Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde yulafa alerjim var ama yiyorum yaaa, alışsın bünyem. Gerçi fazla reaksiyon göstermiyor vücudum onun rahatlığı da olabilir bendeki.
Ben deli gibi kaşınıyorum valla canım. Emzirdiğim için ona da dokunur diye üstüne gidemiyorum. Çünkü bi ara chia yemeyi denemiştim. O da bana alerji yaptı. Yüzüm şişti kaşıntı burunda akıntı... Aynı belirtiler kızımda da oldu. Sütten geçti. Korkuyorum o yüzden

Menü harika tebrik ederim yarın piknikde dikkat et :))
sporda olsaydi daha gzel olcakti ama olmadi daha tartilmadim merk icindeyim evden cikmadan son dakika tartilicam piknikte kimse agzima diyet harici bsey sokamaz cok hırslıyımmm

iyi yapmissin tavuk en gzeli canim afiyet olsun baya hırsliyim tuttum kendimi bakalim nolcak motivasyonum dun duser gibi oldu gec yedik spor yapamadim kilom herzmankindan bi tık fazla cıkti aksam bende ödem attirici cay ictim smdi sonucu merkla bekliyorum

günaydın canlar günün ilk kilo bildirimini yapmak isterdim ama yüreğim kaldırmıyor ,adet oldum bugün ikinci gün etkisi var mıdır benim çamur mu atasım var bilmiyorum menülerim genel olarak değil tamamen kaçamaksız ve spora başladım...hatta inanmayan varsa valla bak instagram hesabım var benim diyet hesabım her gün yemeğimi koyduğum.
Azrailden kaçamayacağıma göre morordek geçtiğimiz hafta 74,3 bu hafta 75,4 +1,1

hayırlı cumalar demiş miydim

Sagol canim. Onu biliyodum. Icmistim ama tadi bi degisik geldi bana

bende menümü sayayım....
morordek Cikilatacanavari fancynancy

sabah:tam buğday iki dilim ekmek arasına avokadolu yumurtalı tost (canım çok tost istedi en faydalısını yaptım )
öğlen:fırında kızarmış tavuk ,bir içli köfte
akşam:dışarıdaydık bu sebeple kocamla oğlum hamburger patates kızartması yerdiler bense peynirli stick 3 tane birazda soğan halkası yedim

3,5 litre su
15 dakika plates

hoşgeldin yavriiiuuuuum

Süpper bir sonuç canım ay sen 60lara mı ineceksin haftaya

Tebrik ederim. Cok güzel sonuç. Daim olsun inşallah

Günaydınlarrrrrrr bende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten

Canım o ilaçlara rağmen sabit kaldıysan süper bence. Bu arada sen diyete ve spora devam ediyor musun. Iyi beslenmen lazim senin ve de dinlenmen aman ip falan atlayayim deme yat dinlen canim

Kilo bildirimi yapayım bende. Malasef arti geliyirum. Bayram dönüşümde nerdeyse 2 kilo artıda gözüküyordum. Su an 600 gr artidayim. Son güncel kilom 70.1 kg
Olsun canım kendini bıraksaydın bırak vermeyi, 2 kilonun üzerine alırdın bile. Zararın neresinden dönersen kardır diyip yola devam etmeli. Geri kalan artını da haftaya verip eksiye bile geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…