- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.541
Yakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.ben istanbulun bi ucundayim tuzlada oturuyorum canim burda yok yagmur ama hava kapndi esimde denize gitmisti arkadaslariyla diyorum bensiz gttin bedduam tuttu hava bozdu
6.takım yerine 5 yazmışsın arkadaş.Anlamadım
Canım cengelkoye gelin burayada açmış. Geçen kuyruk vardıYakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.
Yakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.
Bazen bende öyle oluyorum kıpırdayacak gücüm olmuyor.Bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi anlatamam. Kıpırdayamadım resmen.
Menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet
1 dilim mısır ekmeği
Ara
Karpuz
Akşam
1 tane karnıyarık
1 kaşık pilav
Semizotu salatası
2 kaşık hoşkıran otu kavurması
Bugün sporum yok, vücudum dinlenmeye çalışıyor.
Ay evet aaCanım takımda mısın nick falan mı değiştirdin diye söyledi arkadaş. Bizim takımda simla diye bir arkadaş yokta
Ovv bayılırım ben de gitme bence dua et hava kötü olsunYakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.
Ben de çok severim görsem muhtemelen dayanamamUff, çok büyük sınav! Acayip severim.
SO run değil. Sanada kolay gelsin bebisle. Allah bağışlasin. Sanada başarılar. Iyi gecelerBeni mazur görün küçük bebeğim var :))) aceleyle yazmıştm. İyi geceler başarılar size de
Ahaaa ben bunu kaçırmışımCikilatacanavari
Lan hem incir hem kayısı ham kakaolu süt hem homemade cikiletalar hem karpuz ,şekersiz in de bir raconu var yapma anam yapma gülüm hepsi bir günde olmaaaaaz
Oooo o derece yani. Tuzla da o kadar yoğunluk olmaz herhalde.Canım cengelkoye gelin burayada açmış. Geçen kuyruk vardı
Uff, çok büyük sınav! Acayip severim.
Bende aynıyım yaaa, spor yapamadım kızım da hala ayakta. Uyursa belki biraz eliptik yaparım.Bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi anlatamam. Kıpırdayamadım resmen.
Menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet
1 dilim mısır ekmeği
Ara
Karpuz
Akşam
1 tane karnıyarık
1 kaşık pilav
Semizotu salatası
2 kaşık hoşkıran otu kavurması
Bugün sporum yok, vücudum dinlenmeye çalışıyor.
Bence de kötü olsun gitmeyelim yhaaa.Ovv bayılırım ben de gitme bence dua et hava kötü olsun
Ben de çok severim görsem muhtemelen dayanamam
Bızım buralarda da çok satılıyor ama yemıyorum. Sevemedım nedense.Oooo o derece yani. Tuzla da o kadar yoğunluk olmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?