- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.401
Diyet olarak değil de dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Yani aslında olması gerekeni yapacağım. Kilom fazla olduğu için kilo kaybetsem de sorun olmaz zaten. Spor da yapmıyorum artık canım. Şu an mesajları yataktan atıyorumama 3-5 gün sonra kısa süreli yürüyüşler yapmayı düşünüyorum. Çünkü hep yatmakta iyi değilmiş.
Buna da şükür canım izne ayrılsaydın belki bu kadar inemetecekti. +2 kg nerde + 600g nerde. Doğru yoldasın devam..
Olsun canım kendini bıraksaydın bırak vermeyi, 2 kilonun üzerine alırdın bile. Zararın neresinden dönersen kardır diyip yola devam etmeli. Geri kalan artını da haftaya verip eksiye bile geçersin[/QUOTE
Inşallah canim. Vallahi moral oldunuz bana gaza geldim iyice:)
Doğru ya tatile gidiyorum demiştin, o zaman tatil dönüsü seni listeye alalım mezun edelim artık :)
Hahahah ya kızlar çok alemsiniz sagolun
Seçim vaadim de "Herkes ideal kilosuna kavuşacak" olsun bari
Pazartesi döndüm canım ama işte bayram yorgunlugunu atamadım herhalde hala, bir miskinlik var üzerimde. Umut çok yormuyor aslında, benim kendi motivasyonsuzluğum
Allahtan suyu çok içerim. Diğerlerini de yiyorum ama miktarını azıcık arttırayım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Geçen transferden aklımda birşeyler kalmış ama bu sefer araştırmıyorum. Tüp bebek sayfasına takılınca insan başka birşey düşünemiyor. En güzeli 5. Takıma takılmakBol bol su iç bu sürede rahime oksijen taşıyor. Ayrıca ananas, ceviz fındık badem ve kabak çekirdeği ve bol bol protein tüketmeye gayret et. Inşallah olumlu sonuç alırsın canım
Ahaha morordek'in askerleriyiz diyorsun
Güzel heyecanlar olsun hedefim arada izinler olsa da sürekli eksidesin masallahın varYakında 7'lere veda edeceksin bence :)
En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. @morordek
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
İki hafta için daha fazla inmeyi hayal ediyordum ama anca bu kadar oldu.
Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş hali @morordek
Kilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar Inşallah iyi bir cuma olur.
Bende 64.1 geldim 400 gr eksik sadece. Ama bir tur atıp tekrar bildirim yapcam. Daha yeni kalktım . Gece 3 buçuk adet edindi kız 7 de geri yatıyorum 2 gündür ondan vücut allak bullak bir tur atıp net bildirim yapcam
propolis ve yulaf suyu ?Aynen, kaynar su tatlım.
Kaptanım babana propolis ve yulaf suyu da mi? Geçen arkadaşın babasının çok fayda gördüğü konuşuldu.
Valla ordekim bu vaatle seçime girsen açık ara kazanırsın yeminleDoğru ya tatile gidiyorum demiştin, o zaman tatil dönüsü seni listeye alalım mezun edelim artık :)
Pazartesi döndüm canım ama işte bayram yorgunlugunu atamadım herhalde hala, bir miskinlik var üzerimde. Umut çok yormuyor aslında, benim kendi motivasyonsuzluğum
Tamam canım 1temmuzda sahalara dönüyorum inşallah Temmuz’un ilk haftası da güzel bir eksiyle gelirim burayaDoğru ya tatile gidiyorum demiştin, o zaman tatil dönüsü seni listeye alalım mezun edelim artık :)
Tebrikler canım79.1 geldim canim bugunun cuma oldugunu unuttum az once takvime bakarken gördüm
Olsun canım eksi olsun da. TebriklerMalesef bende değişiklik yok 64.1 kahvaltı yapcam artık bu şekersiz günlerin meyvesini 2. Hafta alcaz galiba.
Canım Ramazan"dan sonra ben 80 olmuşum.☹Eki Görüntüle 2158891
Hala hedefini belirlemeyenler varmış. Ya da ben mi kaçırdım?
H hayalalemiveben0zlem Cherry Mom @gonulll @rint
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?