bebeklerimiz onlar. Sen çok güçlü bir kadınsın azimlisin
La havle çek öp sarıl kuzuna
Hadi bundan sonra daha dikkatli olalım bağırmayalım kuzulara mümkün olduğunca.

Bende oleyim suan canim bianda oluyorum bide kotu oluyo 10 bcuk aylik kizim var 2 aydir oluyorum 45 50 gunde bir bakalim bu ay nasl olcak merk ediyorum
Maşallah kuzuna :) Allah bağışlasın.
Benim hep böyleydi. Doğumdan sonra9. Ayda oldum .Sonra 3 4 ay düzenli oldu sonra bir bozuldu pir bozuldu

sağol kuzum Allah onları bize bağışlasın kulağıma küpe söylediklerin

hayırlı geceler herkese

Carsamba menü morordek
Sabah salatalık çayı
Kahvaltı 9bucuk
3 dilim hindi fümeli 2 yumurtalı omlet
1 parça peynir
Kuruyemiş badem findik antepfistik Yerfıstığı leblebi karışımı
3 te 1 bardak süt tarçınlı
1 muz
2 gün kurusu kayısı
Kuruyemiş
7 de çekirdek biraz fazla oldu. Parkta 1 paket yemisimdir
10da yemek
3yk kuru 2yk bulgur pilavı
Salata
1 dilim karpuz
Su 2lt
Spor yok
Bugün çok halsiZaim. Gece 2de yat 5 te kalk uykusuzluk yada havalar. Yada ekmek şeker açlığı anlamadım neden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…