- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.341
Ben deli gibi kaşınıyorum valla canım. Emzirdiğim için ona da dokunur diye üstüne gidemiyorum. Çünkü bi ara chia yemeyi denemiştim. O da bana alerji yaptı. Yüzüm şişti kaşıntı burunda akıntı... Aynı belirtiler kızımda da oldu. Sütten geçti. Korkuyorum o yüzdenBenimde yulafa alerjim var ama yiyorum yaaa, alışsın bünyem. Gerçi fazla reaksiyon göstermiyor vücudum onun rahatlığı da olabilir bendeki.
sporda olsaydi daha gzel olcakti ama olmadi daha tartilmadim merk icindeyim evden cikmadan son dakika tartilicam piknikte kimse agzima diyet harici bsey sokamaz cok hırslıyımmmMenü harika tebrik ederim yarın piknikde dikkat et :))
iyi yapmissin tavuk en gzeli canim afiyet olsun baya hırsliyim tuttum kendimi bakalim nolcak motivasyonum dun duser gibi oldu gec yedik spor yapamadim kilom herzmankindan bi tık fazla cıkti aksam bende ödem attirici cay ictim smdi sonucu merkla bekliyorumDidem motivasyonun düşmesin dikkat et. Benide sinadilar pizza almış eşim beni yemez diye tavuk alayım demiş yedim valla
Zaten midem boş gibi hissediyorum ekmek falan yemeyince birde kiraz a dayanamıyorum oda midemi yakıyor kuruyemişe sarıyorum. Nasıl bitecek bu 21 gün. Sanki kabızlık yaşayacak gibiyim. Kabızlık sıkıntısi yaşayanlar az yediginizden olabilir mi.
violin35 @beyazinci
Kızlar daha önce söylemiş miydim hatırla öyleyim ama aklıma gelmişken sölim. Benim kadın daktırım da üstünün çoğalması için ısırganotu çayı içmemi söylemişti.
Aktardan alıyordum otu. Tadı biraz kötü ama içiyordum epey de faydasını görmüştüm.
hoşgeldin yavriiiuuuuumEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Süpper bir sonuç canımEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukurmorordek listeye alablirsin beni kaptanim
Tebrik ederim. Cok güzel sonuç. Daim olsun inşallahEvet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii
Günaydınlarrrrrrrbende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten
Olsun canım kendini bıraksaydın bırak vermeyi, 2 kilonun üzerine alırdın bile. Zararın neresinden dönersen kardır diyip yola devam etmeli. Geri kalan artını da haftaya verip eksiye bile geçersinKilo bildirimi yapayım bende. Malasef arti geliyirum. Bayram dönüşümde nerdeyse 2 kilo artıda gözüküyordum. Su an 600 gr artidayim. Son güncel kilom 70.1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?