- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.381
Ay sorma artıları görünce moral bozuldu tabi ama neyse artık :)umarım iyisindir keyifsizsen uzak dur bugün buralardan iyice keyfin kaçmasın
Tamam canım duzelttimmorodekcim bildirim yapmadığım gün yok o cumartesi bir şey yememiştim yazmıştım sanırım kahvaltı sonrası tüm gün yemek yiyemedim diye...
Bence süper gitmiş canım tebrikler83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
İki hafta için daha fazla inmeyi hayal ediyordum ama anca bu kadar oldu.
Canım listeye alıyor muyuz seni :)Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş halimorordek
Oooo süper bir tarif canım çok teşekkür ederim. Deneyeceğim mutlaka. Sıcak suya ekliyorsun değil mi tüm bu tarif ettiklerini bebeğim?
Senin naneyi bööleee mantı ya da çorba üzerine yağda yakılanından tasvir edip beynine kodlamış olma ihtimalin olabilir mi
Neden sende ters tepti acaba ki? Ben henüz denemedim, bi bakim söylerim sana da
Ay yatim bariiii. 2 olmuş saat.Yarın doktorda olacağız. Akşama ancak uğrarım. Öptüm herkesleriiii
Evet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Kilo bildirimi yapayım bende. Malasef arti geliyirum. Bayram dönüşümde nerdeyse 2 kilo artıda gözüküyordum. Su an 600 gr artidayim. Son güncel kilom 70.1 kg
Günaydınlarrrrrrrbende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten
Günaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen
Hedefcim tercihi sana bırakıyorum, eğer motive oldum diyorsan alalım listeye :)
Canım biraz geç yazıyorum ama listeye girme hakkınız var artık. Tartıldın mı? Eğer tartılamadıysan haftaya da kalabilir. Hem belki daha çok kilo vermiş olursun :)
Canım ben şimdi senin listeye dönme durumuna baktım
Sen izne 67,5 kg ile ayrılmışsın. Ekstrem duruma göre 6 ay ve daha uzun sürede izne ayrıldığı kilonun %5'inden daha fazla almışsan o şekilde listeye girebiliyorsun. Senin şu anki bildirimine göre de %5 ve üzeri olmuyor, hatta tam sınır kilodasın. Artık izne ayrıldığın kiloya düsünce listeye alabiliyorumDaha önceki haftalarda alsak oluyordu....
Canım daha iyi gibi inşallah daha iyi olur
En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor.morordek
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Eki Görüntüle 2159756
Şu da 2 haftalık menü ve spor puanlarınız
Cherry Mom tebrik ediyorum canım 1.liği kimseye kaptırmadın
83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş halimorordek
Evet canım gerçekten güzel bir başarı
Şu ana kadar eksi gelen tek kişisin
.
Aaa gercekten mi ben neden kilo verenler var diye okudum ki
Senden sonra eksi gelenler oldu ama sen yazana kadar tek sendin.
Aaa gercekten mi ben neden kilo verenler var diye okudum ki
Süpersin hedefcim, ekliyorum seni listeyeKilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.
İnşallah haftaya daha iyi olur cnm yagünaydın canlargünün ilk kilo bildirimini yapmak isterdim ama yüreğim kaldırmıyor ,adet oldum bugün ikinci gün etkisi var mıdır benim çamur mu atasım var bilmiyorum menülerim genel olarak değil tamamen kaçamaksız ve spora başladım...hatta inanmayan varsa valla bak instagram hesabım var benim diyet hesabım her gün yemeğimi koyduğum.
Azrailden kaçamayacağıma göremorordek geçtiğimiz hafta 74,3 bu hafta 75,4 +1,1
hayırlı cumalar demiş miydim
Vaaaooovv süpersinEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Hayırdır kaptanım emredin asalım keselim kim sıktı canınızıGünaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen
Ellerine sağlık cnmEki Görüntüle 2159756
83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş halimorordek
ben de mens olmak üzereyim şu an tartidan korkuyorumKilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.
Bana da öyle gelmişti ama..
Senden sonra eksi gelenler oldu ama sen yazana kadar tek sendin
Süpersin hedefcim, ekliyorum seni listeye
Ahaha morordek'in askerleriyiz diyorsunHayırdır kaptanım emredin asalım keselim kim sıktı canınızı
Güzel heyecanlar olsun hedefim arada izinler olsa da sürekli eksidesin masallahın varHeyecan yaptım ördeğim
Harikasın canımEn son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor.morordek
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Aynen canım hamilelik olursa en azından abartılı kilo almamış olurumHadi hayirlisi canim. Saglikli beslenip yuruyus yaparsan gereksiz kilo almamis olursun.
Eline sağlık canım. Dünkü menüyü yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Birazdan yazıyorumEki Görüntüle 2159756
Bence Harika bir sonuç canım.83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
Dün transferin vardı kuzum kendini ödüllendirdiysen bile ceza yok sanaEline sağlık canım. Dünkü menüyü yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Birazdan yazıyorum
Tesekkurler canimHarikasın canım
Aynen canım hamilelik olursa en azından abartılı kilo almamış olurum
Eline sağlık canım. Dünkü menüyü yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Birazdan yazıyorum
Bence Harika bir sonuç canım.Sen de 70lere geçiş yaparsın haftaya
Tebrikler canımKilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.
Ayyyy teşekkür ederim canım. Çok tatlısınDün transferin vardı kuzum kendini ödüllendirdiysen bile ceza yok sana
Listeye girmeyi çok istiyorum canım ama bu hafta tatile gidiyoruz haftaya cuma tartı bildirimi yapamam, yoksa kendime güveniyorum artık dikkat etmeyi öğrendimAy sorma artıları görünce moral bozuldu tabi ama neyse artık :)
Tamam canım duzelttim
Bence süper gitmiş canım tebrikler
Canım listeye alıyor muyuz seni :)
Daha da pislesebilirimAhaha morordek'in askerleriyiz diyorsun
Güzel heyecanlar olsun hedefim arada izinler olsa da sürekli eksidesin masallahın varYakında 7'lere veda edeceksin bence :)
Oylar ördeğeDaha da pislesebilirimparti kur oy verelim kaptanım
Doğru ya tatile gidiyorum demiştin, o zaman tatil dönüsü seni listeye alalım mezun edelim artık :)Listeye girmeyi çok istiyorum canım ama bu hafta tatile gidiyoruz haftaya cuma tartı bildirimi yapamam, yoksa kendime güveniyorum artık dikkat etmeyi öğrendim
Daha da pislesebilirimparti kur oy verelim kaptanım
Hahahah ya kızlar çok alemsiniz sagolunOylar ördeğe
Pazartesi döndüm canım ama işte bayram yorgunlugunu atamadım herhalde hala, bir miskinlik var üzerimde. Umut çok yormuyor aslında, benim kendi motivasyonsuzluğummorordek ördeğim sen nasılsın karşılaşamadık bayadır, memlekette misin hala döndün mü?
Hayırdır bu yorgunluk neden umut bey mi yoruyor yoksa seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?