Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bol bol su iç bu sürede rahime oksijen taşıyor. Ayrıca ananas, ceviz fındık badem ve kabak çekirdeği ve bol bol protein tüketmeye gayret et. Inşallah olumlu sonuç alırsın canım

Buna da şükür canım izne ayrılsaydın belki bu kadar inemetecekti. +2 kg nerde + 600g nerde. Doğru yoldasın devam..

Allah razı olsun canim. Inşallah artık ramazanda bitti daha fazla spor yaparak ce diyetimi daha güzel uygularım inşallah.

Kilolu hiçbir bayan kalmayacakkkkkkkk :) seni mitingde hayal ettim

Bol bol su iç bu sürede rahime oksijen taşıyor. Ayrıca ananas, ceviz fındık badem ve kabak çekirdeği ve bol bol protein tüketmeye gayret et. Inşallah olumlu sonuç alırsın canım
Allahtan suyu çok içerim. Diğerlerini de yiyorum ama miktarını azıcık arttırayım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Geçen transferden aklımda birşeyler kalmış ama bu sefer araştırmıyorum. Tüp bebek sayfasına takılınca insan başka birşey düşünemiyor. En güzeli 5. Takıma takılmak

Ahaha morordek'in askerleriyiz diyorsun

Güzel heyecanlar olsun hedefim arada izinler olsa da sürekli eksidesin masallahın var Yakında 7'lere veda edeceksin bence :)

Ahh inşallah bakalım ördeğim. 70'lere veda edelim artık.

Şekerler, bizim bugün şımarma günümüz. Her ayın bugünü kendimize zaman ayırıyoruz. Ortalarda olmayabilirim. Herkese güzel günler diliyorum,

En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. @morordek

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah

83,8 dim bugun 81,5 çıktım. - 2,3
İki hafta için daha fazla inmeyi hayal ediyordum ama anca bu kadar oldu.

Günaydın kızlar 58,0geldim bugün -900 yani iki hafta önceye göre 0,76 yüzdemin ikiye bölünmüş hali @morordek

Kilom 73,4 çıktı. Hem de regl dönemine rağmen.

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bayram sonrası olmasına rağmen cok guzel sonuç almışsınız. Azminize hayran oldum

Valla ordekim bu vaatle seçime girsen açık ara kazanırsın yeminle

Tamam canım 1temmuzda sahalara dönüyorum inşallah Temmuz’un ilk haftası da güzel bir eksiyle gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…