- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.221
Aynen öyle ben genellikle 3 mil yapıyordumHım bir kaç videosunu indirdim bakalım güzel gibi ama 3 mil 15 dk var mesela demek ki partlar halinde koymuşlar
Günaydın herkese06.30 da uyandım bugün. Ne gerek varsa [/QUOTEbende 7 de kalktım oructa 12 de uyandigim oluyordu
Hadi bakalim insallah aramizdasin canim22 haziran hedefime 1 kilo kaldi onumde 2 gun var ulasamasamda belki yakinlasicam suan cok mutluyum 2 kilo gitti gecen haftadan bguneartık listeye gireyim brakmak istemiyorum sonuna kadr motive bi sekilde gitmek istiyorum
Çok mutlu oldumKızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum
Benimde hemen burasi geliyor aklimaSabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder
Evet farkli oluyorKızlar bu Leslie 2 mil 3 mil mantığı ne :) süresi mi farklı
Canım ben galiba buna dönmedim benim bu konuda sabrım çok tükendi ya bağırmaya başladım dedin ya ben belki 3 4ay oldu bağır bağır konuşuyorumKuzum sabır... Az kaldı deme öyle. 2 yaş geçain hele daha kolay olacaklar. Ben bu ara bağırıyorum, inanamıyırum ama ben evet. Hayattaki tahammül ettiğiniz şeylerin sonunda her şey ile birikip onda tahammülsüzleşmek istemiyorum ama elimde değil. Daha önce tehlike dışında hiç bağırmadım. Bugün eşim dedi ya hayırdır awn bağırmazdın her şeye kızıp bağırıyorsun diye.
Şimdi anneme bırakıp okula gidiyorum ya. O kadar değişti ki bana karşı. Hırçın laf anlamaz sürekli ağlayan mızmız bir bebe oldu. Bana yapışıyor sürekli emmek istiyor... Sabah tam 15 dk uğraştım arabaya oturtabilmek için. En sonunda bağırdım o da kuzu kuzu oturdu .Offf emnis offf
Yarına daha sakin uyanacağım inşallah
Yaaa inşallahcabuk gelen cabuk gidiyo canim hic canini skma bende ramazanin icinde adet olunca fazla cikmistim baya 1 kilodan fazla ckmstim ama adetimin sonuna dgru sporla brber eksiye bile dusmustum insallah sende ole olursn canim
Bende oleyim suan canim bianda oluyorum bide kotu oluyo 10 bcuk aylik kizim var 2 aydir oluyorum 45 50 gunde bir bakalim bu ay nasl olcak merk ediyorumYaaa inşallah
Benim adet düzenaizliğim var bazen 45 50 günde bir oluyorum
Aynen hele 2 çocukta. bende çok basarisizin yönetimde. Hiç söz geciremiyorum çocuklara ters konuşmaya başladım. Bağırmaya başladım .dönem dönem oluyor sıkıntı. 1 saattir ağladı kız öyle uyuyakaldı. Fena asabi. Hep aynı sıkıntı var herkeste. Bizim başka derdimiz yok çocuklardan başka. Bizim zamanda kim baktı yüzümüze iş güç bez yıkama. Ama sokaklarda büyüdük. Şimdi bebeler yiyecekten teknolojiye çok etkileniyorkar.Canım ben galiba buna dönmedim benim bu konuda sabrım çok tükendi ya bağırmaya başladım dedin ya ben belki 3 4ay oldu bağır bağır konuşuyorum( hep sesimi yükseltiyprım offluyprum puflıyorum Allah affetsin ( özelikle gece yarısı uyanıp uyumak bilmediğinde uykunun tam derin yerinde dayanamıyorum çok sinirleniyorum ama sen benim gibi değilsin oğluna karşı neler nelere sabır gösterdin aman diyim benim gibi kendini bağırmaya alıştırma.şuan ikinizde alışma sürecindesiniz karşılıklı adapte olduktan sonra daha rahat olacaksın eminim geçecek inşallah az kaldı
Ah canım kuzum... Nelere sabrettim öyle mi?? Peki sen?Canım ben galiba buna dönmedim benim bu konuda sabrım çok tükendi ya bağırmaya başladım dedin ya ben belki 3 4ay oldu bağır bağır konuşuyorum( hep sesimi yükseltiyprım offluyprum puflıyorum Allah affetsin ( özelikle gece yarısı uyanıp uyumak bilmediğinde uykunun tam derin yerinde dayanamıyorum çok sinirleniyorum ama sen benim gibi değilsin oğluna karşı neler nelere sabır gösterdin aman diyim benim gibi kendini bağırmaya alıştırma.şuan ikinizde alışma sürecindesiniz karşılıklı adapte olduktan sonra daha rahat olacaksın eminim geçecek inşallah az kaldı
Maşallah kuzuna :) Allah bağışlasın.Bende oleyim suan canim bianda oluyorum bide kotu oluyo 10 bcuk aylik kizim var 2 aydir oluyorum 45 50 gunde bir bakalim bu ay nasl olcak merk ediyorum
Ah canım kuzum... Nelere sabrettim öyle mi?? Peki sen?
Kolay mıydı senin yaşadıkların? Sen şehrinin işini feda ettin. Koca şehirde 3 kişisiniz. İşe gitmemek ayrı yorucu. rahatsızlıklar... Hayır sen köklü değişimler yaşadın. Elbette yoruldun. Sen de silkelen. Sen de toparlan. Çok şükür hepsi geride kaldı. Evet artık bir şeyleri inada yapıyorlar insanı deli ediyorlar ama hala minik bebeklerimiz onlar. Sen çok güçlü bir kadınsın azimlisin
La havle çek öp sarıl kuzuna
Hadi bundan sonra daha dikkatli olalım bağırmayalım kuzulara mümkün olduğunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?