Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar benim oğlanın göz doktoru kontrolü vardı öğlene kadar izinliydim..
ver müjde adet oldum yarın korkuyorum tartı için..

dünkü menüm
sabah:ananaslı smoothie
öğlen: avokadolu smoothie
akşam hindi göğüs

su 3 litre dün spor olmadı yoğunduk oğlanı jimnastik e götürdüm..

şimdi geldim işlerimi tamamlayıp geleceğim,bu arada Cikilatacanavari dışında kimse menüsünde beni etiketlemedi ,ben sürecin sonunda kiloları sorar listeyi tamamlarım öpüyorum hepinizi

morordek fancynancy

Suzancim hadi geçmiş olsun şimdilik hayırlı haberler duyarız seviniriz inşallah. Bu arada geçen gün ip mi atladin sen yasak değilmi canım artık daha dikkatli olman gerek diye düşünüyorum.
Fancy evet canım Aft gibi sirkeli su karbonatlı şu falan deniyorum bazen çok acıyor bazen iyi. Bugunde nöbet şekeri aldım aslında aki de şekeri iyiymiş aktar buda iyi gelir dedi. Hep bir huzursuz hele gece ağlayarak uyuyor 10 dk sonra yine ağlama. Geçecek bugünlerde inşallah.
Sabah erken kalkmak iyi oluyor bereketli geçiyor gün. Parka gittim 10 gibj gelince uyuyakaldılar şimdi ütü zamanı.
Salatalık çayı da iyi nane bende alayim severim taze naneyi.emziriyorken icmiyordum. Hemen sütü kesiyor .bilginiz olsun.

canim dunku menume ben seni etiketledim atlamissin sanirim

2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)
Yarım limon kabuklariyla
1 cay k. Zerdecal
5 yaprak taze nane
1 bardak su
Blenderdan cekip iciyoruz
Çok serin serin lezzetli oluyor
supermis ilk market alisverisinde mlzemeleri temin edip bende yapicam ananasa bayilirim zaten

Taze nanayi deneyeyim bari. Bu aralar istahim cok acik

Kusura bakma canim aklimdan cikmis benim. Simdi bulup etiketlerim seni

Böyle yaşlanılıyorsa ben de istiyorum kaptanım.
Sabahları uyanmak çok zor oluyor bana.
Gece de uyumak tabi.
yaa sorma akşam tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama 12 yi buluyorum genelde ama sabahları ne kadar yorgun olursam olayım 5,30-6 da ayaktayım
2dilim ananas (buzluktan çıkarırsanız soğuk oluyor)
Yarım limon kabuklariyla
1 cay k. Zerdecal
5 yaprak taze nane
1 bardak su
Blenderdan cekip iciyoruz
Çok serin serin lezzetli oluyor
bu akşam deneyeceğim canım zencefil de güzel olur sanki bu yağ mı yakıyor muş?

Bir diyetisyen paylaştı metobolizma hizlandiriyormus kaptanim

hiç duymamıştım canım naneyi, ben de dikkat edeyim. adaçayı zencefil falan serbest mi emzirmede
Zencefil sıkıntı değil evet adaçayı azaltır diye biliyorum Maydonoz nane çok tuketilmemeli diye biliyorum nane kesin beni etkiledi özellikle taze nane kuru çok değil ama taze kesiyor. Adaçayı ilk emzirme bırakırken içtim azalsin diye süt çok şükür bende sıkıntı olmadı göğsümde falan agrimiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…