Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

umarım iyisindir keyifsizsen uzak dur bugün buralardan iyice keyfin kaçmasın
Ay sorma artıları görünce moral bozuldu tabi ama neyse artık :)
morodekcim bildirim yapmadığım gün yok o cumartesi bir şey yememiştim yazmıştım sanırım kahvaltı sonrası tüm gün yemek yiyemedim diye...
Tamam canım duzelttim
83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
İki hafta için daha fazla inmeyi hayal ediyordum ama anca bu kadar oldu.
Bence süper gitmiş canım tebrikler
Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş hali morordek
Canım listeye alıyor muyuz seni :)

Oooo süper bir tarif canım çok teşekkür ederim. Deneyeceğim mutlaka. Sıcak suya ekliyorsun değil mi tüm bu tarif ettiklerini bebeğim?

Aynen, kaynar su tatlım.

Senin naneyi bööleee mantı ya da çorba üzerine yağda yakılanından tasvir edip beynine kodlamış olma ihtimalin olabilir mi
Neden sende ters tepti acaba ki? Ben henüz denemedim, bi bakim söylerim sana da

Ay yatim bariiii. 2 olmuş saat. Yarın doktorda olacağız. Akşama ancak uğrarım. Öptüm herkesleriiii

Ne için fancycim? Önemli bir durum yoktur umarım.

Kilo bildirimi yapayım bende. Malasef arti geliyirum. Bayram dönüşümde nerdeyse 2 kilo artıda gözüküyordum. Su an 600 gr artidayim. Son güncel kilom 70.1 kg

2 kilodan bir şey kalmamış en azından. 600 gram da 3 4 güne gider.

Günaydınlarrrrrrr bende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten

İlaçlara rağmen büyük başarı Suzancım.

Günaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen

Bir nedeni var mı genel sıkkınlık mı ördeğim?

Motive oldm, toplandım ördeğim

Canım daha iyi gibi inşallah daha iyi olur

Kaptanım babana propolis ve yulaf suyu da mi? Geçen arkadaşın babasının çok fayda gördüğü konuşuldu.

En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. morordek

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah

Eki Görüntüle 2159756

Şu da 2 haftalık menü ve spor puanlarınız
Cherry Mom tebrik ediyorum canım 1.liği kimseye kaptırmadın

Tebrikler emniscim.

Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş hali morordek

İnşallah haftaya daha iyi olur cnm ya

Vaaaooovv süpersin

Günaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen
Hayırdır kaptanım emredin asalım keselim kim sıktı canınızı

Eki Görüntüle 2159756

Ellerine sağlık cnm

bir mükemmel de burda
Tebrik ederim canım
Kilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.
ben de mens olmak üzereyim şu an tartidan korkuyorum

En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. morordek

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Harikasın canım

Hadi hayirlisi canim. Saglikli beslenip yuruyus yaparsan gereksiz kilo almamis olursun.
Aynen canım hamilelik olursa en azından abartılı kilo almamış olurum
Eki Görüntüle 2159756

Eline sağlık canım. Dünkü menüyü yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Birazdan yazıyorum

Bence Harika bir sonuç canım. Sen de 70lere geçiş yaparsın haftaya

Tesekkurler canim

Ay sorma artıları görünce moral bozuldu tabi ama neyse artık :)

Tamam canım duzelttim

Bence süper gitmiş canım tebrikler

Canım listeye alıyor muyuz seni :)
Listeye girmeyi çok istiyorum canım ama bu hafta tatile gidiyoruz haftaya cuma tartı bildirimi yapamam, yoksa kendime güveniyorum artık dikkat etmeyi öğrendim

Listeye girmeyi çok istiyorum canım ama bu hafta tatile gidiyoruz haftaya cuma tartı bildirimi yapamam, yoksa kendime güveniyorum artık dikkat etmeyi öğrendim
Doğru ya tatile gidiyorum demiştin, o zaman tatil dönüsü seni listeye alalım mezun edelim artık :)
Daha da pislesebilirim parti kur oy verelim kaptanım
Hahahah ya kızlar çok alemsiniz sagolun
Seçim vaadim de "Herkes ideal kilosuna kavuşacak" olsun bari
morordek ördeğim sen nasılsın karşılaşamadık bayadır, memlekette misin hala döndün mü?
Hayırdır bu yorgunluk neden umut bey mi yoruyor yoksa seni?
Pazartesi döndüm canım ama işte bayram yorgunlugunu atamadım herhalde hala, bir miskinlik var üzerimde. Umut çok yormuyor aslında, benim kendi motivasyonsuzluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…