- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.361
Hedefcim tercihi sana bırakıyorum, eğer motive oldum diyorsan alalım listeye :)Menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten tost
Domates
Peynir
Ara
Yoğurt, soda, limon
Akşam
Tavuk döner
Ayran
morordek yarın izin kilomun altına inersem listeye gireyim mi? Böyle takılayım mı biraz?
Canım biraz geç yazıyorum ama listeye girme hakkınız var artık. Tartıldın mı? Eğer tartılamadıysan haftaya da kalabilir. Hem belki daha çok kilo vermiş olursun :)morordek biz bu hafta listeye giriyor muyuz ?ay en az kilo verdiğim hafta olacak herhalde şans :)
Biz yarın yola çıkıyoruz ama eve geç varmış oluruz Listeye gireceksek eczanede yarın tartılayım :)
Canım ben şimdi senin listeye dönme durumuna baktımEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Canım daha iyi gibi inşallah daha iyi olurBaban nasıl oldu kaptaniçem?
Diyet olarak değil de dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Yani aslında olması gerekeni yapacağım. Kilom fazla olduğu için kilo kaybetsem de sorun olmaz zaten. Spor da yapmıyorum artık canım. Şu an mesajları yataktan atıyorumCanım o ilaçlara rağmen sabit kaldıysan süper bence. Bu arada sen diyete ve spora devam ediyor musun. Iyi beslenmen lazim senin ve de dinlenmen aman ip falan atlayayim deme yat dinlen canim
Bende fazla girmemeni bayram sonrası yoğunluğa yormuştum kendimce. Keyfini kaçıran neyse bir an önce geçer umarımGünaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen
Harikasın canım tebriklerEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Sanırım o yoğunluk keyfimi kaçırdı Suzicim, aksine hiçbir şey yapasım gelmiyor işte, vucut ters tepti :)Bende fazla girmemeni bayram sonrası yoğunluğa yormuştum kendimce. Keyfini kaçıran neyse bir an önce geçer umarım
Tebrik ederim canımEn son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor.morordek
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Diyet olarak değil de dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Yani aslında olması gerekeni yapacağım. Kilom fazla olduğu için kilo kaybetsem de sorun olmaz zaten. Spor da yapmıyorum artık canım. Şu an mesajları yataktan atıyorumama 3-5 gün sonra kısa süreli yürüyüşler yapmayı düşünüyorum. Çünkü hep yatmakta iyi değilmiş.
Buna da şükür canım izne ayrılsaydın belki bu kadar inemetecekti. +2 kg nerde + 600g nerde. Doğru yoldasın devam..Kilo bildirimi yapayım bende. Malasef arti geliyirum. Bayram dönüşümde nerdeyse 2 kilo artıda gözüküyordum. Su an 600 gr artidayim. Son güncel kilom 70.1 kg
Sanırım o yoğunluk keyfimi kaçırdı Suzicim, aksine hiçbir şey yapasım gelmiyor işte, vucut ters tepti :)
Tebrik ederim canım
Evet canım gerçekten güzel bir başarıTesekkur ederim canim. Cok sevindim bayrama ragmen bu kadar gitmesine
Estağfurullah ne kusuru canım olur öyle bazen. Sen iyi ol yeter.Günaydın canlar
Kızlar bu ara pek keyifsizim hiçbir şey yapasım gelmiyor, o yüzden takıma da pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen
Tebrikler canım çok iyiEn son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor.morordek
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
umarım iyisindir keyifsizsen uzak dur bugün buralardan iyice keyfin kaçmasınGünaydın canlar
morodekcim bildirim yapmadığım gün yok o cumartesi bir şey yememiştim yazmıştım sanırım kahvaltı sonrası tüm gün yemek yiyemedim diye...Eki Görüntüle 2159756
Şu da 2 haftalık menü ve spor puanlarınız
Cherry Mom tebrik ediyorum canım 1.liği kimseye kaptırmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?