Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin yavriiiuuuuum
malesef giremedim listeye canim

Süpper bir sonuç canım ay sen 60lara mı ineceksin haftaya
ayy insallahhhhh canim

Tebrik ederim. Cok güzel sonuç. Daim olsun inşallah
tesekkur ederik canim aminnn

yaaa butun motivasyon yerlerde suan ben ne gzel sevinmiatim keske gecen hafta alsaydin listyeee

yaaaa ismimi orda gordum yaa nasil mutlu oldum anlatamam gozlerimin ici güldu mitve oldum tekrar

Cherry Mom ve azaydidem tebrık ederım kızlar.

Listeye gırmısım gözüm aydın :)))
Artık spora asılma vaktı.
tesekkurler canim

cok cok tesekkur ederim

Kilo verennn veremeyen vermeye calisan buun arkadaslarimi tebrik ederim insallah haftaya hepimizin guzel eksilerle geliriz

Meme bıraktırma işi nasıl gitti canım takip edemedim ben de normale döndünüz mü? Emzirmesinde süt dolup sıkıntı yarattı mu

haftaya benim diyorum daha da bir şey demiyorum
hmm birinciligimi kimseye kaptrmam

tesekkur ederim canim

cok saol canim darisi basiniza

Meme bıraktırma işi nasıl gitti canım takip edemedim ben de normale döndünüz mü? Emzirmesinde süt dolup sıkıntı yarattı mu
Yok canım süt d olmadı bende korkuyorum ama olmadı şükür . 2.bebe de çok d olmadı zaten .ilk bebekte doluyodu . Alismadi hala gece yarım saat ağlıyor sonra uyuyor.gece 3 buçuk tan 7 uyanık . Sonra uyuyoruz 1o 11 kadar. Bu hafta allak bullak oldum. Dün gece emeterek uyutmaya alışmişsimki açmışim gel diye sonra ay unuttum acı olmuştu dedim. Az kalsın veriyodum ağzına dalmışım uyuturken iyi oluyordu.

Ay Allah korusun aman yeme bebeğim o zaman. Sende süt veriyordun değil mi, unuttum valla.

Aboovvvv regl den başka neden göremiyorum valla.

Harikasın Didemcim.

Günaydınlarrrrrrr bende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten
Ooo çok iyi Suzicim.

En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. morordek

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Sende güzel vermişsin şekerim bayrama rağmen.

Ne için fancycim? Önemli bir durum yoktur umarım.
Yok yok. Kuzumun yüzünde kızarıklık çıktı 2,5 hafta olup geçmeyip biraz da genişleyince götüreyim dedim. Alerjikmiş. Bakalım merhemler verdi inşallah geçirir hedefcim.

Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun kuzuna

tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…