- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.281
tatlım bugün 2. günümüzAyyyy dünmüydü aklım karıştı.parkbyull canım ne zamanı sayarak başlayacağız?
o nasl bsey canim yapabilicegim bseyse bende yapayimAyy ben bu meto hızlandırıcı icecegi çok sevdim hep içebilirim o da tikiyor baya belki öğün olarak bile koyabilirim
2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)o nasl bsey canim yapabilicegim bseyse bende yapayim
canim dunku menume ben seni etiketledim atlamissin sanirimmerhaba kızlar benim oğlanın göz doktoru kontrolü vardı öğlene kadar izinliydim..
ver müjde adet oldumyarın korkuyorum tartı için..
dünkü menüm
sabah:ananaslı smoothie
öğlen: avokadolu smoothie
akşam hindi göğüs
su 3 litre dün spor olmadı yoğunduk oğlanı jimnastik e götürdüm..
şimdi geldim işlerimi tamamlayıp geleceğim,bu aradaCikilatacanavari dışında kimse menüsünde beni etiketlemedi ,ben sürecin sonunda kiloları sorar listeyi tamamlarım öpüyorum hepinizi
morordek fancynancy
supermis ilk market alisverisinde mlzemeleri temin edip bende yapicam ananasa bayilirim zaten2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)
Yarım limon kabuklariyla
1 cay k. Zerdecal
5 yaprak taze nane
1 bardak su
Blenderdan cekip iciyoruz
Çok serin serin lezzetli oluyor
En büyük sıkıntı orada zaten. Geçen tv de bir doktor söylüyordu şimdi adı aklına gelmiyor, taze nane yiyip üzerine soğuk su için iştahınız kesilir diyordu. Nane yağı koklamakta aynı etkiyi yapıyormuş galiba hedefcim söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bunu. Çantaya bi küçük şişe nane yağı atıp sağ sola gidince koklamalıkeş gibi görünme ihtimalimiz yüksek olabilir tabii
Canlar ben çıktım eve gidiyorum. Akşama görüşürüz
merhaba kızlar benim oğlanın göz doktoru kontrolü vardı öğlene kadar izinliydim..
ver müjde adet oldumyarın korkuyorum tartı için..
dünkü menüm
sabah:ananaslı smoothie
öğlen: avokadolu smoothie
akşam hindi göğüs
su 3 litre dün spor olmadı yoğunduk oğlanı jimnastik e götürdüm..
şimdi geldim işlerimi tamamlayıp geleceğim,bu aradaCikilatacanavari dışında kimse menüsünde beni etiketlemedi ,ben sürecin sonunda kiloları sorar listeyi tamamlarım öpüyorum hepinizi
morordek fancynancy
yaa sorma akşam tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama 12 yi buluyorum genelde ama sabahları ne kadar yorgun olursam olayım 5,30-6 da ayaktayımBöyle yaşlanılıyorsa ben de istiyorum kaptanım.
Sabahları uyanmak çok zor oluyor bana.
Gece de uyumak tabi.
bu akşam deneyeceğim canım zencefil de güzel olur sanki2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)
Yarım limon kabuklariyla
1 cay k. Zerdecal
5 yaprak taze nane
1 bardak su
Blenderdan cekip iciyoruz
Çok serin serin lezzetli oluyor
Bir diyetisyen paylaştı metobolizma hizlandiriyormus kaptanimyaa sorma akşam tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama 12 yi buluyorum genelde ama sabahları ne kadar yorgun olursam olayım 5,30-6 da ayaktayım
bu akşam deneyeceğim canım zencefil de güzel olur sankibu yağ mı yakıyor muş?
benim meto yerlerde sürünüyor dur bakalım işe yarayacak mı gecen gün pazardan 3 tanesi 10 tl ye ananas almıştım hazır evde bol miktarda ananas varkenBir diyetisyen paylaştı metobolizma hizlandiriyormus kaptanim
Ben de istiyorum 3 tanesi 10 liraya ya burda tanesi 10 lirabenim meto yerlerde sürünüyor dur bakalım işe yarayacak mı gecen gün pazardan 3 tanesi 10 tl ye ananas almıştım hazır evde bol miktarda ananas varken
valla bende inanamadım sürekli alışveriş yaptığımız market tanesini 5 tl ye düşürdü diye 2 tane almıştım pazarda da 3 tanesi 10 a bulunca aldım ev ananas kaynıyorBen de istiyorum 3 tanesi 10 liraya ya burda tanesi 10 lira
Sen emziriyor muydun o zaman nanedem uzak dur bence bir kere canım taze naneli cacık çekti yedim süt gitti bende. Korktum du valla. Beni emzirme konusunda kötü etkiledi.Taze nanayi deneyeyim bari. Bu aralar istahim cok acik
hiç duymamıştım canım naneyi, ben de dikkat edeyim. adaçayı zencefil falan serbest mi emzirmedeSen emziriyor muydun o zaman nanedem uzak dur bence bir kere canım taze naneli cacık çekti yedim süt gitti bende. Korktum du valla. Beni emzirme konusunda kötü etkiledi.
Zencefil sıkıntı değil evet adaçayı azaltır diye biliyorum Maydonoz nane çok tuketilmemeli diye biliyorum nane kesin beni etkiledi özellikle taze nane kuru çok değil ama taze kesiyor. Adaçayı ilk emzirme bırakırken içtim azalsin diye süt çok şükür bende sıkıntı olmadı göğsümde falan agrimiyor.hiç duymamıştım canım naneyi, ben de dikkat edeyim. adaçayı zencefil falan serbest mi emzirmede
valla bende inanamadım sürekli alışveriş yaptığımız market tanesini 5 tl ye düşürdü diye 2 tane almıştım pazarda da 3 tanesi 10 a bulunca aldım ev ananas kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?