- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.241
Maşallah sporlar harika. Menüde iyiSekersiz 21 gün 2.gun
Bgunku menum
Kahvalti
Salatalik
Az tel peynir
Cok az ezine peyniri
2 haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
1 dilim tbe
1 ince dilim macar salam
Cay
Nescafe
Arada
1 tane armut
Buyuk fincanla turk kahvesi
3 günkurusu
Aksam
1 tabak salatalik yogurt karisimi
Yarimin yarisi tavuk gogsu dunden kalma
Arada
2 kasik yogurt
2 günkurusu
Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
43 dakika zumba
15 dakika pilates bantla yapilan hareketleri yaptim
15×2 bridge
15×2 squat side king
30 saniye plank
morordek parkbyull
insallah duzene girer canim ama bi dktra grunmen iyi olur senin icinMaşallah kuzuna :) Allah bağışlasın.
Benim hep böyleydi. Doğumdan sonra9. Ayda oldum .Sonra 3 4 ay düzenli oldu sonra bir bozuldu pir bozuldu
inan ayni seyi az kalsin bende yapiodum ama tuttum kendimi bgun bi cok seyle imtihan oldum ama atlattim yarina misafirlerim var ama dedigin gibi cok konsantre oldum bu sefer yarnda hic korkmuyorum oncden olsa nasl tutucam kendimi dye yiyip btiriyodum kendimi suanda o korkunun zerresi yok insallah heo bole devam eder bendeki motivenin hepsi senide motive etsin insallah canim dikkat edersek daha cabuk hedefimize ulasicagimzdan eminim yoksa sayıklar dururuz yerimizdeMaşallah sporlar harika. Menüde iyi
Gerçekten acayip konsantre olmuşun şekersiz 21 güne. Ben zorlanıyorum bebelerin cubuk krakerlerine daluyodum bugün dur dedim kendime. Tam olarak ne zaman bitiyor bakmadım.
Mayısın 10 da sekersiz 21 gun bitiyo ozmana kadr bozmak yok canim sende bozma lutfenMaşallah sporlar harika. Menüde iyi
Gerçekten acayip konsantre olmuşun şekersiz 21 güne. Ben zorlanıyorum bebelerin cubuk krakerlerine daluyodum bugün dur dedim kendime. Tam olarak ne zaman bitiyor bakmadım.
10 temmuz diyecektin herhalde canımMayısın 10 da sekersiz 21 gun bitiyo ozmana kadr bozmak yok canim sende bozma lutfen
10 temmuz diyecektin herhalde canım
Sen geriye gitmişsin
Çom teşekmür ederim. :) 17imden beri gider im doktora yok maalesef olmuyor. 2015ten beri de aynı doktora gidiyorum, doğum doktorum mükemmel bir doktor ama o bile halledemedi. Tek yolu doğum kontrol hapı.insallah duzene girer canim ama bi dktra grunmen iyi olur senin icin
inan ayni seyi az kalsin bende yapiodum ama tuttum kendimi bgun bi cok seyle imtihan oldum ama atlattim yarina misafirlerim var ama dedigin gibi cok konsantre oldum bu sefer yarnda hic korkmuyorum oncden olsa nasl tutucam kendimi dye yiyip btiriyodum kendimi suanda o korkunun zerresi yok insallah heo bole devam eder bendeki motivenin hepsi senide motive etsin insallah canim dikkat edersek daha cabuk hedefimize ulasicagimzdan eminim yoksa sayıklar dururuz yerimizde
Inşallah. Temmuz 10 iyi bir zaman benim için o hafta sonu kına var kardeşimin.Mayısın 10 da sekersiz 21 gun bitiyo ozmana kadr bozmak yok canim sende bozma lutfen
Benim de 6 temmuzda kız kardeşimin düğünü var. Bakalım nereye kadar gitcek benimkiInşallah. Temmuz 10 iyi bir zaman benim için o hafta sonu kına var kardeşimin.
Günaydın sanada mi uyku yok canım hersey yolundadır inşallah.Günaydınlar
Salı gün seyahatteydim bayramsonrası uğrayamadım güzel bir haftasonu diliyorum yarın cuma ve gecen cuma da tartı yoktu aman dikkat kızlar
Canım benim hadi bakalım gelsin minnak insallahGünaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
canım ben yaşlandım herhaldeGünaydın sanada mi uyku yok canım hersey yolundadır inşallah.
Didem bebeler nasıl oldu. Benim kızda grip oldu üstelik ağzıda yara oldu emmeyi bırakalı asabi geceleri yarım saat ağlıyor gözünü açmadan. Yemekte yemiyor. Şu günlerde bir gecseydi.
Günaydın kızlar
Rahat olursan her şey yolunda gidecek Allah'in izniyleGünaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
Darısı başıma inşallah yacanım ben yaşlandım herhaldesabahları uyumk istesem de uyuyamıyorum sabah 6 dedin mi ayaktayım bazen daha erken gece kaçta yatarsam yatayım
Hayırlısı olsun canım. İnşallah müjdeli haberlerini de alırızGünaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
Hayırlısı olsun ıns.Günaydın canlarrrrrrben hastanedeyim 10 gibi transfer olacak. Sonrasında müsait olduğumda girerim yine. Yarın cuma, bugünkü dikkatle en az 300-500 gider bence. Aman emekler boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?